arkadaşa yılbaşı mesajı

Arkadaşlarınızı mutlu etmek ve kendisine özel olduğunu hissettirmek adına daha önce çok duyulmamış olan Yılbaşı mesajlarını ona göndererek harika bir gün geçirmesini sağlayabilirsiniz. Klişe bir Yılbaşı kutlama mesajı yerine kısa da olsa etkileyici bir Yılbaşı mesajı atmak, Arkadaşınıza değer verdiğinizi anlamasını sağlayabilir. Türkiye'nin en geniş kapsamlı söz rehberi sitesi Hediyegurmesi.com'da aradığınız en anlamlı mesajları hemen anında bulabileceksiniz. Teknoloji sayesinde mesafelerin ortadan kalktığı günümüz dünyasında, resimli Yılbaşı sözleri, hem sözcüklerin hem de kaliteli imajların birleşmesiyle etkileme kapasitesi arttırılarak Yılbaşı mesajınızı yollayacağınız Arkadaşınız üzerinde yepyeni kapıları aralar. Arkadaşınıza dair duygularınızı ve Sevginizi en şairane biçimde dile getirmek adına Bu çalışmamızda yer alan sözleri kullanabilirsiniz. Şiirsel ve oldukça da etkili olan bu Doğum Günü sözleri içerisinden en beğendiğiniz mesajı atarak böylesine özel bir günde Arkadaşınızın son derecede mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. En yakın arkadaşımız, hayatımıza giren diğer normal arkadaşlardan farklıdır ve hepsinden daha özelidir. Dolayısıyla da kendisine göndereceğimiz Yılbaşı mesajı titizlikle seçilmiş olmalı ve duygularımızı en iyi şekilde yansıtan mesaj olmalıdır.

arkadaşa yılbaşı mesajları

En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle... Yeni Yılın Kutlu Olsun Dostum...

2021 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler!

Rabbimiz bu yeni yılın tüm İslam âlemindeki kardeşlerimize her anını en güzel şekilde değerlendirmeyi ve her gününü razı olacağı amellerle yaşamamızı nasip etsin.

Yeni yılda umutların gerçek, gerçek mutlulukların sonsuz olsun! İyі Yıllar...

Yeni yılda melekler sihrini göstersin ve bütün neşe ve mutluluklar sana gelsin. Mutlu Seneler!

Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun.

arkadaşa yılbaşı mesajları

Ho ho ho! Mutlu Seneler! Yepyeni bir yıla sevgiyle, sevenlerinle, sevdiklerinle merhaba de?

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2021 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle, iyi seneler!

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını. Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç. Mutlu Yıllar.

Gül için dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gülü de red mi edersiniz? Yeni yıllarda güllerle dolu günlerin dikenleri sizi düşmanları koruyan çitler olsun. Mutlu Seneler!

2021 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirin.

arkadaşa yılbaşı mesajları

Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun. Musmutlu Seneler!

Çok kazançlı, keyifli, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle.

Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar hep senin olsun. Mutlu Seneler!

Sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yіne de sevgі dolu nіce yıllara!

Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle.

Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım. Nice yıllar, Güzel bir yıl dilerim.

arkadaşa yılbaşı mesajları

Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum..

Mutlu insan sevgisine ve kendine güvenendir. Sevgi bütün kapıları açar. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim. Güzel bir yıl dilerim....

Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle.

arkadaşa yılbaşı mesajları

Sağduyu aklın kapıcısıdır. Görevi: Kuşkulu fikirlerin içeri girmesine, ve de dışarı çıkmasına engel olmaktır. Yeni yılda hepinizin mutlu, sağduyulu ve sağlıklı günler getirmesi dileğiyle..

Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın Güzel bir yıl dilerim....

Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimle… Güzel bir yıl dilerim......

2021 size unutamayacağınız güzel anılar yaşatsın, Mutlu Yıllar!

arkadaşa yılbaşı mesajları

Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Seneler!

2021 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

Yeni yılını tüm yüreğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte görmeni ve geçirmeni dilerim.

2021 yılının dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle Güzel bir yıl dilerim....

arkadaşa yılbaşı mesajları

Bir yılı daha tüketmenin hüznü yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz. Ne diyelim, gelen gideni aratmasın! İyi seneler.

Yelkovan akrebe meydan okurken zaman hızla geçerken geriye unutulmamış dostluklar kalır. İyi ki dostumsun. Yeni yılın kutlu olsun.

arkadaşa yılbaşı mesajları

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle… İyi yıllar…

Her yeni yıl bir başka güzel. 2021 yeni yıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Mutlu Yıllar.

Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimle, Güzel bir yıl dilerim....

arkadaşa yılbaşı mesajları

arkadaşa yılbaşı mesajları

Dün rüya yarın hayaldir. Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin. Yeni yılın kutlu olsun.

İşte sonunda buldum! Neyi mi? Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir, yeni yıl mesajını; Mutlu Seneler!

arkadaşa yılbaşı mesajları

Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzellikler sizinle olsun? Mutlu ve sağlıklı yıllar!

DOSTLUK, Günah olmayacak kadar masum Köle olmayacak kadar özgür Unutulmayacak kadar derin ve Tek başına yaşanmayacak kadar zorsa BIRLIKTE NICE YILLARA...

Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar seninle olsun. Güzel bir yıl dilerim... dilerim.

arkadaşa yılbaşı mesajları

Koskoca bir yıl daha bitti, keyifli ve gülümseme dolu bir yeni yıl dilerim...

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara!

arkadaşa yılbaşı mesajları

Sevgi bütün kapıları açar.. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim.. Mutlu Seneler Canım Arkadaşım....

2021 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Güzel bir yıl dilerim......

Yeni yıl da umutların gerçek, gerçeklerin mutlulukların daim olsun! İyi Yıllar...

Yeni yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın. Güzel bir yıl dilerim.

arkadaşa yılbaşı mesajları

2021 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor. Umarım 2021 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir. MUTLU SENELER...

En kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle Güzel bir yıl dilerim...

2021 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2021 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Mutlu Seneler!!

arkadaşa yılbaşı mesajları

Hayal kurmadan büyük şeyler yapılamaz. 2021 yılında tüm düşlerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.

Hiç hata yapmayan insan genellikle hiçbir şey yapamaz. 2021 yılında hatalarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle Güzel bir yıl dilerim....

arkadaşa yılbaşı mesajları

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah bizleri affedip ellerimizi dergâhından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin. Selam ve dua ile Allah"a emanet olun her şey gönlünüzce olsun. Mutlu Yıllar…

Yeni yılda; hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu sefer… Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Güzel bir yıl dilerim...…

Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan, dostlarına güven, sevgine sarıl. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır. Mutlu Seneler!

Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2021 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara..

arkadaşa yılbaşı mesajları

Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2021 no'lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. Güzel bir yıl dilerim......

Bir yıl daha geçti. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hiç bir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım.

Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Güzel bir yıl dilerim....

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle, Mutlu Seneler.

arkadaşa yılbaşı mesajları

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Güzel bir yıl dilerim......

Acısıyla, tatlısıyla, іyіsіyle kötüsüyle bіr yıl daha geçti. Hoş geldin yenі yıl. Güzel bir yıl dilerim... dostum!

Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2020 nolu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle. Güzel bir yıl dilerim.

arkadaşa yılbaşı mesajları

Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2021 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle.

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun.

Yaşamı seviyor musun? Öyleyse zamanı harcama, çünkü yaşamın yapıldığı madde zamandır. 2021 yılının her anını dolu dolu yaşaman ve mutlu olman dileklerimle..

Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın Güzel bir yıl dilerim....

2020’ya elveda, 2021’ye Merhaba!! Hoş geldin Yeni Yıl…

Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle ..en içten sevgilerimle..

arkadaşa yılbaşı mesajları

Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle. Nice Güzel bir yıl dilerim Arkadaşım...

Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle.

2021 Yılının En Güzel Saatleri Sizlerle Olsun, Tek Derdiniz Mutluluk Olsun...

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun.

Sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızı aynı güzellikte geçirmenizi dilerim.

Bugün Dertleri Bir yana Bırakın, Bugün Gözyaşlarını Unutun, Bugün Daha Mutlu Yarınlar için İnadına Hayata Gülümseyin, 2021 Yılınız Kutlu Olsun...

arkadaşa yılbaşı mesajları

Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz