Anneler günü için özel hediye fikirleri ister misiniz? İşte anne sevgisi ile yoğrulmuş, anlamlı, orijinal ve birbirinden güzel anneler günü hediyeleri,

Anneye Hediye
Biz çocuklarının gelişiminde, büyümesinde ve iyi bir insan olarak topluma katılmamızda akıl almaz bir ölçüde emek sarf eden Gül yüzlü varlıklarımız; Sevgili Annelerimiz için, her Mayıs Ayının 2. haftasında kutlanan Anneler Günü yaklaşıyor. Elbette ki, hepimiz bu özel günde Annemize seçtiğimiz özel bir hediye ile teşekkür edecek ve Ona şükranlarımızı, minnettarlığımızı bir kez daha gösteremeye çalışacağız. Anneler günü hediyesi seçerken, asıl amacımız tabi ki de, Anne sevgisini ve değerini en iyi şekilde yansıtacak, Ona verdiğimizde de mutlu edecek hediyeler bulmak! Bu amaçla bazılarımız, anneler günü için nasıl bir hediye alacağına karar verip, hediyesini günler öncesinden çoktan satın aldı ya da kendi elleri ile özel bir hediye hazırladı! Ancak bazılarımız ise, her zaman olduğu gibi, hediye beğenme, seçme ve satın alma işlerini son güne bıraktı. Önemli olan, Anneler günü için ne hediye aldığımızdan ziyade, annemizin yanında olmak, yalnız olmadığını ve asla olmayacağını hissettirmek, ellerinden öpüp, boynuna sarılmak ve Onu ne kadar çok sevdiğimizi bir kez daha güçlü bir şekilde hissettirmektir! Elbette ki baş tacı ettiğimiz Annelerimize, işi aceleye getirerek özensiz bir hediye seçip vermek de işin açıkçası pek de şık olmayacaktır. Diğer yandan pek tabi ki de bir anne, evladının kendisine pahalı bir hediye vermesini ve bu yüzden de zor duruma da düşmesini asla istemez! Dahası kendisine hediye uzattığımızda bile biz çocuklarına "Ne gereği vardı oğlum/kızım..." deyip, harcama yaptığımız ya da masrafa girdiğimiz için içten içe üzüntü duyar. İşte anneler böyle kutsal ve mukaddes varlıklar. Ancak sebep ne olursa olsun, en azından, doğurduğu, büyüttüğü, hastalıkta, kederde, tasada, en sıkıntılı zamanlarında, mutluluğunda ve sevincinde bir an bile olsun yanımızdan ayrılmayan Cennet Kokulu Annemize mutlaka ama mutlaka özenerek bir Anneler günü hediyesi seçmemiz gerekiyor. Eğer şu dakikalarda Anneler günü için hediye seçmediyseniz, ya da nasıl bir hediye alabileceğinize karar vermediyseniz, sizin için hazırladığımız Anneler günü hediyelerine göz atmanız menfaatiniz icabı olacaktır:) Çünkü siz değerli okurlarımıza, aynı gün kargoya teslim ve kapıda ödeme kolaylığı sunan özel bir kaç hediye sitesi içerisinden, Anlamlı Anneler Günü Hediyeleri oluşturmaya çalıştık. Çoğunlukla kişiye özel hediyelerden oluşan hediye fikirlerimizi, si,z değerli okurlarımızın da beğeneceğine inanıyoruz...

Birbirinden Güzel Anneler Günü Hediyeleri

noktalar

Anneler Gününe Özel Mesajlı Taş Baskı

Anneye hediye
satın al
Dünyaya gözlerimizi açtığımızda Onun O mübarek kokusuyla kendimizi güvende hissettik! Sadece bebekliğimizde mi? Elbette ki hayır... Bu güven, biz büyüdükten, hatta çoluk çocuğa karıştıktan sonra bile devam eder. Ne zaman ki bir sorunumuz olur, teselliyi ya da yardımı ilk ondan görürüz. İşte bu muhterem ve mukaddes insana ne kadar teşekkür etsek az! İşte karşınızda biricik annenize en güzel şekilde teşekkürlerinizi sunabileceğiniz Kişiye Özel Anneler Günü Taş Baskı. Üzerine dilediğiniz Anneler günü kutlama mesajınızı yazdırabileceğiniz Taş Baskı ile Annenize en güzel anneler günü hediyesini verebilirsiniz.
noktalar

Annenize Google Sürprizi Yapın & Google Sertifika

Anneye sürpriz Hediye
satın al
Klasik ve sıradan hediyelerin çok ötesinde orijinal bir Anneler günü Hediyesi ile sizleri tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz! Güzeller güzeli annenize, unutamayacağı bir sürpriz yapmak ister misiniz? Eğer cevabınız "Evet" ise, yukarıda gördüğünüz Google sertifika tam size göre. Yazacağınız mesaja ve göndereceğiniz 6 adet fotoğrafa özel olarak hazırlanacak Google Sertifika ile muhteşem bir sürpriz hediyeye imzanızı atabilirsiniz. Mesela sertifika üzerine "Dünyanın en güzel annesi kim?" sorusunu yazdırın, hemen altında da klasik Google'nin "Bunu mu demek istediniz? ANNENİZİN İSMİ" gelsin. Hemen altında da biricik annenizin 6 adet gülümsediği, mutlu fotoğrafları yer alsın. Anne evinin baş köşesinde sergilenecek olan Kişiye Özel Google Sertifika, hem kalıcı, hem orijinal hem de son derece mutluluk verici bir anneler günü hediyesi.
noktalar

Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Doğal Taş Baskı

Anneler günü hediyesi
satın al
Anadolu kültürünü yakından bile, bu topraklarda yaşayan herkes, "ANA" sözcüğünün, taşıdığı anlamın ne kadar kıymetli ve ulvi olduğunu bilir. Hatta sadece kültürümüz değil, dinimiz de Annelerin ne denli kutsal varlıklar olduğunu defaaten dile getirmiştir. Bu anneler günü için diğer bir hediye önerimiz, içerisine istediğiniz fotoğrafı taşıyabileceğiniz, kişisel mesajınızla size özel olarak hazırlanacak Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Doğal Taş Baskıdır. Bir Anne için, içerisinde evladının mutlu bir şekilde gülümsediği özel bir fotoğraftan daha kıymetli ne olabilir ki?
noktalar

Kişiye Özel Canım Annem Duvar Saati

Anlamlı Anneler günü Hediyeleri
satın al
Sonuçta Anneye hediye olarak ne alınırsa alınsın, önemli olan anne değerini o özel günde bir kez daha hatırlamak ve hatırlatmaktır. Şimdi önereceğimiz anneler günü hediyesi, sadece bu anneler gününde değil, bundan sonraki anneler gününde de adından hep söz ettirecek türden! Üzerine istediğiniz mesajınızı yazadırabileceğiniz Kişiye Özel Canım Annem Duvar Saati ile, zaman anne sevgisiyle aksın!
noktalar

Kişiye Özel Benim Çiçek Annem Plaket

Anneye özel hediyeler
satın al
Her zaman ve her koşulda önce çocuklarım diyen, tüm dualarında çocuklarının saadeti için Allah'a yalvaran, en güzel yemekleri hiç üşenmeden her gün önümüze sunan, varlıkta tasarruf yapmayı, yoklukta ise akıl almaz bir biçimde idareli olmayı en iyi şekilde yapan tüm Annelerin ellerinden öpüyor, güzel yarınlar diliyoruz. İşte karşınızda, hem annenizin fotoğrafına, hem de sizin sevgi dolu Anneler günü mesajınıza özel olarak hazırlanacak son derece anlamlı bir anneler günü hediyesi olan Kişiye Özel Benim Çiçek Annem Plaket! 
noktalar

Annelere Özel Fotoğraflı ve Laleli Kupa Bardak

Anneler günü için güzel hediyeler
satın al
Anneler günü için seçeceğimiz herhangi bir hediyede anlam dolu ve güzel bir armağan olmasına özen gösteririz.. Hatta böyle yapmak boynumuzun da borcu. İşte gül yüzlü, melek kalpli, şefkat abidesi bir anneye verebileceğiniz, Onun gönlünü ta derinden fethedebileceğiniz, son derece sevgi dolu anneler günü hediyelerinden biri daha! Üzeri lale desenleri ile süslenmiş, sevgi dolu mesajınızla hazırlanacak Kişiye Özel Anneler Günü Kupa Bardak...
noktalar

Annelere Özel Dergi Kapağı

Sürpriz anneler günü hediyesi
satın al
Bu anneler gününde Annenize sürpriz bir hediye hazırlatmaya ne dersiniz? İşte annenizi çok özel ve adete ünlü biriymiş gibi hissettirecek Annelere Özel Dergi Kapağı! Üzerinde ister Anne-Kız, ister tüm aile biriylerinin olduğu, isterseniz de yalnızca sevgili annenizin kapağında yer alacağı, Ona iltifatlarınızla hazırlayacağınız Annelere Özel Dergi Kapağı ile Annenize büyüleyici bir anneler günü hediyesi verebilirsiniz. 
noktalar

Annelere Özel Fotoğraflı Çiçek Desenli Yastık

Anneye özel anneler günü hediyeleri
satın al
İçtenlikle söylemeliyiz ki, bu anneler günü için lütfen klasik hediyeler almayı aklınızın ucundan bile geçirmeyin. Daha özel, daha anlamlı, daha duygu yüklü hediyeler seçmek önceliğiniz olsun! Mesela yukarıda yer alan ve anneler günü için hazırlanmış çiçek desenli yastık gibi. Kişiye özel olarak hazırlanan dekoratif bu yastık modeli ile annenize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Fotoğraf ve isim baskılı olan bu yastık, aynı gün kargoya teslim ve kapıda ödeme seçenekleri ile karşınızda. 
noktalar

Kalbimin İncisi Anneme İncili Gümüş Kolye

Anneye özel hediyeler
satın al
Ana gibi yar, vatan gibi diyar olmaz diye boşuna dememişler. Gerçekten de bu hayatta her şey ama her şey insanın başına gelebiliyor. Bir bakmışsınız ki,eşiniz/sevgiliniz sizi terk etmiş,  bir bakmışsınız ki en yakın dostunuzun ihanetine uğramışsınız. Ama emin olabileceğiniz, sırtınızı güvenle yaslayabileceğinz tek varlık ANNE işte. Herkesten bir yamuk görebilirsiniz ama Anneden asla. Bir kere O kıyamaz... Sizi yeryüzünün en değerli varlığı bilir çünkü. İşte bu yüzden O özel kadın kalbimizin en değerli varlığıdır. İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye, kalplerin en özel kadını annelere çok yakışacak. Özel kadife kutusuna sahip inci kolyeyi anneler gününde annenizin boynuna takıp, ne kadar özel ve hiçbir yerde eşi, benzeri bulunamaz bir anne olduğunu bir  kez daha hatırlatın!
noktalar

Anneye Kalp Kutuda Fotoğraflı Hediyelik Çikolatalar

Anneler günü hediyesi
satın al
Anneler günü hediyesi ne alınır? Anneye Hediye fikirleri istiyorum tarzında Google'da arama yapıp, karşılaştığınız hiçbir hediyelik ürünü bşr tanecik annenize layık görmediyseniz, şimdi sıkı durun! Çayla birlikte çikolata yemeyi seven bir anneniz varsa, işte hem fotoğrafına, hem de anneler günü kutlama mesajınıza özel olarak hazırlanacak çok özel bir çikolata kutusu karşınızda. Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar ile hem annenize lezzetli çikolatalardan hediye etmiş olacak, hem de sevginizi en güzel biçimde göstereceksiniz. 
noktalar

Kahve Sever Anneye Aşk Dolu Hediye Sepeti

Kahve Severler İçin Aşk Dolu Hediye Sepeti
satın al
Annemin en büyük keyfi ev işlerini bitirdikten sonra Türk Kahvesini yudumlamak diyorsanız, işte kahve severler için hazırlanmış özel hediye sepeti. Seni seviyorum yazılı çikolatalar, Kuru Kahveci Mehmet Efendi Kahve, kalp süsler ve kahve fincanları ile oldukça lezzetli ve şirin bir hediye sepeti. 
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz