Klasik çim adamlardan daha şirin, daha sevimli olan Yeni Nesil Küçük Boy Çim Adamlar ile, hayatınızı renklendirecek minik, ancak son derece sevimli dokunuşlar yapabilirsiniz.

Yeni Nesil Çim Adam Modelleri
Bu adamlar ne mi yapıyor? Bulundukları ortama neşe ve eğlence saçıyorlar! Siz onların mini minnacık göründüklerine sakın aldanmayın; zira size yaşatacakları eğlenceleri boylarından çok daha büyük! Evinizin yepyeni eğlencesi ve en yeni trendi işte karşınızda. Ofis veya evdeki zamanınızı neşeli şekilde değerlendirebileceğiniz Yeni Nesil Küçük Boy Çim Adamlar bir tık uzağınızda! Birbirinden farklı karakterleri ve yaklaşık olarak 13 cm. uzunluğundaki çim adamlar sizden sadece ilgi ve su istiyorlar. Siz suladıkça çimden saçları uzuyor ve bir önceki günden daha canlı, daha eğlenceli hale geliyorlar.

Kendinize özel satın alabileceğiniz veya sevdiklerinize hediye edebileceğiniz çim damlar, 12 farklı karakteriyle kendilerine iyi bakanlara adeta keyif dolu anlar vaat ediyorlar. Yeni Nesil Küçük Boy Çim Adamlarla garanti ediyoruz ki Siz de çok eğleneceksiniz! Çim Adam yetiştirmekle hem ofisinizde eğlenceli bir hobi edinmiş olacak, hem de çalışma masanıza pozitiflik katacaksınız! Evde sadece televizyon karşısında vakit geçirmekten sıkıldıysanız ve evinize yepyeni bir eğlence arıyorsanız, çim adam yetiştirmeye ne dersiniz? Klasik çim adamlardan daha şirin, daha sevimli olan Yeni Nesil Küçük Boy Çim Adamlar hayatınızı renklendirecek! Minik, ancak son derece sevimli karakterleriyle görenleri kendisine hayran bıraktıran rengarenk çim adamlar, ofisinizin, evinizin, odanızın yeni eğlence ikonu olacak. 
detay
Karakterli Çim Adam Modelleri içinde ne ararsanız var; Aşçı Çim Adam, Sarı Kırmızı Çim Adam, Sakar Ninja Çim Adam, Külhanbeyi Çim Adam, Kanatlı Melek Çim Adam, Şarkıcı Çin Adam, Şarkıcı Çim Adam, Korsan Çim Adam, Öğrenci Çim Adam (Kız), Öğrenci Çim Adam (Erkek) ve Şeytan Çim Adam. Bu ürünü satın almak için yukarıdaki butona tıklayabilirsiniz. Aynı gün kargo ve kapıda ödeme kolaylığıyla satılan Çim Adamlar, sevdiklerinize, çocuklarınıza hediye edebileceğiniz en şirin ürünlerden biri. Yeni Nesil Çim Adamların boyları 12 cm, eni ise yaklaşık 8 cm ebatlarında. 
hediyelik çim adam modelleri
Farklı bir çok modeli bulunan Çim Adamlar içerisinden, ruh halinize uygun modellerden bulamamanız mümkün değil. İster kendiniz için, isterseniz de sevdikleriniz için armağan edebileceğiniz çim adamlar dolu dizgin evinize taşınıyor.

Yeni nesil Çim Adamlar Nasıl Kullanılıyor? Satın aldığınız çim adamları 10- 15 dk suda bekletiyorsunuz ve çimden uzayan saçlarına hayran kalıyorsunuz. 
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz