Meslek kupa bardakları, mousepad, kişiye özel çikolata kutuları veya saatler aklınıza gelebilecek her türlü mesleki hediyeler herkesin zevkine hitap edebilecek modern, şık tasarımlarıyla sunuluyor.

meslek hediyeleri
Hediye alıp vermek bizim kültürümüzün bir parçasıdır. Hediye vermek sevdiğimiz kişilere atfettiğimiz değeri ifade etmenin en güzel yoludur. Kalbimizde beslediklerimizin dışa yansımasıdır. Bazen kelimelere dökemediğimiz duygularımızı bir hediye ile anlatabiliriz. Hediye alacağımız kişi çok da yakından tanıdığımız biri değilse karşımızdaki kişinin ilgi duyduğu hoşlanacağı hediyeyi bulmak oldukça zor iştir. Ancak her insan bir meslek sahibidir, ev hanımı ya da öğrenci dahi olsa herhangi bir meslek türüne uygun meslek hediyeleri arıyorsanız mağaza mağaza dolaşmanıza gerek yok bu site tam size göre. Hakkınızı sonuna kadar savunan avukatınıza, çocuğunuza kendi çocuğu gibi bakan bakıcınıza, hastalığınızı iyileştiren doktorunuza, evinizi tam da istediğiniz gibi dizayn eden mimarınıza, sevmediğiniz dersi size sevdiren öğretmeninize ve daha aklınıza gelebilecek tüm mesleklere özel hediye için doğru adrestesiniz. Meslek kupa bardakları, mousepad, kişiye özel çikolata kutuları veya saatler aklınıza gelebilecek her türlü mesleki hediyeler herkesin zevkine hitap edebilecek modern, şık tasarımlarıyla sunuluyor. Hadi ne duruyorsunuz mesleklere göre hediye seçiminiz herkesi çok şaşırtacak...

Hangi Mesleğe Ne Hediye Alınır?


Diş Doktorlarına Özel Kupa Bardak

Mesleklere Özel Kupa Bardaklar & Diş Doktoru


Uzun süren dayanılmaz ağrılarınızdan sizi kurtaran diş doktorunuza farklı bir hediye ile teşekkür edebilirsiniz. Sizin gönlünüzde yılın en iyi diş doktoru olduğunu ona hediye edeceğiniz kupa bardak ile ifade edebilirsiniz. Diş doktorunuz üzerinde diş figürü bulunan kupasındaki çayını yudumlasın siz de ağrısız inci gibi dişlerinize kavuşmanın sevincini yaşayın. Toplumumuzda birçok insanın korkulu rüyası olan bu zorlu mesleği seçmiş olan diş doktorunuza dilediğiniz mesajı ve ismini yazdırabileceğiniz bu kupayı hediye edebilirsiniz.

Psikologlara Hediye Cam Masa Saati

Psikoloğa Ne Hediye Alınır & İsmine Özel Masa Saati


İçinde bulunduğunuz zorlu ruh halinizden sizi çekip alan psikoloğunuza teşekkür etmek için ziyarete gitmek istiyorsunuz. Tabi eli boş gitmek olmaz ancak psikoloğa ne tarz bir hediye alınacağı hakkında bir fikriniz yok değil mi? Kendisine yakışır özel bir hediye ile duygularınızı ifade etmek istiyorsanız üzerinde dilediğiniz mesajı ve psikoloğunuzun adını yazabileceğiniz şık bir masa saati tam da aradığınız şey olabilir. Sizi sabırla saatlerce dinlediği o zamanın ne kadar kıymetli olduğunu da ifade etmiş olursunuz.

Türkçe Öğretmenine Özel Kitap Ayracı

Mesleki Hediye Seçenekleri & Kitap Ayracı Modelleri


Kütüphanesine eksik kitap bulamayacağımız elinden düşmeyen kitaplarla bize örnek olup kitap okuma alışkanlığı kazandıran Türkçe öğretmenimize tam da kendisine uygun bir hediye ile teşekkür edebiliriz. Üzerinde öğretmeninizin ismi yazılı olan bu kitap ayracı bir Türkçe öğretmenine verilebilecek en anlamlı güzel hediye.

Avukatlara Özel Masaüstü İsimlik

Mesleklere Özel Masa İsimlikleri


Sizin hakkınızı kanunlar çerçevesinde büyük bir özveriyle savunup, istediğiniz başarılı sonuçları kazandıran avukatınıza teşekkür etmek için uygun bir hediye arıyorsanız doğru yerdesiniz. Üzerinde kendi mesleği ve isminin yazılı olduğu özel tasarlanmış masa saati avukatlara alınabilecek en uygun zarif hediye. 12,5x14 cm ebatlarındaki masa saatinin üzerinde avukatlık mesleğinin sembolize edildiği figürler de bulunmakta.

Coğrafya Öğretmenine Hediye Mousepad

Mesleklere Özel Mousepad Modelleri


Hiçbir karşılık beklemeden fedakârca bize ışık tutan öğretmenlerimiz yeri geldiğinde en büyük sırdaşımız olur. Onun bu özverili çalışmasının karşılığı hiçbir şekilde ödenmez ama küçük hediyelerle ona olan sevgimizi ifade edebiliriz. Coğrafya öğretmenleri için özel olarak tasarlanmış bu mousepad öğretmeninizin çalışma masasında çok da şık duracaktır. Bilgisayarı kullanmak için eline her Mouse aldığında hem sizi hatırlayacak hem de mousepad e bakarak kendi mesleği ile bir kez daha gurur duyacaktır.

Çevre Mühendislerine Hediye Kupa Bardak

Meslek Kupa Bardakları & Çevre Mühendisleri İçin


Kardeşiniz, sevgiliniz veya çok sevdiğiniz bir arkadaşınız üniversiteyi başarı ile bitirip çevre mühendisi oldu. O gelecek nesiller için sağlıklı temiz bir çevre için uğraşırken siz de ona kendi mesleğine uygun bir hediye almak istiyorsunuz. Ancak bir çevre mühendisine nasıl bir hediye alınır hiçbir fikriniz yok değil mi? Bizim süper bir fikrimiz var. Çevre figürleriyle süslenmiş, fotoğrafının altında mesleği ve adı yazılı bulunan, kendisini özel hissettirecek çevre mühendislerine özel kupa bardak, çevre mühendisleri için harika bir hediye olabilir.

Nostaljik Dikiş Makinesi Müzik Kutusu

Mesleklere Özel Nostaljik Hediyeler


Teknoloji her ne kadar hayatımızı kolaylaştırsa da emek verilerek oluşturulan bazı şeylerin yerini tutmuyor. Sokağa çıktığımızda adım başı karşımıza çıkan mağazalarda bin bir çeşit kıyafet bulabilsek de kendi el emeğiyle dikilen kıyafetlerin yeri bir başkadır. Anneannelerimiz, babaannelerimiz hazır satılan kıyafetleri çok da beğenmeyip burun bükseler de onlarda teknolojiye ayak uydurmak zorunda kalıyorlar. Biz de onlara en azından eski günleri yad edebilecekleri nostaljik bir hediye hazırladık. 

meslek hediyeleri

Meslek Hediyeleri & Nostaljik Ahşap Radyo


Nostaljik dikiş makinesi görünümündeki bu müzik kutusu ile maziye bir yolculuk yaparak hatıraları gözünde canlanırken yüzünden tebessüm de eksik olmayacaktır. Tabi bu hediye sadece anneanne ve babaannelere göre değil. Klasik müziğin dünyaca ünlü müzisyeni Beethoven’in ünlü bestelerinden biri olan Fur Elise kayıtlı olan bu Dikiş Makinesi Müzik Kutusu nostaljik ürünleri beğenen herkese hitap edebilir aynı zamanda dekoratif amaçlı da kullanılabilir.

Kişiye Özel Futbol Topu Duvar Saati

Kişiye Özel Futbol Topu Duvar Saati


Futbol dünyada yediden yetmişe her kesime hitap eden en sevilen spor dalıdır. Futbol macerası özellikle erkek çocuklarında daha küçük yaşta mahalle aralarında başlar. Kişiye göre özel tasarlanan futbol topu duvar saati futbol ile ilgilenen, oynayan, izleyen hatta sadece taraftar olan kişilere bile hediye edilebilecek güzel bir tercih olacaktır. Kişiye özel duvar saati, kaliteli ve uzun ömürlü olmasını sağlayan süblimasyon baskı tekniğiyle üretilmiştir. Üzerine Yılın Top Cambazı gibi dilediğiniz mesajı ve hediye edeceğiniz kişinin adını yazdırabileceğiniz bu futbol topu duvar saati, tüm futbolseverlere uygun bir hediye olacaktır.

Diyetisyenlere Hediye Kahve Kupası

Meslek Kupaları & Diyetisyenlere Özel Kupa Bardak


Sağlıklı bir şekilde ideal kilonuza kavuşmanızı sağlayan diyetisyeninize verdiğiniz kiloları da göstererek teşekkür etmek için ziyarete gittiğinizde eliniz boş gitmek istemiyorsunuz ancak ne alacağınız konusunda fikriniz yok. Diyetisyene de tatlı, pasta gibi hediyeler götürülemeyeceği aşikâr. En iyisi özel olarak tasarlanmış, diyetisyeninizin adını ve ona iletmek istediğiniz mesajı üzerine yazdırabileceğiniz bir kahve kupası ideal bir tercih olabilir. Dilerseniz toplamda verdiğiniz kilo miktarını da yazarak kendi alanında ne kadar başarılı olduğunu da ispatlamış olursunuz. Diyetisyeniniz de birbirinden sağlıklı bitki çaylarını bu kupayla zevkle yudumlarken sizi hatırlar.

Veterinerlere Hediye Kupa Bardak

Meslek Kupa Bardakları & Veteriner Kahve Kupası


Evlerimizde bakıp beslediğimiz hayvanlarımızı ailenin bir ferdi gibi görüp kabul ederiz. Aynı aile fertlerimizi hastalandıklarında yada periyodik kontrolleri için doktora götürüyorsak ev hayvanlarımızı da veterinerlerimize götürürüz. Hayvan dostlarımızın sadece mesleği gereği değil canı gönülden bakımlarını ve tedavilerini yapan veterinerlerimize özel bir hediye. Üzerinde bulunan stetoskopun ucunda bir pati bulunuyor. Daha aşağıya ise veteriner doktorumuzun adını yazdırabiliyorsunuz. Oldukça ekonomik ve anlamlı bir hediye. Veteriner doktorunuzla aranızda güzel bir bağ oluşturacaktır.

Polislere Hediye İsimli Kahve Kupası

Mesleklere Özel Kupalar & Polis Kupası


Türk Polis Teşkilatı 171 yıldır toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak adına tüm birimleri ile zor şartlara rağmen canla başla fedakârca çalışan en önemli kurumumuzdur. Terör örgütleri, suç örgütleri, trafik canavarları, hırsızı ve katili ile birlikte günlük hayatını geçiren bu fedakâr ve cefakar polislerimizi her başımız sıkıştığında gözlerimiz hasretle arar. Ama olağan günlük hayatımızda açıkçası pek aklımıza gelmezler, gelseler de genellikle eleştiri konusu olurlar. Bu şanlı kurumun mensupları görevlerini çok zor ve ağır şartlar altında yürüttüğünden en ufak bir hediye ile bile mutlu olmayı bilmektedirler. 

Polislere Özel İsim Yazılı Anahtarlık

Mesleki Hediye Fikirleri & Polise Özel Anahtarlık


Tanıdığınız ya da size bir sorununuzda yardımcı olan bir polise hediye almayı düşünüyorsanız, ona üzerinde Emniyet Genel Müdürlüğünün arması altında rütbesi veya mesajınızın, daha alt kısımda ise isminin yazılı olduğu bir kahve kupası hediye edebilirsiniz. Yoğun çalışma temposu sırasında bulduğu bir fırsatta kahvesini içerken sizi hatırlayıp, bunun mutluluğu ile işine daha iyi konsantre olup daha başarılı çalışmalara imza atacaktır.

Ana Sınıfı Öğretmenlerine Hediye Kupa Bardak

Ana Sınıfı Öğretmenleri İçin Şirin Kupa Bardak


Uzun sürecek eğitim hayatının ilk basamağı olan ana sınıfı öğrencisi için ona okulu sevdirecek olan anasınıfı öğretmeni çok önemlidir. Bu sebeple bu güzel göreve sahip ana sınıfı öğretmenleri için ana sınıfı öğretmenlerine özel kupa bardak mutlaka hediye olarak tercih edilmelidir.

Erkek Berberlere Hediye Kahve Kupası

Meslek Kupaları & Berberlere Hediye Kupa Bardak


Berberlerimiz bizim mahallemizde en çok ziyaret ettiğimiz esnaflarımız arasındadır. Karakterimize ve fiziksel yapılarımıza göre bizim imajımızı belirler, bazen saatlerce etrafımızda dönüp dolaşarak sanatlarını konuştururlar. Birçok meslek grubu teknolojik gelişmelere yenilerek bitmiş ya da ihtiyaç kalmadığından bitme noktasına gelmiştir. Ama bir berbere her zaman ihtiyacımız olacaktır. Berber dükkanları sadece tıraş olma zamanı gittiğimiz yerlerden değildir. 

Bayan Kuaförlerine Hediye

Mesleklere Özel Hediyeler & Bayan Kuaförü


Buralar bir bardak çay içmeye veya sohbet etmek için de zaman zaman gidilen yerlerdendir. Her erkeğin muhakkak gittiği bir berber vardır. Berberlerimizi hiçbirimiz kolay kolay değiştirmek istemeyiz. Oturduğumuz mahalleden taşınsak dahi eğer aynı şehirde isek eski berberimize gitmeye devam ederiz. Siz de müdavimi olduğunuz berberinize hediye almak düşüncesinde iseniz ona üzerinde bıyık, ustura, makas ve tarak figürleri bulunan bir kahve kupası oldukça anlamlı olacaktır. Hadi sıhhatler olsun.

Sekreterlere Özel Kupa Bardak

Meslek Kupaları & Sekretere Hediye Kupa Bardak


Kimi zaman kaprislerinize katlanan ve yoğun iş temponuzun aksamadan yürümesini sağlayan, çalışkan, azimli sekreterinize küçük bir hediye almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sekreterlerin en çok kullandığı telefon ve not defteri ile sembolize edilmiş aynı zamanda sekreterinizin isminin de yazılı olduğu bu kupa bardak ile ona yaptığı işin hakkını verdiği için teşekkür etmiş olacaksınız.

Dekoratif Sol Anahtarı Duvar Saati

Müzisyenlere Özel Hediye Seçenekleri


Zaman hepimiz için çok değerlidir ama hızla akıp gidiyor. Sevdiklerinize zamanın kıymetini bilmesi gerektiğini anlatması ve saate her baktığında sizi hatırlaması için dekoratif bir saat hediye edebilirsiniz. Alışılmış duvar saatlerin ötesinde özel olarak tasarlanmış, notalarla süslü sol anahtarı duvar saati şık görünümüyle farklı bir hediye olabilir. Üstelik bir de müzik ile uğraşan, müziğe gönül vermiş bir kişiye hediye edilirse anlamı daha da artar. Müziğin, zamanın ve sizin kıymetinizi her zamankinden daha fazla anlayacaktır. Nasıl müzik ruhun gıdasıysa bu sol anahtarı duvar saati de bakanların ruhunu neşe ile dolduracaktır. Genç, yaşlı, bayan, erkek herkese hitap edebilecek bu dekoratif sol anahtarı duvar saati kendi evinizin duvarında da çok şık duracaktır.

Aşçılara Özel İsim Yazılı Mutfak Önlüğü

Aşçılara Özel İsim Yazılı Mutfak Önlüğü


Bütün gününü mutfakta yemek yapmakla geçirenlerin vazgeçilmezi olan mutfak önlüğünü onlar için özel olarak hazırladık. Üzerinde Yılın Gurme Aşçısı ya da Yılın En İyi Aşçısı gibi dilediğiniz mesaj ile altına isim yazılarak tasarlanan bu mutfak önlüğü tüm mutfak kahramanları için harika bir hediye olacaktır. O leziz yemekleriyle aşçıları aratmayan annenize, eşinize ya da arkadaşınıza içerisine sevgisini de katarak pişirdiği o yemekleri yaparken kullanabilmesi için alacağınız bu mutfak önlüğü ile güzel bir sürpriz yapmış olacaksınız. Özellikle yeni evliyseniz ve eşiniz yemek yapmayı yeni yeni öğreniyorsa ona bir moral desteği olarak vereceğiniz bu hediye ile yemekleri daha da bir şevk ile yapacağından şüpheniz olmasın.

Hediye Oscar Ödülü

Mesleklere Özel Ödüller & En iyi Oscar Ödülü


Her sene düzenlenen Oscar töreninde yılın en iyi öğretmeni kategorisi olsa sizce ödülü kim kazanırdı. Tabiki fedakâr, hoşgörü gibi tüm iyi vasıfları üzerinde toplamış sizin öğretmeniniz. Altın sarısı renginde üzerinde Yılın En İyi Öğretmeni ve öğretmeninizin isimi yazılı olan bu hediye ile ona gerçekten Oscar ödülü kazanmış hissini tattırırken yaptığı tüm fedakârlıklarla bu ödülü çoktan hak etmiş olduğunu da ifade etmiş olacaksınız. Geleceğimizin mimarı, eli öpülesi öğretmenlerimiz her şeyin en iyisine layıktırlar.

Hemşirelere Özel Resimli Yastık

Mesleki Hediyeler & Hemşirelere Özel Yastık


Gecesini gündüzüne katarak çalışan hemşire tanıdıklarınız için ufak bir hediye almak istemez misiniz? Peki, ne hediye almalıyım diye endişeye kapılıyorsanız, tam da doğru adrestesiniz. Hemşirelere özel resimli yastık, hediye arayışında olanlar için ideal bir hediye olacaktır. Bu yumuşacık rahat yastık üzerine, hediye alacağınız kişinin birkaç resmini bastırarak hediyenizi daha güzel hale getirebilirsiniz. Ayrıca onu gururlandıracak birkaç söz de yazmanız mümkündür. Kişiye özel tasarlanan bu resimli yastık üzerine hediye alacağınız kişinin ismini yazdırmayı sakın unutmayın! Böylece hediyeniz daha anlamlı ve daha özel olacaktır. Bu yastık sayesinde hemşire tanıdığınız dinlenirken sizi anacaktır. 

Fotoğraflı Yılın Futbolcusu Sertifikası

Kişiye Özel En İyi Futbolcu Sertifikası


Bilmekteyiz ki ülkece futbol aşığıyız. Özellikle erkekler her maçı takip etmekte ve tuttuğu takıma büyük bir destek vermektedir. Futbolcular da futbol sporunu ayakta tutabilmek için çok çalışmaktadırlar. Uzun uzun idmanlardan sonra yorulan futbolcular için bir dinlenme molası hediyesi vermek istemez misiniz? Kişiye özel fotoğraflı futbolcu kupa bardak tam da istenilen bir hediyedir. Bu kupa bardak sayesinde içeceklerini sizi anarak içecektir. Oldukça şık bir tasarıma sahip bu kupa bardak üzerinde futbolcu figürü bulunmaktadır. 

Kişiye Özel Fotoğraflı Futbolcu Kupa Bardak

Kişiye Özel Fotoğraflı Futbolcu Kupa Bardak


Kişiye özel tasarlanan bu kupa bardakların üzerine, hediye vereceğiniz kişinin resmini bastırabilir ve ismini yazdırabilirsiniz. Kendisine özel olan bu hediyeyi gördüğünde eminim çok sevinecek ve şaşıracaktır. Ayrıca futbolcu tanıdığınızı gururlandıracak ‘yılın futbolcusu’ gibi sözler de yazdırabilirsiniz. 

Meslek hediyeleri

Pilotlara Hediye Kahve Kupası


Gece gündüz demeden vaktini havada geçiren pilotlar için çok güzel bir hediye fikrimiz var. Pilotlara özel kahve kupası hediye arayışı içinde olanlar için çok güzel ve anlamlı bir hediyedir. Canımızı emanet ettiğimiz pilotlara bu ufak ama şık hediyeyi çok görmeyiz herhalde? Bu yorucu tempoya kısa bir mola vermek istediği zaman sizin kupanızı kullanarak, sizi anmasını sağlayacaksınız. Artık içeceklerini daha zevkle içecek olan pilotlar, eminim ki mutlulukları da kat be kat artacaktır. Kişiye özel tasarlanan bu kupa bardakların üzerine hediye vereceğiniz kişinin ismini yazdırabilirsiniz. Ayrıca kupa bardağının üzerinde pilotluk ile ilgili figürler yer almaktadır.

mesleki hediyeler

Güvenlikçilere Hediye Kupa Bardak


Gece gündüz demeden sürekli ayakta bekleyen, fedakâr özel güvenlikçiler için ufak ama anlamlı bir hediye almaya ne dersiniz? En iyi güvenlikçi kahve kupası, hediye arayışı içerisinde olanlara iyi bir alternatif olabilir. Kişiye özel tasarlanan bu kupa bardağın üzerine, hediye vereceğiniz kişinin ismini yazdırabilirsiniz. Kendisine özel olan bu hediyeyi gördüğünde eminim ki çok mutlu olacaktır. Ayrıca kupa bardağının üzerinde özel güvenlik görevlisi ile ilgili figürler yer almaktadır. Bu kupa bardak sayesinde dinlenme molaları daha keyifli geçecek ve her yudumda sizi anacaktır.

Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz