Kendi ismine özel olarak düzenlenmiş ve üzerinde "Canım Annem" yazılı bu ahşap kaplama el aynası kesinlikle en kullanışlı ve özel armağanlardan biri olacaktır!

isme özel ahşap makyaj aynası
Anneler günü için Anneme ucuz fiyatı ile kullanışlı nasıl bir hediye alabilirim diye karar kara düşünüyorsanız, size harika bir önerimiz olacak! Kendi ismine özel olarak düzenlenmiş ve üzerinde "Canım Annem" yazılı bu ahşap kaplama el aynası kesinlikle en kullanışlı ve özel armağanlardan biri olacaktır! Ev işleri, çamaşır, bulaşık, temizlik derken Annelerimizi sürekli olarak evde kendi hallerinde iş yaparken gördüğümüzden, bazen ne kadar güzel bir kadın olduğunu unutuveririz! Ancak, söz konusu bir düğün ya da davet olduğunda ise özel makyajları ve giydikleri şık kıyafetlerle gördüğümüzde ise; "Bu Benim Annem mi?" diye şaşkınlığımızı asla gizleyemeyiz! Melek gibi bir kalbe ve çocuklarının sevgisi ile yanıp tutuşan bir yüreğe sahip olsa da, nihayetinde Anneniz de bakımlı olmaya, şık görünmeye gayret eden diğer kadınlar gibidir! Anneler gününde değerli Annenize Anneye Özel Ahşap El Aynası hediye ederek, Annenizin 7/24 bakımlı ve güzel görünmesine yardımcı olabilir, O'na unutamayacağı çok özel bir armağan verebilirsiniz! 


Satın Al
Anneye Özel Ahşap El Aynası, sevgili Annenizin sürekli çantasında yanında taşıyabileceği en güzel hediyelerden biri! Anneye Özel Ahşap El Aynası metal olup, ahşap kapağında sizin belirteceğiniz yazı ile kişiye özel hale getirilebilen özel bir aynadır! El aynasının iç kısmında bir tarafında büyüteçli ve diğer tarafında ise normal olmak üzere iki adet ayna yer almaktadır. Anneye Özel Ahşap El Aynasını annenize özel hale getirebilmemiz için siparişiniz esnasında gerekli olan kutucuğa bilgi girmeyi unutmayınız. Anneler Günü için alınabilecek daha fazla hediye seçeneği için bu linke bakabilirsiniz; Anneler Günü Hediyesi

Canım Annem Baskılı El Aynası

Lütfen Dikkat! Kişiye özel ürünler 2 gün içerisinde kargoya verilmektedir.
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz