el yapımı kolye nasıl hazırlanıyor
Anneler Günü için hazırladığımı el yapımı hediyeler serisine çok renkli bir hediye ile devam edelim. Malumunuz Anneler Günü yaklaşıyor ve Canımızdan çok sevdiğimizi Annelerimiz için nasıl bir hediye alacağımızın tatlı bir heyecanı içindeyiz. Sitemizde Anneler gününe özel birçok alternatif hediye çeşitleri bulabilirsiniz. Anneler günü için illa çok pahalı veya hazır hediyeler almanız şart değil. İnternet sitemizde yer alan bir çok el yapımı hediyelerden biri Annenizi mutlu edebilir. Onların gönüllerini hoş tutun başka bir şey şart değil. Evet, bu günkü yazımızda Anneler Günü için oldukça Rengârenk olacak bir hediyenin nasıl yapılacağını yine adım adım anlatacağız size. Bugün düğmelerden oluşan rengarenk bir kolye yapımını anlatacağız hazırsanız başlayalım.
renkli el yapımı kolye

Bu proje için gereken malzemeler:
  • Rengârenk düğmeler
  • 30 cm tel
  • Renkli boncuk
el yapımı kolye
Resimde gördüğünüz gibi rengârenk irili ufaklı birçok düğmeyi kullanacağız. Annelerin mutlaka elinin altında bir kavanoz dolusu, içinde biriktirdiği düğmeler olur. İşte bu düğmeler işimize oldukça yarayacak
güzel el yapımı kolye

Resimde gördüğünüz gibi metal telin ucuna daha sonra zincir takmak için öncelikle minik bir halkayı zarif bir şekilde tutturun.
kendin yap kolye
Sonrasında bir ilk iki boncuk tanesini telden geçirin. Ardından aynı boyda düğmeleri birer birer telden geçirerek devam edelim.
adım adım kolye yapımı resimli
Resimde gördüğünüz gibi yarım ay biçiminde düğmeleri geçirdikten sonra en son iki boncuk tanesini yerleştirerek sıralama işlemini tamamlıyoruz.
kolye nasıl yapılır
Kolye zincirinin tutturacağımız diğer minik halkayı da boncukların ucuna eklemeyi unutmayın.
adım adım kolye yapımı
İşte, bu şekilde. Nerdeyse tamamlanmak üzere.
anneler günü hediyesi el yapımı

Rengârenk sıraladığınız düğmelere uygun zincir taktıktan sonra harika anneler gününe özel kolyeniz tamamlanmış olacak.
anneye el yapımı hediye
Ve…İşte final…Nasıl güzel görünüyor değil mi? Ruhu genç Anneler için harika bir Anneler Günü hediyesi hazırladınız. Hazırladığınız el yapımı bu renkli kolyeyi sadece annenize değil, çok sevdiğiniz arkadaşlarınız içinde hazırlayıp hediye edebilirisiniz. Bir el yapımı hediye anlatımımızın sonunda daha geldik. Yeni bir el yapımı Anneler Günü hediyesi anlatımında daha görüşmek dileğiyle hoş çakalın.
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz