Bugünkü yazımızda sizi iç huzura kavuşturacak, sevgilinizin gözünde biraz daha büyüyebileceğiniz romantik el yapımı zarf yapımını anlatacağız. Hadi gelin zamana birlikte romantik bir not düşelim.

Sevgiliye zarf yapımı
Sevgilinize el emeğiyle hazırlanan güzel bir hediyenin insana yaşatacağı iç huzuru tahmin edebiliyor musunuz? Bir kere, tüm düşüncenizi bu hediyenin yapına odaklıyorsunuz. Aklınızda varsa yoksa sadece sevgiliniz oluyor! Bugünkü yazımızda sizi iç huzura kavuşturacak, sevgilinizin gözünde biraz daha büyüyebileceğiniz romantik el yapımı zarf yapımını anlatacağız. Hadi gelin zamana birlikte romantik bir not düşelim.

Bu el emeği hediyeyi hazırlamak için gerekli olan malzemeler oldukça da basit; Kağıt, makas ve etkietler. Gerçekten de sevgiliye el yapımı bir hediye yaptığınızda, sadece O'nu mutlu etmekle kalmıyor, aynı zamanda kendiniz de bundan keyif alırsınız! Biz hediyegurmesi.com olarak, özellikle dönem dönem sevgilinize el yapımı hediyeler hazırlayarak, hem sevginizi göstermenizi, hem de O'nun için bu fedakarlığı göze aldığınızı göstermenizi tavsiye ediyoruz.

Şimdi sözü çok fazla uzatmadan, neden sevgilinize el yapımı romantik bir zarf hazırlamanız gerektiğini kısaca örneklendirelim; Örneğin; sevgilinize, sevgililer günü için güzel bir mektup yazdınız. Ya da O'nu ne kadar çok sevdiğinizi anlatan romantik bir şiir. Bunu kuru kuruya beyaz bir zarf içerisine koymak mı sizce romantik? Yoksa, kendi emeğiniz ile hazırladığınız, romantik unsurlar taşıyan görüntüsü ve içerisine kullandığınız parfümü sıkarak kokulandırdığınız özel bir zarf mı? Elbette ikincisi çok daha anlamlı ve etkileyici!

Sevgiliye el yapımı romantik mektup zarfı adım adım nasıl yapılıyor?


sevgiliye el yapımı hediyeler
Şimdi biraz sabır ve biraz da kendi yeteneğinizi kullanarak, sevgilinize uzun yıllar aklından hiç çıkmayacak, son derece romantik bir mektup hazırlayacaksınız. gerekli malzemeler;
  • Kırmızı Kağıt
  • Makas
  • Kalp Şeklinde Etiketler 

1. Adım:

Sevgiliye el yapımı romantik hediyeler
Kırmızı kağıdı yukarıda yer alan şekildeki gibi, önce her iki yana 2/3 oranında kıvırın. Daha sonra uç kısmını üçken şeklinde kesin.

2. Adım:

Sevgiliye el yapımı hediyeler
Kağıdınızı adım 2. (yukarıda yer alan) şekildeki gibi biçimlendirin.

3. Adım:

romantik el yapımı hediyeler
En son aşamada, katladığınız ve kestiğiniz kağıdın açıldığındaki görünümü 3. adımdaki gibi olacak.

4. Son Adım:

romantik el yapımı zarf
Hazırladığınız zarfın içerisine romantik mektubunuzu yerleştirin ve üzerine kalp şeklindeki etiketiniz ile mühürleyin:)

Bu şekilde hazırlayacağınız romantik mektup zarfı ile sevgilinizi etkileme, duygulandırma şansınızın çok daha yüksek olduğunu bilmem söylememe gerek var mı? Bir kere bu mektupta herşeyi ile emek var emek!

Bu kategoride daha fazla el yapımı hediyelere göz atmak isterseniz aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz; Lütfen TIKLAYIN: Sevgiliye El Yapımı Hediyeler
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz