sevgiliye sürprizler
En romantik anların vazgeçilmezleri Kırmızı Gül Yaprakları.. Sevgilinize veya eşinize romantik dakikalar yaşatmak için olmazsa olmazlardan biri de gül yapraklarıdır. Bildiğiniz gibi "Kırmızı Gül" aşkların ve aşıkların sevgilerini anlatmak ifade etmek için kullandıkları en özel çiçeklerden biridir. Eşiniz ya da sevgiliniz kırmızı güllerden hoşlanıyorsa, şimdi önereceğimiz ürün ile O'nu kırmızı gül yapraklarına boğacaksınız.

Özel kutusu içerisinde satışa sunulan ve son derece uzun ömürlü olan bu kırmızı gül yaprakları ile romantik dakikalarınız sona erdiğinde toplayıp tekrar kutusu içerisine koyabiliyorsunuz. Bu şekilde canlı gül yaprakları gibi sadece bir kez kullanma problemi de yaşanmamış oluyor. Romantizm dolu bir atmosferin olmazsa olmazının kırmızı gül yaprakları olduğunu sanıyorsuz ki hiç kimse inkar edemez. Özel kutusunda sunulan Kırmızı Gül Yaprakları romantizmi dolu dolu yaşamak isteyenler için üretildi.
fiyat
Gerçek gül yaprakları gibi kuruyup ölmeyen bu yapraklar ile son derece romantik anlar yaşayabilir ve daha sonra da onları tekrar özel kutusuna koyabilirsiniz. Sipariş etmeniz halinde Kırmızı gül yaprakları aşkın rengi olan kırmızı özel kutuda gönderilmektedir. Kutu içinde yaklaşık 100-130 adet kuru gül yaprağı bulunur.
sevgiliye romantik sürprizler
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz