Hazırlanması son derece kolay olan El Yapımı Kartpostal, tüm özel günler için hazırlayabileceğiniz en şirin ve romantik el emeği hediyelerden biri.

El Emeği Romantik Kartpostal Hazırlama

Sevgilinize el yapımı romantik bir kartpostal hazırlamaya ne dersiniz? Bu kartpostalı ister sevgilinize sevgililer gününde üzerine duygularınızı yansıtabileceğiniz bir hediye olarak görün, isterseniz de O'na doğum günü kutlama mesajınızı bu el emeği hediye ile sunun! Hazırlanması son derece kolay olan El Yapımı Kartpostal, tüm özel günler için hazırlayabileceğiniz en şirin ve romantik el emeği hediyelerden biri. 

El Yapımı Kartpostal Hazırlanışı: Şimdi yaratıcılığınızı ve hünerinizi konuşurma zamanı. İstediğiniz renkte bir karton seçin. Asetat kalemi veya keçe kalemi ile yan tarafta gördüğünüz örnek kartpostalda olduğu gibi bir çizim yapın! Kartpostal üzerine istediğiniz mesajı yazın! Örneğin "Seni Seviyorum","Doğum Günün Kutlu Olsun","Sana Aşığım." Daha sonra kartonun tam ortasına kalp şekli çizin ve içerisine kalp şeklinde keseceğiniz kırmızı minik kalpleri yapıştırın. İşte hepsi bu kadar...
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz