Kişiye Özel olarak hazırlanan Anneye Özel Mektup, sizlere 1300 harf karakter ile sınırlı olmak üzere, Anneniz hakkındaki düşüncelerinizi yazma fırsatı sunuyor!

Anneye özel mektup
Anneler Günü için, size son derece anlamlı ve duygusal bir hediye önerimiz olacak! Bu öyle özel, öyle anlamlı bir hediye ki, tamamen "Anne Sevgisi" etrafında kurgulanmış ve tamamen Anneniz hakkındaki fikirlerinizden, O'nun hakkındaki yorumlarınızdan veya hayallerinizden ibaret bir armağan! Anneye Mektup

Annenizi ne kadar çok sevdiğinizi, O'na ne kadar çok bağlı olduğunuzu, O olmadan hayatın çekilmez ve yaşanamaz olacağını, sizin için göstermiş olduğu fedakarlıkları ve insanüstü çabaları bir mektup ile yazıya döküp, O'na ölümsüz bir Anneler Günü Hediyesi vermek ister misiniz? Kişiye Özel olarak hazırlanan Anneye Özel Mektup, sizlere 1300 harf karakter ile sınırlı olmak üzere, Anneniz hakkındaki düşüncelerinizi yazma fırsatı sunuyor! Özel ahşap çerçevesi içerisinde yer alan bu özel cümleler ile, Sevgili Annenize Anneler Günü için en Anlamlı hediyelerden birini hazırlamış olacaksınız!

Anneye özel mektup Çerçeve'nin sol üst köşesinde şirin mi şirin bir kurdele, Sağ üst köşesinde size özel bir fotoğraf alanı ( Fotoğraf Alanına Anneniz ile birlikte çektirmiş olduğunuz en özel fotoğraflardan birini seçmeye çalışın) ortasında ise tamamen kendi sözlerinizden oluşan 1300 karakterlik özel cümleler! "Anneler Günü Hediyesi olarak Anneye özel ne hediye alınır?" diye Sevgili Anneniz için en değerli, en anlamlı, en orijinal hediyeyi arıyorsanız, içerisinde tartışması bir şekilde tamamen kendi düşüncelerinizden oluşan Anneye özel mektuptur!

Satın Al

Eğer bu özel Anneler Günü Hediyesini beğendiyseniz ama içerisine anlamlı nasıl sözler yazabileceğiniz hakkında bir fikir edinmek istiyorsanız, bu ürün ile birlikte standart olarak sunulan aşağıdaki özel mektup örneği işinize yarayabilir!

Anneler Günü için daha fazla hediye önerisi isterseniz bu linke bakabilirsiniz; Anneler Günü Hediyeleri 


Anneye Özel Mektup Örneği
Diğer Özel hediye fikirleri için : Kişiye Özel Hediyeler
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz