sevgiliye hediye edilebilecek kolyeler
Sevgilinizi mutlu ve mesut hissettirecek en romantik gümüş kolye modelleri bu yazımızda sizlerle. Sizin için seçtiğimiz şık kolyeler, hem ucuz fiyatlarıyla, hem de göz kamaştırıcı şıklıklarıyla dikkat çekiyor. Özel hediye kutusu içerisinde yer alan 925 ayar gümüş kolyeler ile sevgilime ne hediye alsam sorununa en azından şu an itibariyle son veriyoruz. Sevgilinizin doğum gününde, sevgililer gününde, aşkınızın/evliliğinizin yıl dönümünde Ona anlam dolu özel bir hediye vermek isterseniz bu gümüş kolyeler tam sizin için biçilmiş kaftan! Sizin için seçtiğimiz hediyelik gümüş kolye modelleri içerisinde, sonsuzluk sembollü modeller, aşk temalı, Love yazılı, kalp tasarımlı, kelebek, melek, Sen ve Ben kısacası romantik kolyeye dair ne ararsanız tüm modeller burada! Normalde de bayanların alış veriş listeleri içerisinde kolyeler en fazla ilgi duydukları ve üzerine en fazla para harcadıkları kalemlerin başında geliyor. Sevgilinize hediye edeceğiniz romantik bir kolye ile hem aşkınızı sağlamlaştıracak, hem de O'na keyifle boynunda taşıyacağı şık bir aksesuar armağan etmiş olacaksınız! Takı ve aksesuarlar içerisinde özellikle kolyeler, hanımların en büyük ilgi odağı! Eğer siz de bir bayana hediye arıyorsanız, belki de yapılabilecek en güzel iş; Ona kolye hediye etmek olacaktır. Hangi kolye mi? İşin o kısmını da bize bırakın:) İşte sizin için seçtiğimiz birbirinden güzel hediyelik kolye modelleri.
nokta

Aşkın Kalbimde Sonsuza Kadar Gümüş Kolye

hediye kolye modelleri
incele
Sonsuzluk simgesi içerisinde yer alan Love ve Kalp figürü, bu kolyeye romantizm ve anlam katıyor. Son derece şık ve özel bir model olan  Sonsuza Kadar Aşk Gümüş Kolye ile sevgilinize şahane bir sürpriz hediye verebilirsiniz. 
nokta

925 Ayar Love Gümüş Kolye

love yazılı hediye kolye
incele
Sade tasarımı ve "Love" yazısı ile aşkı dize getiren bu şık kolye, kız arkadaşınıza olan duygularınıza açıklık getiriyor. Üzeri şıkır şıkır parlak taşlarla süslenmiş olan Love Kolye, 925 ayar gümüşten imal edilmiş son derece hoş bir model!
nokta

Sonsuza Dek Sen ve Ben Gümüş Kolye

Romantik hediye kolye
incele
Sonsuza kadar sen ve ben! Hayatınızdaki her şey bir tarafa O bir tarafa! İşte Ona verdiğiniz bu kıymeti en güzel şekilde yansıtacak olan SEN ve BEN Gümüş kolye Aşkınızın nişanesi olmaya geliyor. Sonsuzluk sembolünün her iki yanında yer alan SEN ve BEN yazısı ile son derece özgün ve romantik bir tasarıma sahip!
nokta

Bitanem Yazılı Gümüş Kolye

hediye kolye modelleri
incele
Sevdiğimiz ve değer verdiğimiz herkesin kalbimizde apayrı yerleri vardır. Ancak tüm bu sevilen kişiler içerisinde bir kişi vardır ki, "O Bitanedir". Herkes içinde O en özeldir ve en kıymetli kişilerin başında gelmektedir. İşte karşınızda kalbinizin yegane sahibine, Bitanem dediğiniz o güzel insana özel olarak tasarladığımız; 925 Ayar Gümüşten hazırlanmış Bitanem Yazılı Gümüş Kolye!
nokta

Seninle Sonsuza Dek Gümüş Kolye

sonsuzluk kolye modelleri
incele
Sevgiliniz bu kolyeyi boynunda taşıdığı her an, inanılmaz güzel şeyler hissedecek ve bu kolyeye çok derin anlamlar yükleyecek! Hangi kolyeden mi bahsediyoruz? Elbette Sonsuzluk Sembolü içerisinde "Sonsuza Dek" yazılı Gümüş Kolyeden. Aşkı en saf ve en anlamlı şekilde tasarımına başarılı bir şekilde taşımış olan 925 Ayar Gümüş Seninle Sonsuza Dek Kolye, sevdiğiniz bayana verebileceğiniz en romantik hediyelerden biri.
nokta

Gümüş Sonsuzluk Aşk Kolyesi

sonsuzluk kolyesi
incele
Aşkınızı her an boynunuzda taşıyın! Olağanüstü zarif ve romantik tasarımıyla Sonsuz Aşk Kolyesi, aşka dair bugüne kadar tasarlanmış en güzel kolye modellerinden biri. Sonsuzluk sembolünün tam ortasına yerleştirilen "Aşk" yazısı ile sevgilinize aşkınızı bu kolye ile gösterebilirsiniz. 925 Ayar gümüşten hazırlanmış olan ve özel İstiridye kabuğu şeklindeki kadife kutusunda bulunan Sonsuz Aşk Kolye, tam da sevgilinize layık! 
nokta

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

hediye kolye
incele
Gerçek bir istiridye tanesinin parlak ve ışıltılı büyüsü ile sevdiğiniz kadına hayatının en güzel hediye sürprizini yapabilirsiniz. 925 ayar gümüş kolye zinciri ve kolye ucuna sahip İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye, bir bayana kalbinizdeki özel yerini hissettirebilmeniz açısından en anlamlı ve en etkileyici hediyelerden biri. 
nokta

Aşkım Yazılı 925 Ayar Gümüş Kolye

bayana hediye kolye
incele
Aşkım dediğiniz ve O'nun gibi özel bir insanla bu yaşamı paylaştığınız için kendinizi şanslı buluyorsanız, işte o değerli kişiye en çok yakışacak kolye modeli de karşınızda! Aşkım Yazılı 925 Ayar Gümüş Kolye, sevgilinizin boynunda sadece bir aksesuar ya da süs eşyası olarak durmayacak; aynı zamanda Ona duyduğunuz büyük aşkınızın da kanıtı olacak.
nokta

Love Yazılı 925 Ayar Gümüş Kolye

hediyelik kolyeler
incele
Sevgilinize kelimelerle, sözcüklerle anlatamadığınız aşkınızı, üzerinde Love yazılı zarif mi zarif bu kolye ile göstermeye ne dersiniz? Üzeri kalp sembolleri ile süslenmiş, farklı renk taşlarla göz alıcı bir tasarıma sahip olan Love Yazılı 925 Ayar Gümüş Kolye, sevgilinizin çok beğeneceği kolye modellerinden biri. 
nokta

Melek Sevgilime 925 Ayar Gümüş Kolye

hediyelik kolyeler
incele
Melekler kadar zarif ve temiz, kalbi iyilikle dolu O en değerli kadına, çok özel ve anlamlı bir hediye vermek ister misiniz? İşte karşınızda Melek Kanadı şeklinde yorumlanan, zarif ve ışıltılı görüntüsüyle her kadının boynunda zevkle taşıyacağı 925 Ayar Melek Kanadı Gümüş Kolye! Şık görüntüsüyle baş döndürücü bir tasarıma sahip olan Melek Sevgilime 925 Ayar Gümüş Kolye, Hediyemen.com'da.
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz