Erkek arkadaşınıza yapabileeğiniz olağanüstü güzellikte romantik sürprizler ve orijinal fikirler için blog sayfamızı ziyaret edin.

Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
Sevgililer günü kalıcı aşk ve sevginin güçlendiği en güzel gündür. Çiftler için en büyük bir öneme sahip olan bugün de özel anlar oluşmaktadır. Sürprizler romantik buluşmalar keyifli dakikalar baş başa tatil ve eğlenceli aktiviteler bugün ile bütünleşmiş olan unsurların en başında gelmektedir. Sevgililer günü için eşsiz aşk kokan sürprizler, sevgililer günü için hazırlanan farklı hediyeler ve aktiviteler hayat boyu anımsanacak olan hatıraların kapılarını aralayarak eş ya da nişanlıların kalplerinde kalıcı izler bırakmaktadır. Sevgililer günü yaklaştıkça sevgililer ya da evli çiftler bu özel günde birbirlerine yapacakları sürprizleri, alacakları hediyeleri ve tatil için planlarını yapmaya başlar. Sevgililer gününde yapılabilecek sürprizler kişiden kişiye farklılık gösterse de kişinin sevdiğine yapacağı Sevgililer günü sürprizi romantik, eğlenceli ya da farklı olabilmektedir.
Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
Yapılacak olan sürprizin maddi olarak değil de manevi olarak değerinin fazla olması gerekmektedir. Manevi olarak zengin olan sürprizler çiftler için oldukça fazla anlam taşımaktadır. Sevgililer gününü unutulmaz hale getirmek için sevgilinize yapacağınız sürpriz büyük rol oynamaktadır. Her ne kadar özel günlerdeki sürprizleri erkekler yapar düşüncesi bir kural olarak kabul edilse de böyle bir durum söz konusu değildir. Önemli olan sürprizi hangi tarafın yaptığı değildir. Çiftler arasındaki sevgi ve aşkı paylaşmak için bu özel günde yapılacak sürprizler ile ortaya çıkarmak oldukça fazla önem taşımaktadır. Erkeğe sevgililer günü sürprizi yapmak çok zor gibi görünse de aslında oldukça pratik bir durumdur. Bunun için sahip olunması gereken tek şey birlikte olunan erkeğin ya da eşin nelerden hoşlandığını neleri daha çok beğendiğini bilmek olacaktır. Sevgili ya da eşin nasıl sürprizlerden hoşlanacağı biliniyorsa bulunacak Erkeğe sevgililer günü sürprizleri arasında en hoş alternatifler değerlendirilebilmektedir. 

Sürpriz Akşam Yemekleri

Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
Erkeklerin hepsi sevdiği insan tarafından hazırlanan yemeklere bayılır. Büyük bir keyifle yenen bir kahvaltı ya da akşam yemeği erkeklerin vazgeçilmezleri arasındadır. Sevgililer gününde aşkı yansıtacak olan kahvaltı ya da akşam yemeğinde keyifli dakikalar geçirmek mümkündür. Kahvaltılıkları kalp kalıplar kullanarak kesebilir ve kalp şeklinde tabaklar kullanabilirsiniz. Akşam yemeğinde ise şarap içilebilir masalar gül yaprakları ile süslenebilir. Erkeğe sevgililer günü sürprizi tek seçeneklerden oluşmak zorunda değildir. Hazırlanan sürprizi gün içine yayabilir ve tüm gün sürecek olan planlar yapabilirsiniz. Güzel bir kahvaltı ile güne başlarken sonrasında tüm planları ve aktiviteleri yapmak için harekete geçin. Şubat ayının soğukluğuna rağmen sahil kasabasına giderek yürüyüşler yapabilir, koşuya çıkabilir ve bisiklet sürebilirsiniz. Sinemaya giderek romantik bir film izlemek ya da çok eğlenilecek bir oyun salonuna giderek keyifli oyunlar oynamak da heyecana heyecan katacaktır. 

Fotoğraflı Sevgililer Günü Sürprizi

Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
Fotoğraflar sevgililer günü sürprizleri için her zaman kurtarıcı ve anlam dolu hediyeler arasında yer almaktadır. Fotoğraflarınızı kullanarak sevdiğiniz erkeğe hediye ve sürprizler hazırlayabilir fotoğraf albümleri ve fotoğraf anıları yazabilirsiniz. Sevdiğiniz erkeği ve sizi anlatan bir video çekerek fotoğrafları bu videoyu ekleyebilir ve kendi filminizi hazırlama şansına sahip olabilirsiniz. Hazırlamış olduğunuz filminizi ise evinizde ya da sinema salonunda oynatarak sevdiğiniz erkek ile beraber izleyebilirsiniz. 

Işıklı Kalp Pano Hediye Edin!

Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
Sevgilinizin ya da eşinizin merak ettiği yapmaktan hoşlandığı ya da yapmak istediği aktiviteleri önceden hazırlayarak büyük bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Bu aktiviteler arasında ise ata binmek, şehir turu, bungee junping, paintball ve yamaç paraşütü yer almaktadır. Geçireceğiniz eğlenceli gün alacağınız tüm hediyelerin ve romantik sürprizlerin bir adım önüne geçmektedir. Erkeklerin hoşlandığı hediyeler genel olarak ilgi alanına ya da iş hayatına uygun olarak seçilebilmektedir. Erkeklerin hoşlandığı hediyeler genel olarak ilgi alanına ya da iş hayatında kullandığı ürünlere kadar birçok unsur hediye seçimini kolaylaştırırken erkek arkadaşınıza ya da eşinize tuttuğu takımın maçına bilet almak ya da özel forma diktirmek yapılacak sürprizlerin ilk sıralamalarında yer almaktadır. 

Klasik Hediyelerden Kaçının!

Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
Sevdiğiniz kişinin içinde kullanacağı elektronik alet, kalem ya da not defteri gibi ürünleri almak pratik bir hediye seçimi olarak gözükse de bu hediyelerin üzerine sevgilinizin isim ve imzasının baskısını yaptırmak hediyeyi özel ve orijinal biçimde farklı kılmaktadır. Sevgililer gününde Erkeklere alınacak olan hediyeler arasında puzzle da yer almaktadır. Hepimiz biliriz ki puzzle ile uğraşmak gün içerisinde yaşanan stres sıkıntıyı giderir ve herkesi mutlu eden hediyeler arasında yer alır. Sevdiğiniz kişi ile beraber olan fotoğrafınızı puzzlaştırarak hediye edebilir isterseniz de hoşunuza giden bir manzara fotoğrafını puzzle çevirip hediye edebilirsiniz. 

Aşk Oyunu Parça Parça Kişiye Özel Puzzle 

Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
Tatile gitme gibi bir planınız varsa eğer en uygun hediye sırt çantası olabilmektedir bu çantanın yanında da iki tane uçak bileti oldukça romantik olacaktır. Şu dönemlerde en popüler ürünler arasında yer alan aksiyon kamerası çeşitli aktivitelerde kullanılarak eğlenceli ve keyifli görüntüler elde etmeye olanak tanımaktadır. Nişanlı ya da sevgilinize olmak üzere sevgiliniz olmasını istediğiniz kişiye duygularınızı ifade edebileceğiniz 14 Şubat sevgililer gününde doğru hediyeyi bulmak oldukça zor olmaktadır. Sevdiğiniz kişinin zevkleri, neleri beğeneceği, giyim zevki, tarzı ve bir sürü bilmediğiniz özelliği olmasından dolayı bu konuda onun zevkini ve tarzını bilen kişilere sormanız gerekmektedir. Binlerce Sevgililer günü hediyeleri arasından herhangi birini seçerek sevdiğiniz kişiyi mutlu edebilirsiniz. 

Yüzünü Güldürecek Karikatürlü Kupa Bardaklar

Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
Sevgililer günü ismi geçtiğinde aklına herkesin gül yaprakları gelmektedir. Gülün en güzel kırmızıları ile aşkını ortaya dökmek isteyenlere özel seçilen yapraklı ve mumlu setlerle sevdiğiniz adamın kalbini her zamankinden daha romantik bir dokunuşla kazanabilirsiniz. Belki de sevdiğiniz adam eve gelmeden önce her yeri kıpkırmızı gül yaprakları ve mumlarla kaplayarak geldiğinde yüzündeki mutluluğu bir fotoğraf karesine sığdırabilirsiniz. 

Sevgililer Günü Sürpriz Hediye Seçenekleri 

Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
Sevgililer günü hediye seçenekleri arasında bunların haricinde fotoğraf makineleri, kitaplar, kulaklıklar, kahve makineleri gibi alternatifler de yer almaktadır. Sevgililer gününün vazgeçilmezleri arasında yer alan mum ışığında romantik bir yemek evde hazırlanabilir aynı zamanda da beraber gidilmekten keyif alınan şık bir restoranda olabilmektedir. Hediyenizi yemek sonrasına bırakarak sevgilinizin heyecanını daha da artırabilirsiniz. Size küçük gelen en ufak detaylar dahi sevdiğiniz adamı mutlu etmeye yetebilir. Gün boyunca yapacağınız küçük sürprizler akşam hazırlayacağınız organizasyon sevdiğiniz adamı daha da çok heveslendirecektir. Birlikte çekildiğiniz en sevdiğiniz fotoğrafları arşivden çıkarın ve bir kolaj yapın. 

Fotoğraflarınızla Anılarınızdan Bir Parça Armağan Edin

Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
En güzel anlardan oluşan küçük bir albüm hoş bir sürpriz olabilmektedir. Eğer resim yapabiliyorsanız ya da çiziminize güveniyorsanız aşkınızı kağıda yansıtmaya ne dersiniz? İlişkinizi mutlu beraberlikle bitiren bir çizgi roman hem sıra dışı hem de eğlenceli olabilmektedir. Klasik olsa da hala en romantik alternatiflerden biri olan mum ışığında bir akşam yemeği ister bir restoranda, isterseniz sevdiğiniz erkeğin en sevdiği yemeklerden oluşan bir menü eşliğinde evde hafif bir müzik ile bu gecenin keyfini çıkarmak sadece sizin elinizde. Herhangi boyda bir ayakkabı kutusu ya da normal boyutta bir koli edinerek üzerine resim olmak üzere yazı, fotoğraf, çiçek ya da diğer süsler ile süsleyin içine de en sevdiği şekerlerden veya çikolatalardan birçok çikolata doldurun bir de sen bunlardan çok daha tatlısın yazılı bir kart eklemeyi unutmayın. 

Gün Boyu Küçük Romantik Sürprizler Yapmaya Çalışın

Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
Deli dolu bir kişiliğe sahipseniz onun ofisinde dış cephe camlarını silen asansöre binerek çalıştığı kısma geldiğinde camı tıklatarak ‘Seni seviyorum' yazan notu gösterin. O gün birlikte bir mağaza içerisinde alışverişe giderek daha sonra birden ortadan yok olun onu ne kadar çok sevdiğinizi mağazada mikrofonlar ile anons edin. Tabii ki tüm bunları mağaza yetkilileri ile ilk önceden organize etmeyi unutmayın. Ona aldığınız hediyenin ucuna üzerinde Seni seviyorum yazan kocaman bir balon bağlayarak masanın üzerine koyabilirsiniz. 

Sevgilinizin Her An Sizi Hatırlaması

Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
Kocaman bir takvim hazırlamaya ne dersiniz. Büyük bir kartonun üzerine tüm ayları ve günleri sıralayın her gün için bir sevgi sözü yazın ve üzerini minik kağıtlarla kaplayın sevdiğinizin her gün sizi düşüneceğinden emin olabilirsiniz. Onu eski zamanlara geri götürmek ve gülümsetmek istiyorsanız kenarda köşede unutulmuş mutlu bir çocukluk fotoğrafını büyüterek çerçeve ettirin. Baş başa olmanın tadını çıkarın. Bu özel günde evde onunla olmak istiyorsanız yemek sonrasında en sevdiği oyunları hazırlayarak kutu iskambil, bilgisayar oyunları, tavla, satranç gibi oyunlarla onu mutlu edin. Bu eğlence sonrasında kendi ellerinizle hazırladığınız tatlı kurabiyeler eşliğinde beraber romantik bir film seyrederek telefonlara yanıt vermesini de engelleyebilirsiniz. Bahar aylarında yemyeşil kırlarda piknik yapmak oldukça güzel olabilir. Fakat bu mevsimde de imkansız değildir. Salonda kocaman bir alan açın ve yere bir piknik sofrası kurun.

Özel Romantik Sürprizleriniz İçin Size Özel Mumlar 

Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
Kokulu mumlar, loş bir ışık ve romantik bir müzik ortamı atmosferi daha da farklı bir hale getirecektir. Büyük bir kartondan kalp şekli yaparak üzerine birçok aşk sözcüğü yazın. Sonra bu kartonları istediğiniz kadar küçük parçalara bölerek şık bir kutunun içinde ona armağan edin. Sonra ise bu parçaları birleştirerek puzzle yapmasını isteyin. Bir kaset ya da CD ye onu ne kadar sevdiğinizi ve sizin için ne kadar önemli olduğunu anlatan bir konuşma kaydedip ona hediye edin. Müzikle aranız iyi ise ona aşkınızı anlatan bir şarkı yapmaya ne dersiniz. Sevdiğiniz adam son zamanlarda çok yoğun çalışıyor ve çok fazla efor sarf ettiğini düşünüyorsanız belki de ona keyifli ve eğlence dolu dakikalar hediye edebilirsiniz. 

Anılarınızdan Bir Kolaj Hazırlatın

Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
Devamlı olarak dinlediği bir radyo programı yer alıyorsa her şeyden çok sevdiğiniz kişiye bu program aracılığıyla da aşkınızı ilan edebilir ve şarkınızı iletebilirsiniz. Bunun organizasyonunu önceden planlamak ve dinlediği radyo programını öğrenmeniz gerekmektedir. İster çalıştığı işyerinde isterseniz evde ona seni seviyorum notları göndereceğiniz tek bir kırmızı gül kalbini ısıtacaktır. Maddi durumumuz el veriyorsa evinizin yakınlarında bir billboard kiralayın ve orada aşkınızı ilan edin. Yine maddi durumunuz el veriyorsa onun için havai fişek gösterisi düzenleyebilirsiniz. Her sevgililer gününde gazetelerde aşk ilanları yayınlanıyor. Sizde gazeteye bir ilan vererek ona olan aşkınızı herkese duyurabilirsiniz. 

Sevgililer Gününde Pasta

Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
Sevgililer gününe özel bir pasta yaptırarak kırmızı gıda boyası da kullanarak kalp şeklinde bir pasta yapıp üzerine krem şanti ile seni seviyorum yazabilirsiniz. Gerçekten romantizm rüzgarları estirmek istiyorsanız eğer sevdiğiniz için bir şiir yazmayı deneyebilirsiniz. Sevdiğiniz için yazdığınız şiiri kırmızı bir kağıda dökeceğiniz satırlardan oluşmuş olup küçük bir kalp kutuda hediye edebilirsiniz. Parfümerilerden elde edeceğiz esans kokuları ile ona özel farklı bir parfüm oluşturabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin en çok sevdiği renk evresi ile bütünleşen bir atkı ya da bere örerek soğuk kış aylarında içinin ısınmasını sağlayabilirsiniz. Sizin için özel olan bütün şarkıları bir kasete yada CD'ye kaydederek kapağına da birlikte çekilmiş bir fotoğrafınız ile süsleyebilirsiniz. 

Arabasını Çiçeklerle Donatın

Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
Arabasına çiçekler çikolatalar ve aşk sözcüklerinin bulunduğu minik notlar yerleştirerek sonra da bir bahane uydurup onu arabaya gönderebilirsiniz. Bunun dışında sevdiğiniz adam denize aşıksa küçük bir tekne kiralayarak ay ışığında yapılacak romantik bir gezi yanı sıra hoş bir sürpriz olabilir. Ofiste bulunan çekmeceye veya odasının duvarlarına ya da dolapların üzerine sevgi mesajları ve küçük sürpriz hediyeler yerleştirin. Sevgilinizin evine büyük bir dünya haritası alarak sevdiği ülkeleri kalplerle işaretleyin bir kalbin içine ise çekmeceye bak ya da benzeri bir not yazın. Çekmece de ise o ülkeye gitmek için 2 tane uçak bileti koyun. 

Yeni Ev Arkadaşları Sevimli Evcil Hayanlar 

Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
Uzun zamandır kedi, köpek, kuş ya da balık sahibi olmak istiyorsa neden sevgililer gününde olmasın. Sadece ikiniz için bir tiyatro salonu kiralayın ve sahnede şık bir sofra kurun. O güzel atmosferdeki perde açıldığında garson sizi sahneye davet etmesi üzerine tüm salonu aşk kokusu kaplayacaktır. Tamamıyla farlı ve şık bir restoranda yer ayırttırarak kapının girişinde masaya kadar olan yola ilk gül döktürün ve gül yaprakları içerisinde sevdiğinize masaya kadar eşlik edin. İkinize ait en sevdiğiniz resmi poster olacak kadar büyüttürün ve bu poster de gideceğiniz mekanda olsun. Sevdiğinizi her an üzerinizde taşıyın sevgilinizle resminizi bir tişört üzerine bastırarak tişörtün arkasına şiir yanı sıra sevginizi anlatan sözlerle aşkınızı yansıtabilirken tanışma hikayesi de yazdırabilirsiniz. İster isminizin baş harflerinden oluşan bir kolye ucu, isterseniz isimlerinin yazılı olduğu bir yüzük ya da herhangi bir başka bir takı önemli olan sadece size özel olması. 

Yapılacak En Güzel Şey Baş başa Bir Tatil

Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
İmkanınız varsa küçük bir uçak kiralayın ve kuyruğuna aşkınızı anlatan bez afiş asın. Nasıl tanıştığınızı ve onu ne kadar çok sevdiğinizi satırlara dökerek bunu küçük bir kitapçık olarak bastırabilirsiniz. Erkek sevgiliye hediye almak özellikle duyguların tavan yaptığı özel bir günden bahsediyorsak kadınlar için zorlu bir süreç haline gelmektedir. Kadına hediye alma durumunda kozmetikten aksesuara geniş bir yelpazede seçim şansı bulunurken Erkek için sevgililer günü hediyeleri daha dar bir açıda olmaktadır. Fakat ürün çeşitliliğinin bol olduğu bir kulvarlarda bulunmaktadır. Buradaki avantaj ise az sayıda ürün grubu alternatifinin arasına tatmin edici hediye seçimlerinin daha kolay olmasıdır. Son dönemlerin favori hediyeleri arasında yer alan erkek için hediye setleri içerisinde birden fazla ürünü barındırması ve kişiselleştirilebilir olması sebebiyle en beğenilen erkek hediyelerinin ilk sıralamalarında yer almaktadır. 

Teknoloji Bağımlısı Biriyse Teknolojik Hediyeler Verin

Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
Teknolojik hediyelerle mutlu olamayacak erkek olmadığı gibi duygulardan ziyade mantık ve analitik zeka kullanma üzerine evrimleşmiş erkekler için teknolojik ürünler her zaman ilgi çekici olmuştur. Yeni model bir cep telefonu, oyun konsolu, akıllı saat ya da dizüstü bilgisayar gibi hediyeler aynısından hali hazırda 2 tanesine sahip olsa dahi 3 taneye de hayır demeyecekleri ve mutlu olacakları hediye seçenekleri arasındadır. Bu durumda sizleri kısıtlayacak tek durum bütçe durumudur. Çift kupaları, çift saatleri ya da aksesuarlar birbirlerini tamamlayan birbirinin ruh ikizi aşıklar için romantik alternatiftir. Özellikle erkeğe sevgililer günü hediyesi seçiminde kararsızsanız çift hediyeleri ile hem ne hediye alabilirim soru işaretlerinden kurtulabilir hem de mutluluğu paylaşabileceğiniz bir hediye vermiş olursunuz. 

Ona El Yapımı Sevgililer Günü Hediyesi Hazırlayın

Erkeğe Sevgililer Günü Sürprizleri
El yapımı göz nuru sevgili hediyeleri farklı ve özgün hediye vermek isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer almaktadır. El yapımı hediyenin de bazı dezavantajları olsa da el becerilerinin gerçekten iyi olması gerekmektedir. Bir diğer dezavantaj ise hediyenin anlam ifade etmesi gerekirken elinizde vermekten emin olamayacağınız garip bir ürünle de kalabilirsiniz. Yeni sevgililer ya da ilk Sevgililer günü hediyesi alacaklar için bu tarz bir uğraşa girmek oldukça riskli bir alternatif olsa da yine de şansını denemek isteyenler sevgiliye el yapımı hediye alternatiflerinden yararlanabilirler. Kalbinizin gerçek sahibine unutulmayacak bir jest yapmak ve sevgililer gününde unutulmayacak bir hediye ile onun karşısına çıkmak size daha çok bağlanmasına olanak sağlayacaktır.
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz