kişiye özel harf çikolata
Sevginize çikolata tadı katıyor... Sevginizi, aşkınızı veya özrünüzü çok tatlı bir hediye ile ifade etmek ister misiniz? "Seni Seviyorum" demek sözler ile yeterli bir etki yaratmadığını mı düşünüyorsunuz? Bunu yazılı kelimelere dökmek ister misiniz? 

O zaman sevdiklerinize bir de mesajınızı Mesajlı Çikolatalar ile iletmeyi deneyin. Seni Çok Seviyorum, İyi ki Doğdun, Aşkımsın gibi harflerle mesaj yazan bu çikolatalar ile sevdiğiniz kişi mutluluktan havalara uçacak. Sevgiliniz üzerinde kendisini ne kadar sevdiğinizin yazılı olduğu Harfli çikolatayı yemeğe kıyamayacak! Sevgilinize, annenize, babanıza kısacası tüm sevdiklerinize artık mesajınızı nasıl vereceğinizi dert etmenize gerek yok! Bunu sizin için yapacak enfes lezzetlere sahip Harfli ve Sütlü Çikolatalar yapacak! Eğer siz de kelimelerin sevginizi ve aşkınızı anlatmakta kifayetsiz kaldığını düşünüyorsanız o zaman bu çikolatalar tam size göre olacak. 2,5 cm x 2,5 cm lik harflerden oluşan Mesajlı Çikolatalar ile sevgi ve aşk mesajlarınız en etkileyici şekilde hayat bulacak! 
fiyatını öğren
Çikolatanın enfes tadı ile yazdıracağınız Seni Çok Seviyorum, I love you, Dünyanın en güzeline gibi mesajlar hiç unutulmayacak. Harfli Çikolatalarınız kırmızı paketinde jelatinli ve kurdeleli olarak şık bir şekilde adresinize gönderilmektedir. 
harf çikolatalar
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz