Anneler günü için alınabilecek hediyeler konulu bu yazımızda birçok hediyelik ürün ve hediye fikirleri bulabileceksiniz! Yazımızın ilerleyen bölümlerinde ilginç Anneler Günü Hediyeleri, Esprili ve komik hediyeler, Kişiye özel hediyeler ve daha bir çok öneri sizi bekliyor olacak!

Anneler günü hediyeleri
İnsan hayatındaki en değerli varlık pek tabi ki Annedir! Şimdi bu değerli varlığı mutlu etme ve sevindirme zamanı! Çünkü çok yakınlarda güzel bir Anneler Günü bizleri bekliyor! Ama maalesef ki Anneler günü senede yalnızca bir kez kutlanıyor! Keşke bütün bir yıl boyunca Anneler günü olarak kutlanabilseydi! Keşke Yılın 365 günü Anneler sıcaklığında, Anne şefkati ile geçebilseydi! Belkide ancak bu şekilde melek kalpli, iyi yürekli Annelerimizin kıymetini daha iyi anlayabilir, O'nların hakkını daha mükemmel şekilde ödeyebilirdik! Ancak sadece 1 gün kutlanacak olsa da, tüm bunlara rağmen şükürler olsun ki, yine de sahip çıkabileceğimiz Anneler Günü diye çok özel bir gün var! O da yeni bir Anneler Günü! Anneler gününde değerli Annelere alınabilecek hediye önerilerine geçmeden önce, tüm Annelerimizin Anneler Gününü tüm kalbimiz ile kutluyor, sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler diliyoruz! Şimdi ufukta yepyeni bir Anneler Günü var! Annemize olan o kocaman sevgimizi; sözlerimiz ile, davranışlarımız ile, hediyelerimiz ile en güzel şekilde ifade edebileceğimiz bu özel güne çok az bir zaman kaldı! Annemize sevgimizi bazen güzel sözler ile ifade etmeye çalışırız, bazen O'na kocaman bir sarılma ile, bazen yanağını öperek, şiir yazarak, mektup yazarak, şarkılarla türkülerle ve bazen de hediyelerimiz ile göstermeye çalışırız! Siz Annenize sevginizi en güzel sürprizler ile nasıl göstrebileceğinizi düşüne durun, biz de sizler için seçmiş olduğumuz Anneler Günü hediyelerine geçelim! Anneye Alınabilecek en Güzel Anneler Günü Hediyesi nedir diye etraflıca bir araştırma yaptık! Ortaya kusursuz güzellikte Anneler günü hediyeleri çıktı! Bakalım buradaki hediye fikirlerini siz beğenebilecek misiniz?

Anneler günü için alınabilecek hediyeler konulu bu yazımızda birçok hediyelik ürün ve hediye fikirleri bulabileceksiniz! Yazımızın ilerleyen bölümlerinde ilginç Anneler Günü Hediyeleri, Esprili ve komik hediyeler, Kişiye özel hediyeler ve daha bir çok öneri sizi bekliyor olacak! Anneler günü ile alakalı, içerisinde "Anneye olan sevginizi" gösterebilecek ve %100 Anneler Gününe özel bir çok armağan aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz!

Anneler Günü için En Güzel Hediye Fikirleri


Anneler günü hediyeleri

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

O, evinizin harcı, gözünüzün nuru. Size karşı tüm emek ve fedakarlıklarına anlamlı bir teşekkür etmek isterseniz, sevgili bu son derece şık bir kolye tam size göre. Sevgili Annenize, okyanuslardan gelen gerçek bir inci tanesi ile sevginizi göstermeye ne dersiniz? Hem kolyesi, hem de hediye kutusu ile son derece şık bir armağan seçeneği olan istiridye inci kolye, biricik annenize anneler günü hediyesi olarak verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri.

Anneye hediye

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

Çikolata sever bir anneniz varsa, işte size lezzetli mi lezzetli, anlamlı mı anlamlı özel bir çikolata hediyesi. Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar ile hem biricik annenize çayıyla birlikte yiyebileceği özel bir lezzet armağan etmiş olacak, hem de sevginizi en tatlı biçimde O'na göstermiş olacaksınız. Özel kalp hediye kutusu içerisinde 24 adet fotoğraf, annenizin fotoğrafına ve Ona özel mesajınıza yönelik olarak hazırlanıyor.

Anneye hediye ne alınır

Allah Yazılı Taş Baskı

Anne hakkı ödenmez! Bunu dinimizde bu şekilde bizlere bildiriyor. Hatta bu yüzdendir ki, biz evlatlar için cennetin kapılarının aralayabilme şartını, Annelerin gönlünü hoş tutmaya bağlıyor. Eğer Anneler günü için Biricik Annenize anlamlı bir hediye vermek isterseniz, Üzerinde Allah (c.c.) yazılı bu özel dekoratif taş baskıyı hediye edebilirsiniz. Düz olan tüm yerlerde sergilenebilen Allah Taş Baskı, Annelere en güzel hediye olacaktır.

Anneler günü hediyeleri

Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Doğal Taş Baskı

Anneler günü için kalıcı ve anlamlı bir hediye arayanlara önerimiz, Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Doğal Taş Baskı! Bu Anneler gününde Annenize, bu özel ürünle öyle hoş bir sürpriz yapacaksınız ki, hem evinin en güzel köşesinde dekoratif bir eşyası olacak, hem de üzerindeki fotoğrafa baktıkça size olan özlemini giderecek! Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Doğal Taş Baskı üzerine dilediğiniz fotoğrafı bastırabilirsiniz. İster tek başına annenizin fotoğrafını, isterseniz içerisinde anne-babanızın, kardeşinizin ve sizin olduğunu bir aile fotoğrafını taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda bu taş baskı üzerine Kişisel mesajınızla da Annenizin Anneler Günü kutlayabilirsiniz.

Anneler günü hediyesi

Kalpli Sonsuzluk Gümüş Kolye

Anne sevgisi, emsalsiz ve eşi benzeri olmayan en mukaddes sevgilerden biri. Bu Anneler gününde Annenize sonsuz sevginizi üzerinde hem sonsuzluk, hem de kalp sembollerinin yer aldığı 925 ayar bu gümüş kolye ile gösterebilirsiniz. Böylece Annenize boynundan asla düşmeyecek, bu anneler gününde hatırası olacak zarif ve şık bir anneler günü hediyesi vermiş olacaksınız! Kalpli Sonsuzluk Gümüş Kolye, istiridye kabuğu biçiminde son derece şık da bir hediye kutusuna sahip.

Anneler günü hediyesi

Kişiye Özel Fotoğraflı Puzzle Çikolata

Anneler gününün en tatlı sürprizine bakıyorsunuz. Tam 16 adet lezzetli çikolatalardan hazırlanmış, mesajlı bir puzzle ile Annenizin Anneler gününü kutlamaya ne dersiniz? Özel hediye kutusunda, üzeri kurdele ile süslenmiş ve dağınık haldeki çikolatalar bir araya gelsin ve Biricik Anneniz için unutulmayacak bir sürpriz ortaya çıksın! Çikolatalardan hazırlanan Puzzle, sürpriz bir anneler günü hediyesi düşünenler için birebir...

Anneler günü hediyeleri

Kalbimden Gelen Mesaj Hediye Sepeti

Gül gibi kokan biricik Annenize, içi gül yaprakları ile süslenmiş, çikolatalar ve kendi mesajınızı yazdırabileceğiniz Kalbimden Gelen Mesaj Hediye Sepeti armağan edebilirsiniz. Kalp şeklindeki hediye kutusu içerisinde 5 Adet "Seni Seviyorum" mesajlı çikolatalar, renkli şekerlemeler ve rulo şeklinde bir mesaj kağıdı yer alıyor. İşte bu mesaj kağıdı bu hediyenin parlayan yıldızı. Mesaj kağıdı üzerine Biricik Annenize yazabileceğiniz en samimi duygularınızı aktarabilirsiniz.

Anne Adaylarına Özel Sertifika
Anneler Günü Hediyesi & Anne Adayına Özel Sertifika

Eşinize duygusal yönü oldukça ağır basan bir sürpriz hediye vermek ister misiniz? Anne Adaylarına Özel Sertifika içerisine bebeğinize ait ultrason görüntüsü ekleniyor ve üzerine istediğiniz özel mesajı yazdırabiliyorsuınuz! Bu özel ürünü daha da etkileyici bir hale getirmek içinse, bebeğinizin ağzından Biricik Annesine, Anneler Günü Kutlama Mesajı yazdırabilirsiniz!

Kelimeler Fotoğrafınızı Oluştursun

Kelimeler Fotoğrafınızı Oluştursun

Anneler Günü için düşünülebilecek bir diğer sürpriz hediye ise, burasını şimdi dikkatlice okuyunuz tam 10.000 kelimelerden oluşan ve bir araya geldiğinde sizin gönderdiğiniz fotoğrafı oluşturacak olan resim çerçevesi! Anneler Günü hediyesi olarak sürpriz nitelikte etkileyici bir hediyeniz olsun isterseniz bu ürünü kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz!

Anneye Özel Ahşap Desenli Ürünler‏

Anneye Özel Ahşap Desenli Ürünler‏

Yuvarlak Duvar Saati, Masa Saati ve metal yüzeylere yapışabilen magnetler! Anneye Özel Ahşap Desenli Ürünler‏ işte bu üç kullanışlı üründen oluşan ve ahşap bir zemin efekti üzerine göndereceğiniz fotoğraf baskısının yer alacağı 6,90 TL fiyatlardan başlayan oldukça Ucuz Anneler Günü Hediyesi

Yıldızım Sensin Anne Kristal Ödül

Yıldızım Sensin Anne Kristal Ödül

Yıldızlar nasıl ki geceleri aydınlatıyorsa, karanlıklarda önümüze aydınlık oluyorsa; Annelerimiz de kalplerimizi aydınlatan, tüm zor zamanlarımızda imdadımıza koşan gönüllerimizin yıldızı! Yaklaşan Anneler Günü için Sevgili Annenize değerli ve Anlamlı bir Anneler Günü Hediyesi isterseniz, Yıldızım Sensin Anne Kristal Ödülü düşünülebilecek en iyi hediye seçeneklerinden biri! Kişiye özel olarak hazırlanan bu harika ödül üzerine en sevgi dolu Anneler Günü Kutlama mesajınızı yazdırabilir, Annenize üzerinden asırlar da geçse unutulmayacak değerde özel bir hediye verebilirsiniz!

Anneye Kişiye Özel Ahşap Çerçeve

Anneye Kişiye Özel Ahşap Çerçeve

Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Bu soruyu Google görsel aramalarda arattığınızda karşınıza binlerce alakalı alakasız hediye listeleniyor! Yüzükler, küpeler, fincan takımları, mutfak robotları, elektrik süpürgesi, buz dolabı daha neler neler! Listelenen tüm bu hediyelikler dikkat ettiyseniz, daha çok günlük işlerde Annelerimizin işine yarayacak ürünler! Oysaki bizim amacımız Anneler Gününde Annemizin ruhuna hitap etmek, O'nu ne kadar değerli ve özel bulduğumuzu hissettirmek! Elbette ki bu noktada takdir sizin ama bu tip ürünler, Anneler Günü geçtikten sonra da Annenize pek ala hediye edebilirsiniz! Şimdi önereceğimiz Anneler Günü Hediyesi, anlam yönü ağır basan hediyelerden biri! Anneye Kişiye Özel Ahşap Çerçeve içerisine, Anneniz ile birlikte yer aldığınız en güzel fotoğrafı yerleştirip, ahşap çerçeve üzerine de güzel bir sevgi mesajı hazırladığınızda ortaya kusursuz güzellikte bir Anneler Günü Hediyesi çıkıveriyor.

Anneye hediye
Anneler Günü İçin Hediye Fikirleri
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz