Özel günlerde bir bayana hediye edebileceğiniz ucuz ve birbirinden ilginç, güzel kolye modelleri şimdi burada!

hediyelik bayan kolyeleri
Kişiye Özel Bayan Kolye Modelleri
Bayanların kolyelere, küpelere ve yüzüklere olan o büyük tutkusunu hepimiz iyi biliyoruz. Ancak, aksesuar grupları içerisinde özellikle kolye, bir kadının şıklığı için her zaman en ön sırada tuttuğu, kendini onunla çok daha özel hissettiği en özel ve en önemli aksesuarlardan biri! Hele hele bu kolye, bir de ilginç, dikkat çekici ve güzel bir tasarıma sahipse! İşte biz de bu yazımızda sizlere özel günlerde bir bayana hediye edebileceğiniz birbirinden ilginç ve güzel kolye modelleri tanıtmak istiyoruz! Her bütçeye uysun diye özellikle hesaplı ve ucuz kolyeler içerisinden modeller seçmeye özen gösterdik! Özellikle Her zaman olduğu gibi, hediye fikirleri içerisinde sunmuş olduğumuz kolyeler, internet üzerinden rahatlıkla satın alabileceğiniz, güvenilir web siteleri içerisinden derlenmiştir. Şık, zarif, ve göz kamaştırıcı tasarımları ile birbirinden ilginç kolye modelleri ile, kız arkadaşınıza, sevgilinize, eşinize veya annenize sadece mükemmel bir hediye seçmiş olmakla kalmayacak, aynı zamanda da uzun yıllar kullanabileceği, boynunda gururla taşıyabileceği ve sürekli olarak sizi hatırlatacak çok değerli de bir armağan vermiş olacaksınız! O halde, ilginç bayan kolyelerinin yer aldığı kolye defilesi şimdi başlasın!

Birbirinden Güzel Bayan Kolye Modelleri


My name is Serisi Twitter Kuşlu İsim İnci Kolye

My name is - Twitter Kuşlu İsim İnci Kolye
Dünya'nın düşünce paylaşım platformu olan ve özellikle son bir kaç yılda Türkiye'nin de en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi Twitter'in meşhur kuş logosu My name is - Twitter Kuşlu İsim İnci Kolyede kendisine yer buldu! Özel hediye paketi içerisinde, mücevher sertifikası ile sertifikalandırılmış ve 14 ayar altın kaplı bu kolyenin zinciri ucunda inci tanesi yer alıyor! Twitter kuşu üzerine sevgilinizin ismini yazdırarak bu özel kolyeyi sevgilinizin ismine özel hale getirebilirsiniz! Twitter'i sürekli kullanan kız arkadaşınıza çok güzel bir hediye olacağı kesin!

Bayan Kolye Modelleri & İsim Yazılı İncili Kolye

bayan kolyeleri
Son dönemlerin en gözde kolye modellerinden biri olan isim yazılı altın kolye, sevgilinizin boynundan asla düşmeyecek çok özel bir zarafete sahip. Dünya'da eşi benzeri olmayan ve bulunması zor olan şeyler için "İnci Tanesi" değimini kullanırız. Bu değim herhalde ki en çok kız arkadaşınız için uygun olsa gerek. İşte İnci Tanenize, duygularınızı ifade etmekte kullanabileceğiniz İsim Yazılı İncili Kolye, doğum günü, sevgililer günü, ve yıl dönümü gibi özel günlerin en nadide armağanı. İki tane inci arasında sevgilinizin ismi geliyor ve anlamına anlam katıyor. Sevgilinize etkileyici bir hediye arayışında olduğunuz şu dakikalarda, size rahat bir nefes aldıracak İsim Yazılı İncili Kolye’ye hemen şimdi sahip olabilir ve sevgilinizi yeryüzünün en mutlu kişisi ilan edebilirsiniz.

Romantik Kolyeler & Sonsuzluk Tek İsimli Kolye

My name is - Sonsuzluk Tek İsimli Kolye
Büyük bir aşkla bağlı olduğunuz sevgilinize, her an aşkınızı hatırlatacak, Onu sonsuza kadar her zaman çok seveceğinizi gösterecek anlamlı bir hediye düşünüyorsanız Divas Pırlanta'den My name is - Sonsuzluk Tek İsimli Kolye tam size göre! Matematiksel bir ifade olan sonsuzluk sembolünün kolye ucuna taşınması ile oldukça romantik bir hüviyete bürünen My name is - Sonsuzluk Tek İsimli Kolye 14 ayar altın kaplamadır! Bu anlamlı kolye de yine şık bir hediye formatına sahip! Sonsuzluk sembolü üzerine kız arkadaşınızın, eşinizin ya da annenizin ismini yazdırarak, hem kendilerini özel hissetmelerini sağlayacak, hem de "Seni Hep Seveceğim" mesajını vererek çok mutlu edebilirsiniz!

Bayan Kolyeleri & My name is - Kalpli İki İsim Kolye

My name is - Kalpli İki İsim Kolye
Zinciri ucunda, aşkın en sevimli sembollerinden biri olan kalp sembolü bulunan ve aynı zamanda her iki yanına da isimlerinizin geleceği My name is - Kalpli İki İsim Kolye, romantizmin sınırlarını zorlayan ve sevgiyi en güzel şekilde ifade eden zarif bir kolye modeli! Kişiye özel olarak hazırlanan bu kolye modeli de yine sevgiliye hediye edilebilecek en romantik hediyelerden biri!

Güzel Bayan Kolyeleri - My name is - Love Yazılı Kolye

My name is - Love Yazılı Kolye
Kolyelerin en romantiğine, en sevgi dolu olan modeline bakıyorsunuz şu an! Divas Pırlanta'nın My Name is kreasyonuna sahip bu özel tasarım ürün, yine her bayanın mutlulukla ve çok beğenerek kullanabileceği kolye modellerinden biri! Üzerinde yer alan "Love" yazısı aşkı ve sevgiyi taşıyor! My name is - Love Yazılı Kolye, 14 ayar altın kaplamadır ve ürünün üretiminde kesinlikle altın suyu kullanılmamıştır.

Güzel Bayan Kolyeleri - İki İsimli Bayan Kolye

My name is - İki İsimli Kolye
İster spor, ister klasik giyim hiç fark etmez, My name is - İki İsimli Kolye her kıyafet üzerinde son derece şık duracak özel bir kolye modeli! Kişiye özel olarak hazırlanan İki İsimli Kolye üzerine sevgilinizin ve sizin kendi isimlerinizi taşıyarak, ona inanılmaz büyük bir mutluluk yaşatabilirsiniz! Boynundan asla inmeyecek olan bu özel kolye ile aşkınızı yedi düvel bilmiş olacak!

Romantik Kolyeler - Kalpli İsim Yazılı Kolye

My name is - Kalpli İsim Yazılı Kolye
Şu an canınızdan çok sevdiğiniz sevgiliniz ile ilk tanıştığınız dönemi hatırlarsanız onunla ilgili en çok merak ettiğiniz şey o dönem için İsmiydi! Derken büyük bir aşk doğdu ve çığ gibi büyümeye başladı! Şimdi o isim sisin için umudun, mutluluğun diğer adı! Sevgilinizi önemsediğiniz ve değerli bulduğunuz kadar ismini de önemser ve hayranlık duyarsınız! Şimdi o dudaklarınızdan asla düşünmediğiniz sevgilinizin ismini My name is - Kalpli İsim Yazılı Kolye üzerine taşıyarak, inanılmaz romantik bir hediye hazırlayabilirsiniz! Divas Pırlanta'nın sevgililer için özel olarak tasarladığı Kişiye Özel Kalpli İsim Yazılı Kolye ile sevgilinize ismini hediye edeceksiniz! 

Güzel Bayan Kolyeleri - Dikey İsimli Kolye

My name is - Dikey İsim Kolye
Kolye defilesi devam ediyor! Bir üstte yer alan isim yazılı kolye modelini beğenip, buna benzer farklı bir model arayışınız varsa, sizi bir de Dikey İsim Yazılabilen Kolye modeli ile tanıştıralım! Kişiye özel olarak hazırlanan bu model de yine bayanların kalbini fethedeceğe benziyor. 14 ayar altın kaplama olan bu kolye, özel hediye kutusu içerisinde yer almaktadır. 

Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz