Rengarenk ve etkileyici görüntüsü ile Sürpriz Hediye Topları, sevgiliye doğum günü hediyesi veya sevgililer günü hediyesi olarak hazırlanabilecek en özel el yapımı hediyelerden biri.

sevgiliye hediye fikirleri
Sevgi, gerçekten de çok özel bir duygu. Kendinizi zorlayarak birini sevemezsiniz. Bir nedene bağlı olabileceği gibi, nedensiz yere de aşık olabilirsiniz. Yeni bilerek ya da bilmeyerek bir bakmışız ki, birine sırılsıklam aşık olmuşuzdur. Ancak, işin zor kısmı ise bundan sonra başlıyor. Yani adına aşk dediğimiz bu soyut duyguyu acaba sevgilimize ne kadar hissettirebiliyoruz? Sevgilimize aşkımızı net bir şekilde ifade edebilmek için neler yapılabilir? Bize kalırsa en iyi yöntem; sevgiliye özel günlerde yapılacak kaliteli sürprizler ve sevgiliye alınacak romantik hediyelerdir. İşte bugünkü yazımızda sizlere hem sevgilinize sürpriz yapabileceğiniz hem de içerisini romantik hediyeler ile süsleyebileceğiniz El Yapımı Sürpriz Toplarden bahsedeceğiz. Rengarenk ve etkileyici görüntüsü ile Sürpriz Hediye Topları, sevgiliye doğum günü hediyesi veya sevgililer günü hediyesi olarak hazırlanabilecek en özel el yapımı hediyelerden biri.

El Yapımı Sürpriz Hediye Toplarının en güzel yönü, içeriğini tamamen hayal gücünüz ile oluşturmanız. Yani birbirinden etkileyici şirin toplar içerisine ister evlilik teklifi yüzüğü koyun, isterseniz de sevgilinize aşkınızı gösterecek kalpli mesaj kağıtlar serpiştirin. Belki de Bu romantik toplarla sevgilinize yapabileceğiniz sürprizler sınırsız. Dilerseniz El Yapımı Sürpriz Top Hediyesinin nasıl yapıldığından bahsedelim. Hazırlanması oldukça kolay bir el emeği hediyesi olan Sürpriz topların yapımı aşağıda adım adım anlatılmaktadır.

Sürpriz top yapımıdan kullanacağınız malzemeler:

  • Her yerden rahatlıkla temin edebileceğiniz farklı renklerde esneyen paketleme kağıtları
  • Sürpriz topların içerisine koyacağınız hediyeler. 
  • Sevgilinize hediye edeceğiniz için bütçenizi biraz zorlayarak masraftan kaçınmamanızı tavsiye ediyoruz. Hediyelerinizi özellikle şaşırtıcı ve sürpriz ürünlerden seçin. Mesela neler olabilir? Örneğin; Sevgilinizi şaşırtacak ilginç hediyeler, evlilik teklifi yüzüğü, üzerinde sevgilinizin isminin yazılı olacağı bir kolye, el yapımı çikolatalar, jelibonlar, drajeler, bileklik gibi. )  
  • Kağıt uçlarını birbirine tutturmak için için yapışkan

Adım Adım Sürpriz Hediye Topu Hazırlama


El Yapımı Sürpriz Top Hediyesi
Hediyelik Sürpriz Top Yapımı 1. adım: Paketleme kağıtlarını şerit halinde olacak şekilde kesiyorsunuz. Sürpriz toplar içerisine koymak istediğiniz ufak tefek hediyeleri masanızın üzerine yayın. Bu şekilde hangi top içerisine hangi ufak eşyanın gireceğine daha rahat karar verebilirsiniz.
El Yapımı Sürpriz Top Hediyesi
El Yapımı Sürpriz Top Hazırlama 2. adım: Mini kumaş keseye sevgilinizin en son açtığında şok olacağı ya da sürpriz olacak en özel eşyanızı koyun. Bu yüzden işe ilk olarak en son çıkmasını istediğiniz hediyeyi sararak başlayın. .
Sürpriz top hazırlama
Sevgiliye El Emeği Sürpriz Toplar 3. adım: En özel hediyeden başlayarak her katmana sevgilinizin karşılaşmasını istediğiniz hediyelerle devam edin. 
El Yapımı Sürpriz Top Hediyesi Adım 3
Sevgiliye Sürpriz el yapımı hediye 4. adım: Rengarenk paketleme kağıtlarını sardıkça diğer hediyeler alta geçecek ve üzerine yeni bir hediye sararak devam edeceksiniz. Daha göz alıcı ve şık olması açısından her katmana farklı bir hedite gelecek şekilde sarma işlemine devam edin. 
El Emeği hediyeler
Adım 5: Belki çok romantik birisiniz olamaz mı yani:) Bu yüzden katmanların arasına minik romantik sözler yazdığınız kağıtlardan koyabilirsiniz. Tiyatro, maç veya sinema bileti de aslında hiç fena olmaz. 
El Emeği sevgiliye hediye
6 Adım: En son katmana gelene kadar paketleme kağıtlarını top şeklini alacak şekilde sarmaya devam edin. En son katmana geldiğinizde ise sürpriz topunun daha etkileyici görünmesi için renkli kağıtlar kullanmaya özen gösterin.
Sürpriz top yaımı
Sürpriz topları ne şekilde süsleyeceğiniz tamamen size kalmış. Bu konuda biraz hayal gücünüzü, biraz el becerinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak daha renkli ve cezbedici toplar tasarlayabilirsiniz. Gördüğünüz gibi, böylesine bir hediyeyi alıp da mutlu olmayacak, sevildiğini derinden hissetmeyecek bir sevgili yok! Sevgilinize özel günlerde sıradan ve basmakalıp hediyeler almak yerine, biraz emek vererek Ona El Yapımı Sürpriz Top Hediyesi verebilirsiniz. 

Mutluluk yakanızı hiç bırakmasın:)
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz