Erkeğe sürpriz kahvaltı
Sevgiliyle birlikte baş başa yapılan kahvaltı gibisi yok! İşte bu nedenle de sizlere adım adım sürpriz bir kahvaltı tabağı nasıl hazırlanır bunun püf noktalarından bahsedeceğiz. Erkeğin kalbinden giden yol midesinden geçer sözüne inanıyorsanız işte size fırsat. Onbeş dakika gibi kısa bir süre içinde, oldukça romantik bir kahvaltı tabağı hazırlamak istemez misiniz? Kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Eşinizin veya sevgilinizin bu lezzetli sürprizinizi gördükten sonra yoğun bir iş gününe mutlu ve zinde bir başlangıç yapacağından eminiz. Kahvaltı tabağını herkes hazırlar ama Burada asıl önemli olan sevginizi ve estetik anlayışınızı yansıtmaktır. Size yaptırmayı düşündüğümüz bu kahvaltı tabağı da bütün malzemeleriyle beraber sizin romantizminizi yansıtacak. “Erkeğe sürpriz” yapmak isteyen bayanlar, hadi bakalım kolları sıvama vakti geldi.

Sürpriz Kahvaltı İçin Gerekli Malzemeler
  • Çeri domates
  • Beyaz peynir
  • Taze mozerella peyniri veya yeşil zeytin
  • Çöp şiş
erkeğe sürpriz kahvaltı
Domateslerin üst kısımları v şeklinde kesilir. Kesim işlemi ne kadar dikkati ve kusursuz yapılırsa göze o kadar estetik gelecektir. Bildiğiniz kalp şeklini oluşturacaksınız. Hadi bakalım zor değil.
sürpriz kahvaltı tabağı
Beyaz peyniride yine kalp biçiminde keserek şekil vereceksiniz.
sevgiliye sürpriz kahvaltı hazırlamak
Kestiğiniz malzemelerin sıralaması ise yine size kalmış. Burada yazılan malzemeler sizin, sevgilinizin beğenilerine göre artırılıp azaltılabilir. Mesela domatesin yanına, kalp şekli vereceğiniz salatada oldu yakışacaktır. İşin aslı kahvaltı tabağının sevginizi yansıtması değil mi? ne eklerseniz ekleyin tabağa, Yeter ki sevginizi göstersin. Hoşça kalın.
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz