Kişiye Özel Harf ve isim Yazılı Deri Cüzdan kaliteli ve uzun yıllar kullanılabilir bir %100 deriden imal edilmiş olup, son derece kullanışlı ve fonksiyonel erkek cüzdanıdır.

Kişiye Özel Erkek deri cüzdan
Erkeğe Kişiye Özel Kaliteli Deri Cüzdan Hediyesi

Deri cüzdan bir erkeğin günlük yaşamında zorunlu olarak vazgeçemediği aksesuarlardan biridir! Siz de bu ihtiyacı çok şık bir hediye fırsatına çevirebilirsiniz! Sevgili babanız için Babalar Günü Hediyesi, biricik aşkınız Erkek Arkadaşınıza Sevgililer Günü Hediyesi ya da Doğum Günü Hediyesi olarak Kişiye Özel Harf ve İsim Yazılı Deri Cüzdan hediye etmeyi düşünebilirsiniz! 

Bir deri cüzdan düşünün ki, hem mükemmel bir şıklıkta olsun, hem üzerinde son derece şık ve kalıcı yazı karakterleri ile erkeğin ismi, soy ismi ve isminin baş harfi yazılı olsun! Bir erkeğe armağan olarak düşünülebilecek en güzel hediyelerden biri. Kişiye Özel Harf ve isim Yazılı Deri Cüzdan kaliteli ve uzun yıllar kullanılabilir bir %100 deriden imal edilmiş olup, içerisinde 6 tane kredi kartı bölmesi, Nüfus Cüzdan bölmesi, 1 tane fotoğraf koyma yeri, 2 adet Kağıt para bölmesi, yanınızda taşıdığınız yedek sim kart bölmesi ile son derece kullanışlı ve fonksiyonel!

Satın Al
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz