Bu yazımızda her bütçeye hitap edebilecek, hesaplı etiket fiyatına sahip, biribirinden güzel, anlamlı, sürpriz ve çok ucuz anneler günü hediyeleri önereceğiz

Ucuz Anneler Günü için Hediyeler
Annelik, anlatılamayacak derecede ulvi ve sadece yaşanabilecek çok özel bir duygudur! Bu büyük sorumluluğu omuzlarına alan ve çocukları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan tüm Annelerimizin Anneler Gününü hediyegurmesi.com hediye sitesi aracılığı ile can-ı yürekten kutluyoruz! Anneler günü denildiğinde akıllara otomotikman Anneler Günü hediyesi de gelmeye başlar! Biz de bu nedenle bu yazımızda, Anneler günü için alınabilecek hediyelere yer vermek istedik! Ancak bu sefer özellikle fiyatı ile ucuz hediyelere dikkatinizi çekmek istiyoruz! Neden özellikle ucuz anneler günü hediyeleri başlıklı bir yazı yazma gereği duyduk? Birincisi, hepimiz şunu çok iyi biliriz ki Anneler Günüde bir çok çocuk, biriktirdiği harçlıklarla biricik Annesine, Anneler Gününde güzel bir hediye sürprizi yapmak istemektedir. Bunun için Annesinden babasından okul harçlığı olarak aldığı paralardan bir kenara atıp kafasında tasarladığı hediyeye para denkleştirmeye çalışmaktadır. Belki de hediyelerin en güzel,, en özeli ve en anlamlısı bu yolla sevgiyi göstermek olmalıdır! Bir Anne için inanılmaz gurur verici bir şey! İkincisi ise, herkesin göreceli olarak bir hediye bütçesinin olması sebebi ile! Bu yazımızda her bütçeye hitap edebilecek, hesaplı etiket fiyatına sahip, biribirinden güzel, anlamlı, sürpriz ve çok ucuz anneler günü hediyeleri önereceğiz! 

Gönül isterdi ki, canından can aldığımız biricik Annemize hediyelerin en pahalısını sunabilelim! Ama olsun... Hiç sorun değil! Önemli olan Anneler Gününde O biricik varlığa sevgimizi en güzel şekilde sunabilmek! Ha bu, yerden kopardığımız bir çiçek ile olur, ha bu dünyanın en pahalı Anneler Günü Hediyesi ile olur! Önemli olan Annemize olan minnettarlığımızı, sevgimizi ve saygımızı en güzel şekilde sunabilmek! Şimdi laf gevezeliğini bir tarafa atığ Anneler günü için seçmiş olduğumuz ucuz hediye fikirlerimize geçebiliriz!

Ucuz ve Hesaplı Anneler Günü Hediyeleri


Ucuz Anneler Günü Hediyesi & Çiçek Gibisin Annem Duvar Saati

Ucuz Anneler Günü hediye fikirlerimize şık bir duvar saati ile giriş yapalım! 49,90 TL fiyatı ile cüzdanları üzmeyecek olan bu duvar saati, tamamen kişiye özel olarak hazırlanan özel bir ürün! Çiçekler kadar zarif ve güzel Annenize çok yakışacak harika bir anneler günü hediyesi! Üzerine ister Anneler Günü Mesajı yazdırın, ister Onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin! Çiçek Gibisin Annem Duvar saati, hem güzel hem de son derece anlamlı bir Anneler Günü Hediyesi!

Anneye Sevgi Dolu Hediye Sepeti‏

Anneler Günü için Ucuz Hediyeler & Sevgi Dolu Hediye Sepeti

50 TL aşağısı ucuz Anneler Günü hediyesi isterseniz, şimdi önereceğimiz bu ürün de fazlasıyla beklentilerinize cevap verebilecek nitelikte! Anneye Sevgi Dolu hediye sepeti içerisinde; annenizin şıklığına hitap edecek çok güzel hediyelik ürünler yer alıyor! Bakın Anneler gününe özel bu hediye sepeti içerisinde neler neler var; Şık bir tarak ve yanında ayna seti, Annenizin bu özel günde ağzını tatlandıracak kalp şeklince çikolata, yanında da içi drajelerle dolu üzeri mantar tıpa ile kapatılmış küçük bir şişe yer almaktadır.

Anneye Özel Bonbonlu Hediye Kutusu

20 TL Altı Ucuz Anneler Günü Hediyesi

Bir çok yerde şu sözü mutlaka ki duymuşsunuzdur; "Anne Hakkı Ödenmez..","Cennet Annelerin Ayakları Altındadır...","Anne-Baba Bedduası almayın..." diye! Bu sözler, binlerce yıllık tecrüblerin eseri olarak günümüze kadar ulaşmış haklılık payı %100 çok değerli ve anlamlı sözlerdir. Gerçekten de Annelerin hakkı hiçbir şekilde ölçülemez, hiçbirşeyle de karşılanamaz! Üzerimizde sonsuz emekleri bulunan Annelerimizin hakkı ödenmeyebilir ama Anneler Gününnde Annelerimizi mutlu etmeyi, değerli olduklarını hissettirmeyi başarabiliriz! Anneye Özel Bonbonlu Hediye Kutusu, Anneler günü için satın almış olduğunuz çikolata, şeker, draje gibi ürünleri daha şık şekilde hediye paketi haline getirebilmeniz için tasarlanmış harika bir jhediye kutusu! Fiyatı : 19,90 TL

Anneye Altın Kolyeli Hediye Sepeti

50 TL Altı Güzel Anneler Günü Hediyeleri

Annelerin çocuklarına duydukları sevginin bir ölçüsü veya limiti yoktur asla! Çocukları ile arasında dönem dönem bazı olumsuzluklar olsa da, bazen Annelerimize kırıcı davransak da, yine de bize duymuş oldukları sevgide bir gram bile azalma olmaz! Çünkü Anne sevgisi yerinde durmayan sürekli olarak artan ve olsa olsa sonsuzluk kavramı ile açıklanabilecek çok büyük bir sevgidir. 11 Mayıs 2014 Pazar günü kutlanacak olan Anneler Gününde biricik Annenizin size olan sevgisine anlamlı bir hediye ile cevap vermek isterseniz, Anneye Altın Kolyeli Hediye Sepeti hediye ederek Ona sizin için ne kadar değerli olduğunu gösterebilirsiniz! Fiyatı 49,90 TL Ürün ile ilgili detaylara "Satın Almak için Tıklayın" butonuna tıklayarak görebilirsiniz!

Cıvıl Cıvıl Annem Ürünleri

Ucuz Hediyeler & Cıvıl Cıvıl Annem Ürünleri Fiyat: 19,90 TL

Çiçekler gibi rengarenk kişiliği olan, eğlencesi ile, neşesi ile çoğu zaman sizi büyüleyen sevgili annenize etkileyici bir anneler günü hediyesi düşünüyorsanız Cıvıl Cıvıl Annem Ürünleri ihtiyacınız olan hediyedir. Cıvıl Cıvıl Annem Ürünleri beyaz kupa bardak, sihirli kupa bardak ve Mouse pad ürünlerden oluşmaktadır! Kişiye özel olarak hazırlanan bu ürünler üzerine bir adet göndereceğiniz fotoğraf basılıyor ve isimlerinizin yazılması ile de anlam bütünlüğü kazanıyır! Annemi Anneler gününde nasıl mutlu edebilirim telaşına Cıvıl Cıvıl Annem Ürünleri son veriyor!

Canım Anneme Hediye Kutusu

40 TL Altı Ucuz ve Anlamlı Anneler Günü Hediyesi

Canım Anneme Hediye Kutusu 34,90 TL fiyatı ile ceplere de, gönüllere de hitap ediyor. Neden derseniz, ürünün finaldeki son halini gördüğünüzde bize hak vereceksiniz! Çünkü bu özel hediye sepeti tüllerle süsleniyor ve oldukça şık bir görünüme kavuşturuluyor İçerisinde "Canım Annem" yazılı 1 adet el havlusu, sevginizi simgeleyecek kalp desenli 1 adet lavanta keseleri ve "Happy Mothers Day" (Anneler Günü) yazılı çikolata bulunmaktadır.

Anne Mutfağının Püf Noktaları

Canım Annem Sevgi Kavanozu

İçerisinde bir ev hanımının bilmesi gereken 30 pratik bilginin yer aldığı Anne Mutfağının Püf Noktaları, Anneler günü için düşünülebilecek en sıra dışı hediyelerden biri! Annenize, mutfakta ve ev yaşamında büyük kolaylıklar sağlayacak olan Anne Mutfağının Püf Noktaları Kavanozu 24,90 TL fiyatı ile de ilginizi çekebilecek ürünlerden biri! Kilitli kavanoz özelliği sayesinde, içerisine başka ürünler de koyabileceği bu ilginç ürün ile, annenize aklının ucundan bile hiç ge.meyecek olan Anne Mutfağının Püf Noktaları Kavanozu hediye edin!  

Anneye Çikolata Kulesi

50 TL Aşağısı Kalp Kutuda Ucuz ve Güzel Anneler Günü Hediyesi

Anneler Günü hediyesi olarak sevgili Annenize çikolata armağan etmeyi mi düşünüyorsunuz? O halde bu çikolata neden kalp kutular içerisinde ve bir de yanında sevimli bir ayıcık oyuncağı ile birlikte olmasın! Bu Anneler Gününde biricik Annenizin ruhundaki çocuksu yönü açığa çıkartacaksınız! Anneye Çikolata Kulesi, iki farklı boyutta kalp kutulardan oluşmaktadır! İçerisinde ise beyaz renk bir ayıcık yer almaktadır! Büyük kırmızı renk kalp kutuda, "Canım Annem" yazılı mini resim çerçevesi ve yine "Canım Annem" yazılı çikolatalar bulunmaktadır. Küçük kalp kutu içerisinde ise enfes lezzetlerde kırmızı-beyaz badem draje bulunmaktadır. Son olarak da tüm bu hediyelikler "I Love You" nakışlı sevimli ve şirin ayıcık ile birleştirilerek tüle sarılmakta ve gözlere de hitap etmektedir.

Anneme Özel Hediye Kutusu

Anneme Özel Hediye Kutusu

Ucuz Anneler günü hediye önerilerimiz içerisind eyer alan bir diğer hediye, Anneme Özel Hediye Kutus... Ürün hakkında kısa bir bilgi vermek gerekirse, "Anneme özel" baskılı çiçek metal kutu içerisinde, süslü ayıcık, üzerine tüm anahtarlarını takabileceği büyük boy anahtarlık, üzeri dantelli ve çiçek desenli kutuda çikolatalar bulunuyor. Bu pembe hediye kutusu de beyaz tül ile süslenmiş şık bir hediye kutusu!

Anneye Özel Ev Hediye Kutusu

25 TL Aşağıdı Anneler Günü Hediyesi

24,90 TL fiyatı ile ilgi çeken bir diğer hediye ise, Anneye Özel Ev Hediye Kutusu! İçerisinde 1 adet beyaz havlu, 1 adet sabun ve son olarak da kalp şeklinde çikolatası bulunuyor! Ev şeklinde tasarlanmış olan üzeri puantiyeli deseni ise oldukça iddialı!

Ayıcıklı Anneler Günü Sepeti

44,90 TL Ayıcıklı Anneler Günü Sepeti

Sevgi dolu bakışlara maruz kalan bu özel hediye sepetini siz, Anneler gününde Annenize hediye etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşayacaksınız! İçerisinde lzzetli çikolataların bulunduğu ve sevimli bir ayıcık ile son derece şirin bir hediye sepeti haline gelen bu özel ürün, Annenizi çok mutlu edecek!

Anneye Özel Kahve ve Çikolata Keyfi Seti

44,90 TL Anneye Özel Kahve ve Çikolata Keyfi Seti

Herkesin tencere, tava, küçük el aletleri hediye ettiği bir Aneler gününde siz farkınızı ortaya koyacak ve Annenizin keyfine özel bir hediye seçmenin mutluluğunu duyacaksınız! Anneye Özel Kahve ve Çikolata Keyfi Seti ile, keyifli ve güzel bir Anneler Günü diliyoruz.

Anneye Özel Sevgi Kovası

Anneler Günü için Anneye Özel Sevgi Kovası

Anneler Günü için ucuz hediye arayan kişiler genellikle şu arama sözcükleri ile hediye aramaları yaparlar; "10-20-30-40-50 Tl ve Aşağısı Anneler Günü Hediyesi nereden alabilirim diye..." Aslında hediye fikirleri verdiğimiz hediyegurmesi.com sitemizde fiyat belirtme gibi bir alışkanlığımız yoktu. Ancak, sevgili dostlarımıza yardımcı olmak ve hediyelerine bir an evvel ulaşmalarını sağlamak için, bu seferlik böyle bir yöntem tercih ettik! Bu hediyelerden biri de Anneye Özel Sevgi Kovası! Ürün ile ilgili bilgileri görsel üzerine tıkladığınızda görebilirsiniz!

Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz