Sevgilinize cebinizden tek kuruş bile çıkmadan, hem romantik, hem de uzun yıllar kullanabileceği el yapımı romantik bir anahtarlık yapmaya ne dersiniz?

Sevgiliye el yapımı Hediyeler
Sevgilinize cebinizden tek kuruş bile çıkmadan, hem romantik, hem de uzun yıllar kullanabileceği el yapımı romantik bir anahtarlık yapmaya ne dersiniz? Bu hediye belki eşiniz için, belki de sevgililer günü hediyesi olarak biricik erkek arkadaşınız için! Kalp şeklindeki el yapımı anahtarlığın, şöyle de güzel bir mesajı var; Sevgi ve aşk dolu evinize açılan kapının anahtarlığı:) 

El Yapımı Anahtarlık yapmak için istediğiniz renkte ve türde kumaş kullanabileceğiniz gibi deri de kullanabilirsiniz! Hatta elinizden geliyorsa, kumaş üzerine eşinizin/sevgilinizin fotoğrafını da bastırabilirsiniz!

El Yapımı Romantik Anahtarlık Nasıl Hazırlanıyor?


Beyaz bir karton üzerine kalp şekli çizin! Çizmiş olduğunuz kalp şeklini makasla kesin! Kalp şablonu olarak hazırladığınız kağıdın üzerine artık kumaştan mı hazırlamak istiyorsunuz ya da deriden mi kararını verdikten sonra onu koyun ve kalp şeklinde kesin! Yalnız bundan 2 taneye ihtiyacınız olacak! 

Daha sonra kesmiş olduğunuz 2 kalp şeklini üst üste koyun ve dikmeye başlayın! Yalnız dikim için kullanacağınız dikiş ipi ve rengi burada çok önemli! Eğer siyah deriden kalp anahtarlık hazırladıysanız, kullanacağınız ip bana kalırsa açık renk olmasın! Çünkü anahtarlık üzerinde çok fazla sırıtacaktır. Daha koyu renklerde kullanmanızı tavsiye ederim. Elbette ki zevke bağlı! Kalp sembollerini dikerken, yukarıda yer alan modeldeki gibi dikebilirsiniz! Dikişin dışarıdan gözükmesini istemiyorsanız, iç dikiş de atabilirsiniz! Kalp Anahtarlığın tamamını dikmeden önce, içerisine pamuk, elyaf gibi malzeme ile doldurun! 

İsterseniz anahtarlığınız üzerine düğüme atarak, daha şirin ve sevimli olmasını da sağlayabilirsiniz! Dikim işiniz bittikten sonra, sıra bu romantik anahtarlığın ucuna eklemeniz gereken metal anahtarlığa geldi! Kırtasiye ya da nalburdan metal anahtarlık başı satın alıp, romantik anahtarlık üzerine tutturabilirsiniz! 

Nasıl? Ortaya mükemmel bir hediye çıktı değil mi?
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz