Aik Mesajı Kutusu
Sevgiliniz için hazırlayabileceğiniz bir el yapımı hediye vardır ki, yıllar geçse de unutulmayacak çok ama çok özel bir hatıraya dönüşür! Ancak mana yönü güçlü, sevgilinizi etkileyecek bu tarz hediyelerin sayısı, açıkça söylemek gerekirse bir elin parmaklarını geçmez! Ama hiç meraklanmayın, bu yazımızda sizlere sevgilinize armağan edebileceğiniz, tramamen kendi ellerinizle hazırlayabileceğiniz en etkileyici el yapımı hediyelerden birinin yapımını anlatacağız! Düşünebiliyor musunuz, sevgiliniz tamamen sizi düşünmüş, üşenmeden, yılmadan bıkmadan tüm yıl için yetecek kadar aşk mesajı hazırlamış! Manevi yönü, duygusal yönü, muhteşem bir sevgi ve aşk gösterisi ve aranızdaki ilişkiyi eskisinden daha da kuvvetli bir hale getirecek el emeği bir hediye! Hem erkek sevgiliye, hem de bayan sevgiliye hazırlanabilecek bu el yapımı hediyenin adı "Her güne özel olarak hazırlanmış 1 aşk mesajı ya da 365 gün için aşk mesajı." Göz kamaştırıcı ve oldukça romantik bir kalp kutu içerisinde tamamen kalbinizden geçen samimi hislerinizle yazacağınız, kırmızı renkte kalp kağıtlar! Onu özel hissettirecek en güzel mesajlarınızı kalp şeklindeki kağıtlar üzerine yazın ve sevgilinizi bu sevgililer gününde olabildiğince şımartın! 
her güne 1 mesaj kutusu el yapımı
"Kadınlar kendilerini güldüren komik erkeklerden hoşlanır(!)" şeklinde bir söz ortaya atıldı ve maalesef bu hatalı söze bir çok erkek kendini kaptırarak gerçekten komik durumlara düştü! İnsanların anlamadığı şey ise "Arkadaşlar bu söz, komik ama çok zengin erkekler için..." hala anlamadınız mı?:))) Oysa ki kadınlar,  binlerce yıl önce aşktan ne anlıyorlarsa, karşı cinse bakış açısı neyse veya erkeklerde etkileyici yön olarak neyi görmüşlerse bugün de bu durum geçmiştekiyle aynı! Ve hiç de değişmedi... Bir gönül ilişkisinde kadın aşkı, yüreğiyle, benliğiyle ve kalbiyle sonuna kadar hissetmek ister! Bunun için de aşık olduğu erkeğin kendisine değer verdiğini görmek, el üstünde tutulduğunu hissetmek, hatta onu bıktıracak derecede arayan soran ve peşinden koşan romantik biri olmasını ister! Dolayısıyla kadınların bir ilişkide en fazla önemsediği şeydir romantizm! 

365 Adet Kalpli Kağıtlara Her Güne 1 Aşk Mesajı Hazırlayın


Eğer sevgilinize karşı romantik biri olduğunuzu göstermekte zorlanıyorsanız, tam da yeri gelmişken hiç vakit kaybetmeden Ona 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu hazırlayarak, gerçekte ne kadar romantik bir erkek olduğunuzu ispatlayabilirsiniz! Her güne özel 1 aşk mesajıyla kız/erkek arkadaşınıza duygularınızı romantik mesajlarla gösterebilir ve Ona gözünüzde ne kadar değerli biri olduğunu, kalbinizde ne denli ayrıcalıklı biri olduğunu ya da Onu ne çok düşündüğünüzü görmesini sağlayabilirsiniz. 

El Yapımı 365 Adet Romantik Mesaj Kalp Kutu

Kalpli Kutuda 365 Adet Aşk Mesajı Nasıl Hazırlanır? 


  • Öncelikle yapmanız gereken şık bir kalp kutu temin etmek! Şayet İstanbul'da yaşıyorsanız ve yolunu Eminönü'nden geçiyorsa resimdeki gibi bir kalp kutu rahatlıkla satın alabilirsiniz) Ya da internetten hediye sitelerinden de kalp kutu satın almak mümkün! Örneğin şu sitede sade tasarımlı, kaliteli ve son derece şık bir kalp hediye kutusu satın alabilirsiniz. Bunun için lütfen şu adrese TIKLAYIN: Kırmızı Kalp Kutu

  • Kalp kutuyu satın aldıktan sonra, şimdi de sıra bu kutunun içerisini dolduracak romantik aşk mesajlarına geldi. Tabi öncelikle kırmızı renkte el işi kağıdı bularak kalp şeklinde kağıtlar kesmeniz gerekiyor. Yok eğer ben makasla v.s. uğraşmam diyorsanız, kırmızı kalp kapıtları da şu adresten satın alabiliyorsunuz! 30'lu, 50'li ve 100'lü olarak satılan kalp mesaj kağıtlarını satın almak için Lütfen TIKLAYIN: Kalp Şeklinde Mesaj Kağıtları
  • Buraya kadar bu romantik armağanın hazırlanabilmesi için malzemelerimizin neler olduğunu sıraladık! İşte bu noktadan sonra asıl işin zor aşaması başlıyor! Şimdi tamamen kendi başınızasınız! Mesaj kağıtları üzerine hangi romantik aşk mesajları yazılabilir! Dahası her biri birbirinden farklı tam 365 adet aşk mesajı..
aşk mesajı kutusu
incele

  • Bana kalırsa bu noktada duygularınızı tamamen hür ve özgür bırakın! Ve şu anının tadını çıkartın! Sevgilinizi düşüneceksiniz var mı bundan daha güzel bir şey? Boş şekildeki kalpli kağıtlara el yazınızla dökün içinizi dökebildiğiniz kadar! Mesela kalbinizin sesini dinleyin. Sevgilinizle ilgili kurduğunuz hayalleri mesaj kağıtlarına yazın, Dakikası dakikasına neler hissettiğinizi anlatın! Ona söylemek istediklerinizi düşünün ve onları yazın...
  • Bazen insan o kadar çok aşık olur ki, kalbi çok şey söyler ama, bunları anlatmaya veya yazmaya ne dili döner; ne de eli yazar! Eğer siz de sevginizi kelimelerle göstermekte zorlanıyorsanız ve aklınıza bir şeyler yazmak gelmiyorsa, İnternet ne güne durmuş? 365 Adet aşk mesajı kutusu hazırlamak için Google'da "Sevgiliye Güzel Mesajlar" ya da "Kısa Aşk mesajları" tarzında aramalar yapabilir ve 365 adet aşk mesajınızı kendinize uyarlayarak kalpli mesaj kağıtlarına yazabilirsiniz! 
  • Tüm mesaj kağıtlarını el yazınızla yazdıktan sonra ikiye katlayın ve 365 adet her güne 1 aşk mesajı kalp kutusu içerisine koyun! Dilerseniz kalp kutuya gül yaprakları, peluş oyuncaklar, size özel bir kaç fotoğraf, deniz kabukları, bir kaç çikolata veya kurabiye koyarak daha zengin hale getirebilirsiniz. 
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz