Tespih kullanmayı seven ve bunu alışkanlık haline getiren erkekler genellikle birden fazla tespih edinmeyi tercih ederler. isme özel ve kişiye özel tespih modelleri bu yazımızda.

isme özel tespih
isme özel tespih
Kişiye özel tespih modelleri erkeklere alınabilecek olan en iyi ve en özel hediyelerden biridir. Bu hediyeler birçok erkeğin oldukça hoşuna gitmektedir. Tespih kullanmayı seven ve bunu alışkanlık haline getiren erkekler genellikle birden fazla tespih edinmeyi tercih ederler. Farklı taşlardan, farklı tasarımlardan oluşturulmuş tespihler arasından her zevke hitap edecek bir tür bulmak mümkündür. Kadınların aksesuarları nasıl ki takılar ise tespihler de erkeklerin aksesuarı arasındadır. Kimi erkekler tespihi aksesuar olarak değil; el alışkanlığı nedeniyle kullanmaktadır.
isme özel tespih
kişiye özel tespih
Tespih dini yönü de bulunan ürünlerdir. Bu ürünlerin erkekler arasında yaygın olarak kullanılma sebebi; stres alıcı olmasıdır. Eğer siz de özel günlerde tespih kullanmayı seven erkek arkadaşlarınıza, eşlerinize, erkek kardeşlerinize ya da babanıza bir hediye vermek istiyorsanız piyasada bulunan birbirinden farklı modeldeki ve birbirinden farklı birbirinden farklı özelliklerdeki tespih modellerinden birini tercih edebilirsiniz. İşte ilginç hediyelik ürünler arasında bulunan tespih modelleri listesi… 

Kehribar Tespih

isme özel tespih
isme özel tespih
Kehribar tespih, erkekler tarafından sıklıkla tercih edilen tespih modelleri arasında yerini almaktadır. Hediyelik kehribar tespih modelleri birbirinden farklı tarzlarla tüketicilerin beğenilerine sunulmaktadır. Kehribar tespihler, diğer sıradan tespihlerden farklı olarak bir takım özelliklere sahiptir. Kehribar taşından üretilen bu tespihler iyileştirici özelliklere sahiptir. Genel olarak insanların kendisini iyi hissetmesine, daha sağlıklı olmasına ve çeşitli ağrılara karşı dirençli olmasına etki eden kehribar taşından yapılmış bu tespihlerle erkekler hem streslerini atabilmekte hem de sağlıklarına sağlık katabilmektedir. 
isme özel tespih
isme özel tespih
Piyasa farklı formlarda kehribar taşından tespih modelleri bulunmaktadır. Burada önemli olan; bu tespihlerin güvenilir yerden alınmasıdır. Çünkü piyasada gerçeği ile alakası olmayan, hiçbir özelliği bulunmayan taşlar kehribar taşı adı altında satılmaktadır. Bu nedenle sevdiklerinize kehribar taşından bir tespih almayı planlıyorsanız alışverişlerinizi kurumsal ve güvenilir yerlerden yapmalısınız.

İsme Özel Tespih

isme özel tespih
isme özel tespih
İsme özel tespihler farklı taşlardan yapılan, belirli bir standardı bulunmayan tespihlerdir. Bu tespihlerin öne çıkma nedeni; tamamıyla kişiselleştirilmiş olmasıdır. Hediyelik tespih denildiğinde akıllara pek çok tespih modelleri gelmektedir fakat bu hediyelerin özel olması için tercih edilmesi gereken; kişiye özel tespihlerdir. Bu tespihlerde genellikle uç kısımlara kişin adının ve soy adının baş harfleri aksesuar olarak yer almaktadır. Böylelikle tespihler kaybolmamakta, bir yerde unutulsa da kime ait olduğu belli olmaktadır. Eğer tespih kullanma alışkanlığı olan sevdikleriniz varsa ve onlara iyi bir jest yapmak istiyorsanız kişiye özel tespih modellerini inceleyebilir, onlarca seçenek arasından tercihinizi yapabilirsiniz. 

Kuka Tespih

isme özel tespih
isme özel tespih
Kuka tespih modelleri diğer tespih modellerine göre daha ufak boyutlu taşlardan oluşan, ağırlık olarak diğer tespihlerden daha hafif olan zarif tespihlerdir. Kuka ağacının meyvesinden elde edilen taşlarla oluşturulan bu tespihler diğer tespihlerde olmayan bir özellik taşımaktadır. Bu da; mikropların kırılması özelliğidir. Tropik iklimde yetişen kuka ağacı nedeniyle bu tespihlerin taşları yurtdışından, tropikal ülkelerden ithal edilmektedir. Eğer sevdiklerinize steril olan yani mikrop kırma özelliği bulunan bir tespih hediye etmek istiyorsanız kuka tespih modellerini tercih edebilirsiniz. Hediyelik kuka tespih çeşitleri arasında olan bu tespihler şık duruşu ile erkeklerin ellerini şık göstermektedir.
isme özel tespih
isme özel tespih
Kuka tespih modelleri kişiye özel olarak tasarlanabilmekte ve özel kutuları ile daha hoş bir şekilde sunulabilmektedir. Eğer siz de tercihinizi kuka taşından tespihlerden yana kullanmak istiyorsanız ürünün orijinal olması için güvenilir yerlerden alışveriş yapmalısınız.

Kaplan Gözü Tespih

isme özel tespih
isme özel tespih
Hediyelik kaplan gözü tespih, tespih modelleri arasında bulunmaktadır. Tespih severlerin sıklıkla kullanmayı tercih ettiği kaplan gözü tespihlerinin kaliteli görüntüsü bulunmaktadır ve ayrıca oldukça kullanışlılık sağlamaktadır. Eldeki şık ve kaliteli duruşu nedeniyle erkekler tarafından tercih edilen kaplan gözü tespihler stresi azaltmanın en şık yolu olmaktadır. Eğer siz de tespih alışkanlığı bulunan sevdiklerinize tespih hediye etmek istiyorsanız bu şık görüntülü tespih modelini tercih edebilirsiniz. Kaplan gözü tespihler istenildiği takdirde kişiye özel hale getirilebilmektedir. Özel olarak hazırlanmış, isme özel kutuda sunulan bu tespihlerle sevdiklerinize ufak bir güzellik yapabilir, bu ince davranışınız ile mutluluğa sebep olabilirsiniz. 

Mercan Tespih

isme özel tespih
isme özel tespih
Mercan taşlı tespihler, mavi rengi ile oldukça ilgi çeken tespihler arasında yerini almaktadır. Diğer ağır ve koyu renkli tespihlerin dışında sıcacık rengi ile beğenilere hitap eden mercan taşlı tespihler, birbirinden farklı tasarımlar ile tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır. Gök mavisi rengiyle insanın içini ısıtan bu tespihler oldukça iyi bir hediye seçeneği olmaktadır. Eğer siz de hediye olarak sevdiklerinize tespih almayı planlıyorsanız bu modeli rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kişiye özel hediyelik tespih arayışında iseniz mercan tespihleri mutlaka değerlendirmeye almalısınız. Mercan tespih, rengi sayesinde kullanıcılarının stres atarken aynı zamanda dinginlik ile huzur dolmasını sağlamaktadır. Dolayısı ile stresli bir yaşantısı olan ve stres nedeniyle sürekli olarak huzursuzluk yaşayan tanıdıklarınız var ise onlara bu hediyeyi alarak rahatlamalarına aracı olabilirsiniz. 

Harfli Tespih

isme özel tespih
isme özel tespih
Çoğu erkek için tespih kullanmak vazgeçilmez bir alışkanlıktır. Bu alışkanlık kimi erkeklerde o kadar çok yer edinmiştir ki adeta kişilerin bir koleksiyoner olmasına neden olmaktadır. Genel olarak hayatının bir parçası olarak tespih kullanan erkekler, tespih koleksiyonu yapmakta ve her gün başka bir tespih kullanmaktadır. Hatta ev hatta giyindiği kıyafetin renkleri ile uyumlu olarak her gün başka bir tespih tercih eden erkekler de bulunmaktadır. İşte böyle bir yakınınız var ise ve onlara hediye almak istiyorsanız kişiye özel tespihler arasından harfli tespihlerden yana tercihinizi yapabilirsiniz. Harfli tespihlerin imame kısmına kişinin adının baş harflerinin konması ile kişiselleştirilen bu tespihler erkeklerin beğenisini toplamaktadır ve bu nedenle sıklıkla tercih edilmektedir. Üstelik kişiye özel kutusu eşliğinde sunulan bu hediyeler daha özel bir hale gelmektedir.

Gümüş Kaplama Tespih

isme özel tespih
isme özel tespih
Gümüş kaplama tespih modelleri, kendisine has rengi ile erkeklerin beğenisi kazanan tespih seçenekleri arasında bulunmaktadır. Sevgililer günü, babalar günü ve doğum günü için tercih edilebilecek olan bu tespihler şık ve zarif görüntüsü ile beğenileri toplamakta, ilgiyi üzerine çekmektedir. Tespih kullanma alışkanlığı bulunan erkeklerin tercih ettiği ve sıklıkla kullandığı tespih modellerinden biri olarak gümüş kaplama tespihler, diğer tespihlere göre daha ağır ve kaliteli durmaktadır. Eğer siz de görüntüsüyle ilgi çeken bir tespih hediye almak istiyorsanız kişiye özel hediyelik ürünler içinde yer alan gümüş kaplama tespihlerden birini tercih edebilirsiniz. Gümüş kaplamalı tespihler kişiye özel hale getirilebilir özelliğe sahip olan hediyelerdir. Dilerseniz bu hediyelik ürünün imame kısmına harf eklentisi yaptırabilir, hediyenizi daha da özelleştirebilirsiniz.

Oniks Taşı Tespih

isme özel tespih
isme özel tespih
Oniks taşı tespih, kendisine has rengi ile ilgiyi üzerine çeken bir tespih modelidir. Oniks taşından yapılmış olan tespihlerin rengi yeşilin tonları olarak karşımıza çıkmaktadır. Günümüzde stres atılması için kullanılan tespihler, oniks taşı ile daha zarif ve daha kaliteli bir görünüme kavuşmaktadır. Eğer siz de görüntüsü ile diğer tespihlerden farklı bir şıklığa sahip olan tespih hediyesi almak istiyorsanız oniks taşından yapılmış olan tespihleri tercih edebilirsiniz. Şık hediye modelleri arasında yer alan oniks tespih modelleri erkekler için en uygun hediye olacaktır.
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz