Alışıla gelmiş ev hediyelerinden çok farklı ve oldukça beğeni kazanacak, hesaplı en ilginç yeni ev hediyelerini önünüze seriyoruz.

Yeni Eve Hediye
Büyük bir coşkuyla sevdiğiniz bir dostunuza ev hediyesi almak için yakınınızdaki mağazaları dolaşmaya başladınız. O da ne? Elektrikli mutfak ürünlerinin en ucuzu 300-500 TL'den başlıyor. En iyisi modern duvar tabloları bakayım, arkadaşımın evine, duvarlarına çok yakışacak dediniz. Allah'ım her şey de ne kadar pahalı böyle! Baktığınız en ucuz duvar tablosu, 800-5000 TL arası. Bu da olmadı, hadi en iyisi süs eşyalarına bakayım dediniz. Seramikten yapılmış kuğulu, ördekli, desenli süs eşyalarına, çiçekli vazolara baktınız ama bunlar da size çok sıradan hediyelikler hissi yarattı! Yani kısacası sevdiklerinize ev hediyesi olabilecek tüm ürünler, bütçenizi zorlayacak derecede çok pahalı ve daha da önemlisi size göre o parayı da hak edecek güzellikte de kesinlikle değil! Peki o zaman ne yapmalı? Şimdi eli boş gitmek de olmaz? Hem sevdiğiniz insanların gönlünü hoş edecek, hem sizin beğeninizi kazanacak, hem de fiyatı ile hesaplı-ucuz yeni ev hediyeleri nasıl bulunabilir?

En büyük hayallerini gerçeğe dönüştürüp, ev sahibi olan sevdiklerinizin bu mutluluklarına, güzel bir ev hediyesi ile eşlik etmek istiyorsanız, bu yazımız tam size göre. Çünkü siz değerli okurumuza, alışıla gelmiş ev hediyelerinden çok farklı ve oldukça beğeni kazanacak, hesaplı en ilginç yeni ev hediyelerini önünüze seriyoruz. Gerçekten de insanın kendi evi gibisi yok! Başka hiçbir yerde bulmadığınız rahatlığı, evinizde bulursunuz. Mutfağınız, salonunuz, banyonuz, halınız, yastığınız, tencere-tavanız her zerresine hakim olduğunuz, neyin nerede olduğunu en iyi bildiğiniz ve her köşesine tüm benliğinizle alıştığınız tek ve en özel alanınızdır eviniz. Ev, mutlulukların da, hüznün de, sevincinde paylaşıldığı en kutsal alan! Aşağıda yer alan ev hediyesi fikirleri ile siz de yeni ev sahibi olmuş sevdiklerinize unutamayacakları, yıllarca sizi hatırlayacakları çok özel bir armağan seçebilirsiniz. Hadi o zaman vakit kaybetmeden, sizin için seçtiğimiz ilginç, ve güzel ev hediyelerine birlikte göz atalım!

 Yeni Eve Alınabilecek Güzel Ev Hediyeleri


konu çizgisi
Ev hediyesi

Hat Yazılı Çiçek Desenli Mini Ahşap Tablo


Hat Sanatı ile yazılmış bir tablo, eminiz ki ev hediyesi olarak mükemmel ve mutluluk verici bir armağan olacaktır. Üzerine hediye edeceğiniz ailede Karı-Kocanın isimlerini yazdırarak, onlara unutamayacakları şahane bir ev hediyesi verebilirsiniz.
konu çizgisi
Yeni ev Hediyesi

Retro Duvar Saati Plak Mavi


70'li yılların en büyük eğlence aracı plaklar, şimdi dekoratif bir duvar saati olarak karşınızda. Sesi güzel olan sevdiklerinize harika bir ev hediyesi! Retro Plak Duvar Saati, duvarlara şıklık katarken görenlerin de hayran bakışlarına maruz kalıyor. İlginç ev hediyesi ne alabilirim diyorsanız, bu ürün tam size göre!  
konu çizgisi
İlginç ev hediyeleri

Vosvos Dekoratif Cam Duvar Saati 


Efsane otomobil Vosvos, yeniden aramızda. Bir dönemin en çok tercih edilen otomobili, günümüzde ise genişçe bir hayran kitlesi tarafından modifiye edilerek hala kullanılan efsane otomobil Vosvos dekoratif bir duvar saati olarak bağımlılarını bekliyor. Otomobile meraklı sevdiklerinize ev hediyesi olarak Vosvos Dekoratif Cam Duvar Saati hediye edebilirsiniz. 
konu çizgisi
Yeni ev Hediyesi

Ortaköy Bombeli Cam Duvar Saati


Eşsiz ve benzersiz güzellikte özel bir manzaraya sahip Ortaköy, şimdi şık bir duvar saati üzerinde... İstanbul'a gelip de böyle romantik ve fantastik bir mekana gitmemek olmaz! Tüm aşıkların uğrak yeri Ortaköy, bu duvar saatine ruh katıyor İstanbul Aşığı sevdiklerinize Ortaköy Bombeli Cam Duvar Saati hediye ederek, unutamayacakları güzellikte bir ev hediyesi verebilirsiniz. 
konu çizgisi
Yeni ev Hediyeleri

Allah'ın İsimleri Bombeli Cam Duvar Saati


Allah'ın (c.c) tüm isimleri bu zarif duvar saati üzerinde. Dini hassasiyetleri olan sevdiklerinize anlamlı bir ev hediyesi vermek isterseniz, akıllarından uzun yıllar çıkmayacak Allah'ın İsimleri Bombeli Cam Duvar Saati hediye edebilirsiniz.
konu çizgisi
Yeni Ev Hediyeleri

Seiko Ahşap Duvar Saati


Bir dönemin en moda duvar saati yeniden aramızda! Duvarlara nostalji havası katacak Seiko Ahşap Duvar Saati ile, sevdiklerinize harika bir sürpriz hediye verebilirsiniz. Özelikle klasik tarzda dekore edilmiş, dekoratif ahşap ürünler kullanılmış salonlara bu duvar saati çok ama çok yakışacak! Seiko Ahşap Duvar Saati, şu an için indirimli fiyata satışa sunuluyor. Kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.  
konu çizgisi
güzel ev hediyeleri

Mutluluk Ağacı Taş Plaka


Henüz yeni ev sahibi olmuş sevdiklerinize, içerisinde ailece mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için güzel dileklerinizi sunmak istiyorsanız, onlara taş gibi sapasağlam Mutluluk Ağacı Taş Plaka armağan edin. Üzerine istediğiniz güzel sözleri yazdırabileceğiniz bu özel plaket, hem çok anlamlı, hem de vitrinleri süsleyecek oldukça dekoratif bir ev hediyesi. 
konu çizgisi
Ev Hediyesi

Dekoratif Dudak Abajur


Yeni nesil Dekoratif Dudak Abajur ile tanışın! Kıpkırmızı dudak tasarımlı Dekoratif Dudak Abajur, görenlerin şaşkınlıklarını kesinlikle gizleyemeyecekleri, yeniden bakmak için can atacakları sıra dışı bir ürün! Yatak odanıza bambaşka bir hava katmak için sıradan abajurları bir kenara atıp yerine Dekoratif Dudak Abajur kullanın! Sevdiğiniz dostlarınıza yeni ev hediyesi olarak oldukça ilginç bir ev hediyesi istiyorsanız Dekoratif Dudak Abajur tam size göre.
konu çizgisi
Ev Hediyesi

Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz