Sevgilinize, üzerinde isminin baş harfinin yer alacağı el yapımı romantik bir eldiven hediye etmeye ne dersiniz?

Sevgiliye El Yapımı Hediye
El yapımı hediyelere merakınız varsa, içinde bulunduğumuz mevsimle çok alakalı şahane bir hediye ile karşınızdayız. Size, soğuk kış günlerine yaklaştığımız şu dönemde, sevgilinize romantizmi dolu dolu yaşatacak harika bir el yapımı hediye önerimiz var! Sevgilinize, üzerinde isminin baş harfinin yer alacağı bir eldiven armağan etmeye ne dersiniz? Yapımı ve hazırlanması oldukça kolay olan el yapımı kişiye özel örgü eldivenler ile sevgilinize harika bir sevgililer günü hediyesi hazırlayabileceğiniz gibi, yılbaşı armağanı olarak da verebilirsiniz.  

Malzemeler;
  • Örme Şişleri Tığ
  • Örgü Eldiven
  • Çift Renkli Sicim
  • Makas
  • Dikiş İğnesi
Sevgiliye kolay el yapımı hediyeler
Yukarıda gördüğünüz şekilde, çift renkli iplik ile, hediye edeceğiniz kişinin (bu büyük bir ihtimal sevgiliniz) isminin baş harfini oluşturuyorsunuz. Harf oluştururken iplik yekpare olduğu için dikkatli ve düzgün bir şekilde harf oluşturmanız gerekiyor. Aynı işlemi sevgilinizin soy isim baş harfi için de tekrar edin!
el yapımı romantik hediye
Daha sonra, dikiş ipliği ile harflerin üzerini düzgün bir şekilde dikin! Kullanacağınız dikiş ipi ile sicim üzerindeki rengin aynı olmasına dikkat ederseniz, ortaya çıkacak iş son derece temiz bir işçilikle çıkacak ve hediyeniz çok daha gösterişli olacaktır. İşte hepsi bu kadar:) 
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz