Burada erkek ve bayan sevgiliye alınabilecek yılbaşı hediyeleri bulabileceksiniz. Evli iseniz, eşinize şık ve kaliteli bir yılbaşı hediyesi seçmek durumu ile baş başasınız!

yılbaşı için hediyeler
Yeni yılda da sizi hediyesiz bırakmayacağız! 2014 Yılbaşı için güvenilir ve online hediye satışı yapan internet siteleri içerisinden en güzel yılbaşı hediyelerini sizin için seçtik! Diğer özel günlerde olduğu gibi, yılbaşı hediyesi belirlerken de insanlar karar vermekte bazen zorlanabiliyorlar. Burada yer alan yılbaşına özel hediye fikirleri ile sizlere hediye rehberliği yapmak istiyoruz. 

Sevdiklerinize yeni yıl akşamı vereceğiniz aşağıdaki hediyelikler ile farkınızı ortaya koyacaksınız! Malum, yılbaşına fazla bir zaman kalmadı! Sevdiklerinize bu özel gün için hediyeler almayı elbette ki düşünüyorsunuzdur. Ama kime ne hediye alınır? Sevgiliniz varsa sevgiliniz için özel ve romantik bir hediye seçmeniz gerekecek! Burada erkek ve bayan sevgiliye alınabilecek yılbaşı hediyeleri bulabileceksiniz. Evli iseniz, eşinize şık ve kaliteli bir yılbaşı hediyesi seçmek durumu ile baş başasınız! Eşler için de şahane yeni yıl hediyeleri var! Anne, baba ve çocuklara da yeni yıl hediyeleri alınabileceğini düşündüğümüzde, bu çantalar dolusu hediye anlamına gelir! Ama dediğimiz gibi merak etmeyin burada herkese yılbaşı akşamı gururla verebileceğiniz yılbaşı hediye fikirleri yer alıyor.
konuçizgisi

Erkek Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır?

konuçizgisi
yeni yıl hediyesi
"Erkeğe yılbaşı hediyesi ne alınabilir?","Erkek Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi" ,"Erkek Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi ne olabilir" gibi arama motorlarında en popüler yılbaşı hediye aramalarından bir kaçı, bu sorulardan oluşuyor! Demek ki, insanlar hediye seçme konusunda bir başkalarının da fikirlerine ihtiyaç duyuyor. Çünkü amaç, en uygun bütçe ile en kaliteli ve en güzel hediyeyi seçmek! Biz hediyegurmesi.com olarak "Bir elin nesi var, iki elin sesi var" felsefesi ile sizlere "Erkek için yılbaşı hediyesi" fikirlerimizi öncelikle verelim. Bu arada da, siz bu fikirler arasında gezinirken, belki aklınıza parlak bir hediye fikri gelir veya bizim önermiş olduğumuz hediyelerden birine karar kılarsınız! Güzel bir iş birliği olacak! Erkek için yeni yıl hediyesi olarak, aşağıda bir çok hediye fikirleri bulabilirsiniz. Bu hediyeler içerisinde erkeğe kişiye özel hediyeler var, ilginç hediyeler var, erkeğin günlük kullanımına uygun aksesuarlar, sürpriz hediyeler, romantik hediyeler, duvar saatleri daha bir çok ürün sizi bekliyor olacak!
konuçizgisi
Kişiye Özel Deri Hediye Seti

Erkekler için Kişiye Özel Set Halinde Kaliteli Yılbaşı Hediyesi


Erkeğe klasik hediyelerden asla şaşmam mı diyenlerdensiniz? O halde buyurun size mükemmel bir yılbaşı hediye fikri verelim. Kişiye Özel Deri Hediye Seti, içerisinde gerçekten son derece kaliteli deri aksesuarlar var! Kişiye özel hazırlanan üzerinde hediye edilecek erkeğin isminin yazılı olacağı bir deri cüzdan, yine kişiye özel bir anahtarlık ve yine son derece kaliteli bir deri kemer yer alıyor. Her üçü de hakiki deriden ve özel hediye kutusu içerisinde bulunuyor. Erkeğin şıklığını tamamlayacak olan bu harika ürünler, yılbaşı hediyesi olarak bir erkeğe verilebilecek en güzel hediyelerden biri. İster eşinize, ister babanıza bu hediye setini gönül rahatlığı ile hediye edebilirsiniz.
konuçizgisi
Kişiye Özel Hediye Seti

Sevgilime Yılbaşı Hediyesi Ne Alsam?


Erkek arkadaşınız çalışan biri ise, bu hediye seti çok işini görecektir. Üstelik hediye seti içerisinde olan tüm kaliteli ürünlerin üzerinde, sahibinin adı yani sevgilinizin adı yazılı olacak! Kişiye Özel Hediye Seti, 1 adet kişiye özel şık kalem, 1 adet iş görüşmelerinde almış olduğu kartvizitleri taşıyabileceği kişiye özel kartvizitlik ve son olarak 1 adet de şık anahtarlıktan oluşuyor. Dikkat ederseniz, hediye seti içerisinde yer alan tüm ürünler, erkeğin günlük kullanımına uygun ürünlerden oluşuyor. Kişiye Özel Hediye Seti erkeğe yılbaşı hediye seçenekleri arasında bulunulması gereken bir ürün!
konuçizgisi
Erkeğe ilginç yılbaşı hediyesi

Yılbaşı Akşamı Sevimli bir Muziplik Yapmaya Ne Dersiniz?


Yılbaşında hep klasik ve ağır hediyeler şart değil ya! Hediyenizin içerisine biraz mizah biraz komiklik katmak isterseniz bu ürün dikkatinizi çekebilir. Size pazar sabahları kahvaltınızı hazırlayan, eve geç geldiğiniz de ise hiç beklemediğiniz lezzetler hazırlayan eşinize yılbaşı akşamı esprili bir sürpriz hediyeye var mısınız? Erkeklere Özel Mutfak Önlükleri, mutfakta biricik aşkı olan eşine, harika yemekler hazırlayan kocaya komik bir yılbaşı hediyesi. Erkeklere Özel Mutfak Önlükleri ile geleneksel yılbaşı akşamları hazırlanan Hindi Yemeği bu sefer eşinizin elinden çıkacak!
konuçizgisi
Kişiye Özel Matara Seti

Yılbaşı için hep aynı hediyelerden sıkıldıysanız?


Yılbaşında erkek arkadaşınıza hiç beklemediği ya da tahmin edemeyeceği bir hediye vermek ister misiniz? Üzerinde sevgilinizin isminin yer alacağı krom kaplı ve son derece şık Kişiye Özel Matara Seti ile tüm içecekler her yerde sevgilinizin yanında olacak! Özellikle arabası ile şehirler arası yolculuk yapan sevgiliniz varsa böylesine şık bir set onun da çok beğenebileceği sıra dışı bir yılbaşı hediyesi olacaktır.
konuçizgisi
'Tatlı Yıllar' Şekerlemeleri

Yılbaşı Akşamı biraz da Ağızlar tatlansın! "Tatlı Yıllar" Şekerlemeleri


Yeni yılın ilk dakikalarında, size mutluluk verecek şekerlemelere ne dersiniz? Üzerinde sevgilinizin ya da eşinizin yeni yılı kutlayan özel mesajlar yer alıyor. Bir kaç örnek vermek gerekirse, "Nice Yıllara Mutlu Yıllara Aşkım","Nice Güzel Senelere Seninle","Her günüm seninle başlasın","Kalbim Her Gün Seninle" gibi son derece romantik mesajlar! Bonbon şeker ve drajelerin olduğu özel hediyelik kutusunda "Tatlı Yıllar" Şekerlemeleri yılbaşı gecesi ağzınızı tatlandıracak!
konuçizgisi
Kişiye Özel Yılın Sevgilisi Sertifikası

Sevgilinize Yılbaşı Gecesi Sürpriz bir Hediye!


Şimdi önereceğimiz ürün, sevgilinize yılbaşı için esas hediyenizin yanında verebileceğiniz hem çok ilginç hem de çok romantik bir yılbaşı hediyesi! Kişiye Özel Yılın Sevgilisi Sertifikası ile sevgilinize tüm yıl boyunca size karşı göstermiş olduğu hoş görü, sevgi, aşk ve tüm çabaları için aslında bir nevi teşekkür olacak! Bu Aşk Sertifikasını üzerine ne yazılmasını istiyorsanız tamamen siz düzenleyebiliyorsunuz! İster yılbaşını kutlayacak özel bir mesajınızı yazın, isterseniz aşkınızı anlatacak özel mesajınızı! Şurası bir gerçek ki, Kişiye Özel Yılın Sevgilisi Sertifikası sevgilinize bu yılbaşı kalabilecek en güzel hatıralardan biri olacak!
konuçizgisi
Yılın En İyi Sevgilisi Oscarı

Yine Sürpriz bir Yılbaşı hediyesi


2013 yılı hediye sektörüne damgasını vuran Hediyelik Oscar'lardan bahsetmesek çatlardık! Sevgilinize yılbaşı gecesi verebileceğiniz bir diğer sürpriz hediyelerden biri de, Yılın En İyi Sevgilisi Oscarı! Altın sarısı ve ışıl ışıl görüntüsü ile adeta gururlandıracak bir hediye! Her zaman Holywood Yıldızlar mı ödül alacak? Bir yıl boyunca sizin tüm kıskançlıklarınıza, alınganlıklarınıza ses çıkartmadan anlayışlı davranan sevgiliniz artık böylesine şık bir ödülü yılbaşı akşamı hak etti öyle değil mi?
konuçizgisi

Erkeğe Yılbaşı Hediyesi Kişiye Özel Gömlek


Yılbaşı için erkeğe verilebilecek en şık hediyelerden biri kişiye özel gömlektir. Bu gömleğin, manşet ve cep kısmına isim baş harfleri yazılabiliyor. Yaka kısmının içine ise, sevgilinize iletmek istediğiniz özel mesajınız yer alıyor. Sadece yılbaşı için değil, tüm özel günler için bu şahane ürünü erkek arkadaşınıza armağan edebilirsiniz. Erkek bedenine uyan tüm kalıpları S-M-L-XL bulunmaktadır. Kişiye Özel Gümlek şu an için mavi ve beyaz olmak üzere 2 farklı renk seçeneği ile satışa sunulmaktadır. Ürünü kişiye özel hale getirmek için ilgili alanları doldurmanız gerekiyor.
konuçizgisi
Erkek için Yılbaşı hediyesi

Erkekler için Kaliteli ve kullanışlı Yılbaşı Hediyesi


Sevgilinize ya da eşinize, %100 deriden imal edilmiş olan son derece şık bir el çantası hediye edilebilir mesela! Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası özellikle iş hayatında bulunan erkeklerin çok ihtiyacı olan bir çanta! Üzeride isim yazılı olan deri el çantasını sevgiliniz ya da eşiniz gururla taşıyacaktır. Yanında gezdirmek zorunda kaldığı tüm, cep telefonu şarj cihazı, cüzdan, evraklar, güneş gözlüğü gibi yük olabilecek her şey bu şık çanta içerisinde taşınacak! Hem bir yılbaşı hediyesi, hem de uzun yıllar kullanılabilecek çok kaliteli bir çanta! Yorumu sizlere bırakıyoruz...
konuçizgisi

Kız Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır?

konuçizgisi
yılbaşı hediyeleri
Yukarıda erkekler için en popüler yılbaşı hediye aramalarından bahsetmiştik. Durum kızlar için olduğunda sizce farklı mı? Hayır hiç de değil! Erkekler de yılbaşı hediyesi ararken en çok şu kelimeler ile kız arkadaşlarına hediye aramışlar; "Bayan için yılbaşı hediyesi ne alınabilir?","Bayan Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi" ,"Kız Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi ne olabilir" türünden cümleler ile aramalar yapılmış. Bayanlarda olduğu gibi erkeklerde de hediye fikirleri almak son derece önemli! Aşağıda sizleri yeni yıl akşamı "Bayan için yılbaşı hediyeleri" bekliyor olacak! Bu hediyeler içerisinde bayanlara kişiye özel hediyeler var, bayan sevgiliye ilginç hediyeler var, bayanların günlük kullanımına uygun aksesuarlar, kolyeler, yüzükler, bileklikler, sürpriz yılbaşı hediyeleri, romantik yeni yıl hediyeleri, çanta ve cüzdan modelleri ve dahası sizi bekliyor olacak!
konuçizgisi
İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

Kız Arkadaşınıza Doğal bir Yılbaşı Hediyesi


Doğal başlayan aşkınız, doğal bir hediye olan İstiridyeden Çıkan Gerçek İnci Gümüş Kolye ile yeni yıl akşamı süslensin! Denizden bin bir zahmet ile çıkartılan ve doğal oluşumu ise uzun yıllar alan İnci Kolye, yılbaşı için kız arkadaşınıza armağan edebileceğiniz mükemmel hediye fikirleri arasındadır. Doğal inci, 925 Ayar Gümüş Kolye Ucuna geçirilir ve gerçek istiridye içerisinde adresinize gönderilir. Yılbaşı için sürpriz ve özel hediyelerden biri olan İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye, şık hediye kutusu içerisinde satışa sunuluyor.
konuçizgisi
Seni Sevme Nedenlerim Hediye Sepeti

Kız Arkadaşa Romantik bir Yılbaşı Hediyesi


Yılbaşında kız arkadaşınıza mutlaka bir gül almanız gerekiyorsa, neden göze daha hoş görünen ve içerisinde gül ile birlikte başka romantik hediyelikler de bulunan, Seni Sevme Nedenlerim Hediye Sepeti olmasın? İçerisinde 1 adet aşkın çiçeği olan gül, çikolatalar ve 100 tane sevgi mesajı olan özel hediye kutusu içerisindeki Seni Sevme Nedenlerim Hediye Sepeti, kız arkadaşınıza mükemmel bir yılbaşı hediyesi olacaktır. "Seni Seviyorum Çünkü..." bu cümle ile başlayan ve nokta nokta olan kısımlara ise 100 farklı sevgi mesajı sığdıran bu son derece romantik ürün, kaçırılmaması gereken hediyelerden biri.
konuçizgisi
Kalbimin İçi Hediye Sepeti

Kız Arkadaşa daha fazla romantik hediye mi?


Bayanlar bu özel ve romantik hediye sepet içerisinde yer alan tüm hediyeliklere bayılıyor. Kalbimin İçi Hediye Sepeti, yılbaşında kız arkadaşınıza olan aşkınızı anlatmanın en şık ve en romantik hali. Kalbimin İçi Hediye Sepeti içerisinde kalp şeklinde çikolatalar, çiçekler ve 30 adet aşk sözcükleri yer alıyor! Yılbaşı hediyesi için romantik anlarınıza böylesine özel bir hediye yakışır. Çiçek, çikolata ve sevgi sözcükleri! Hangi kadın bunlara hayır diyebilir ki?
konuçizgisi
İki Harfli Sonsuzluk Nazar Kolye

Bayan Sevgiliye Yılbaşı için Özel Kolye Hediyesi


"Bayan Sevgiliye özel yılbaşı hediyesi ne alınabilir?" Bu soruyu daha yılbaşı gelmeden, günlerce öncesinden cevaplamaya çalışıyor ve hediye fikirleri araştırıyorsanız, size mükemmel bir hediye önereceğiz. Üzerinde sevgilinizin isminin baş harfi ile kendi isminizin baş harfi "Sonsuzlukta" birleşiyor. Yani "İkimizin Aşkı sonsuza kadar..." özel anlam içeren son derece şık bir kolye! İki Harfli Sonsuzluk Nazar Kolye ile aşkınızı bir kolye ile yılbaşı akşamı ifade etmiş olacaksınız! Böylesine anlamlı ve değerli kolyeyi yılbaşı hediyesi olarak alan kız arkadaşınız ise mutluluktan havalara uçacak! Kolye zinciri üzerinde yer alan nazar boncuğu ise, sevgilinizi nazarlardan koruyacak! 14 Ayar Altın Kaplama olan İki Harfli Sonsuzluk Nazar Kolye, sipariş edilmesi halinde, içerisinde mücevher sertifikası ile birlikte ve özel hediye kutusu ile birlikte kargo edilir.
konuçizgisi
Çifte Kumrular İki Harfli Kolye

Bayan Sevgilinizi çok mutlu edecek romantik bir yılbaşı hediyesi


Biricik aşkınız ile çok iyi anlaşıyor ve bazen bu sizi korkutuyorsa "Acaba fırtına öncesi sessizlik mi bu?" diye hiç endişelenmeyin! Çünkü siz aslında hayatınızın gerçek aşkını bulmuşsunuz! Bu saatten sonra size dense dense "Çifte Kumrular" denir. Yılbaşı hediyesi olarak kız arkadaşınıza özel bir hediye önerisi de, görmekte olduğunuz Çifte Kumrular İki Harfli Kolye! Aynı dalda aşklarını yaşayan kumrulardan ilham alınarak tasarlanmış olan bu şık kolyenin dal kısmında ise, 2 isim baş harfleri bulunuyor. Burada yer alan baş harfleri kendinizin ismine ve sevgilinizin ismine özel hale getirebiliyorsunuz! 14 Ayar Altın Kaplama olan Çifte Kumrular İki Harfli Kolye sipariş edilmesi halinde, içerisinde mücevher sertifikası ile birlikte ve özel hediye kutusu ile birlikte kargo edilir.
konuçizgisi
Sevimli Ayıcığın Dolu Dolu ‘Seni Seviyorum’ Mesajı

Yılbaşı için Sevgiliye Özel Dolu Dolu Hediye Kutusu


Hediyenizin ne olduğu kadar, nasıl ve ne şekilde sunulduğu da çok önemlidir. Mesela görmekte olduğunuz bu hediye kutusu; üzeri kurdele ve kalp ile süslenmiş metal bir hediye kutusu! Sizce de göze çok hoş görünmüyor mu? Şayet cevabınız evet ise, bu hediye kutusunun içerisinde neler olduğuna geçebiliriz; Sevimli Ayıcığın Dolu Dolu ‘Seni Seviyorum’ Mesajı hediye kutusu içerisinde yer alan tüm hediyeliklerin üzeri "Seni Seviyorum" ile işlenmiş. Metal Hediye Kutusunda; Boynunda "Seni seviyorum" yazan kırmızı kurdelesiyle Sevimli Ayıcık! (Ki bazı bayanlar sadece oyuncak ayıcığa bile bayılırlar) Kadife kalp yastık, mum, sabun, lolipop, Dolgu çikolatalar ve Gül yaprakları... Bahsettiğimiz gibi saydığımız tüm bu ürünlerin üzeri "Seni Seviyorum" yazılı. Son derece romantik ve şık bir hediye kutusuna sahip bu ürünü, kız arkadaşınıza yılbaşı akşamı hediye edebilirsiniz.
konuçizgisi
Eeyore Çok Aşık Çoook Hediye Sepeti

Yılbaşı için Komik Bir "Eşşeklik Ettim" Hediye Sepeti


Bayanlar sevgililik ilişkisinde kolay kolay hata yapmazlar! Şayet bir hataları varsa bu bir hata değil kasıttır. Yani bilerek yapılmıştır. Erkeklerde ise durum daha farklıdır. Erkek hata yapmışsa gerçekten bu bir hatadır. Yani istenmeden gerçekleşmiş bir durum. Bu yüzden erkekler yapmış oldukları hataların ardından pişman olurlar ve şu klasik cümle ile söz girerler, "Bir Eşşeklik yaptım! Küslük ve dargın kalmak hiçbir aşk için şık olmayan bir durum! Ama aslında problem çözüldüğünde ise, aşkı daha da güçlendiren şeylerden biridir. Çizgi film kahramanı olan "Eeyore" şimdi yılbaşı hediyesi olarak aramızda! Eeyore Çok Aşık Çoook Hediye Sepeti içerisinde elinde kalp veya balon tutan bir adet orijinal Eeyore eşşek (Bu sevimli peluş oyuncağa kız arkadaşınızın bayılacağına eminiz), ayrıca kuş tüylerinden yapılmış bir adet gül, 30 adet aşk mesajı yazılı kırmızı kalp, iki adet de kalp şekillinde tasarlanmış olan enfes çikolata bulunuyor. Son olarak da yılbaşı akşamınıza romantizm katacak olan kırmızı otriş var.
konuçizgisi
Kişiye Özel İsim Yazılı Kolye

Yeni Yılda Kız Arkadaşınızın İsmine Özel Bir Kolye!


Yeni yıl hazırlıklarınızı sevgiliniz ile baş başa geçirecek şekilde şimdiden gerekli planlamaları yaptınız ve sıra o mükemmel dakikalarda kız arkadaşınıza verilecek hediyeye geldi! Şöyle bir sahne gözünüzün önünde canlandırın; Birlikte güzel bir mekanda yılbaşını kutluyorsunuz ve saat tam 24:00 gösterdiğinde, şık kutusu içerisinden sevgilinizin ismine özel hazırlanmış olan bu son derece zarif ve değerli kolyeyi çıkartıp boynuna geçiriyorsunuz! Sizi bilemeyiz ama, bu sahne bir çok bayanın görmek isteyeceği ve son derece romantik bulduğu şeylerden biri! Kişiye Özel İsim Yazılı Kolye, sadece sevgilinizin ismine özel! 14 Ayar altın kaplama olan bu şahane kolye, kesinlikle altın suyu değildir. Hem şık hem de zarif bir yılbaşı hediyesi sizi bekliyor.
konuçizgisi

Yılbaşına Özel Hediyelik Çikolatalar

konuçizgisi
Çikolatanın insanlar üzerinde mutluluk hormonu salgıladığını artık herkes biliyor. Yılbaşı için ise en çok ihtiyacınız olan şey mutluluk! Sevdiklerinize yeni yılı karşılayacağınız özel dakikalarda yılbaşına özel tasarlanmış olan enfes lezzetlere sahip, yılbaşı çikolataları ikram edebilirsiniz. Ya da yılbaşını aile dostlarınız ile birlikte kutlamayı düşünüyorsanız, bu çikolatalar çok şık bir yılbaşı hediyesi olacaktır. Üzerinde "Mutlu Seneler","Mutlu Yıllar" yazılı olan çikolatalar ile en tatlı şekilde yılbaşı kutlama mesajlarınızı sevdiklerinize iletebilirsiniz!
konuçizgisi
Kişiye Özel Sütlü Harf Çikolata

Yılbaşına Mesajlarınızı Harfli Çikolatalar ile İletin!


Ağzınızın tadı hiç bozulmasın! Yeni yılı tatlı tatlı karşılamaya ne dersiniz? Üzerine istediğiniz mesajı harften çikolatalar ile yazabileceğiniz Mesajlı sütlü çikolatalar, yılbaşı kutlama mesajlarınızı sevdiklerinize iletmenin en tatlı hali! 33 Çikolata Harf karakterleri ile canınız ne yazmak istiyorsa onu yazın! İster Sevgilinize "Seni Seviyorum Aşkım" yazın, ister sevdiklerinize "Mutlu Yıllar Dileriz" yazın, isterseniz, "Seni Daima Seveceğim" yazın. Bu çikolatalar ile hangi mesajı yazacağınız konusunda takdir tamamen sizin. 33 Sütlü Çikolata Harf Karakteri ile Tatlı bir Yılbaşı Geçirmeniz Dileği İle...
konuçizgisi
Yılbaşı hediyesi

22 Harf Karakter ile Yılbaşı Mesajınız Çikolatalarda


Yılbaşına özel mesajınızı lezzetli çikolatalar üzerinden iletin. Yukarıda çikolataların insanlarda mutluluk hormonu salgıladığından bahsetmiştik! Yılbaşı akşamı sevdikleriniz ile "Çinko" oynarken, bir taraftan da bu özel çikolatalar ile ağzınızı tatlandırın! Üzerine istediğiniz mesajı harften çikolatalar ile yazabileceğiniz Mesajlı sütlü çikolatalar, yılbaşı kutlama mesajlarınızı sevdiklerinize iletmenin en tatlı hali! Çikolata Harf karakterleri ile 22 harfi geçmeyecek şekilde canınız ne yazmak istiyorsa onu yazın!
konuçizgisi
Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

Sevgilime Yılbaşına Özel Kalp Kutuda Çikolata


Sevdiklerinize yılbaşına özel çikolata öneririz de sevgiliniz için önermez miyiz? Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar, hem kutusu ile hem de içindeki fotoğraflı çikolataları ile son derece romantik bir yılbaşı hediyesi. Özel Kadife Kırmızı Kalp Kutu daha sevgilinizin ilk gördüğü anda boynunuza sarılıp "Seni çok Seviyorum" diyebileceği kadar şık! Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar yılbaşı için hem romantik hem de sürpriz bir hediye! Neden Sürpriz çünkü kalp kutusu içerisinde yer alan 24 adet çikolatanın tümünün kağıdının üzerinde fotoğraflarınız yer alıyor. Hani yeme de yanında yat derler ya! Bu hediyelik aynen böyle! İnsan böyle bir çikolatayı yemeye ve üzerinde fotoğraf baskılı kağıtlarını atmaya kıyamaz!:)
konuçizgisi
Melek Sevgilime Hediye Kulesi

Seni Her şeyden Çok Seviyorum Kalpli Kutular ve Çikolatalar


Çikolataların en özelini en sona sakladık! Tam 4 adet Kalp Kutudan oluşan bu hediye setinin her birinin üzerinde bir kelime yer alıyor. Kelimeleri bir araya getirdiğinizde ise ortaya "Seni Herşeyden Çok Seviyorum" mesajı çıkıyor! Nasıl yılbaşı için son derece romantik öyle değil mi? Sevgilinize yılbaşı için romantik bir sürpriz yapmak isterseniz, Melek Sevgilime Hediye Kulesi tam istediğiniz hediyelik! İçerisinde drajeler, şekerlemeler, çikolatalar ve bir adet de "Melek Kolye" bulunuyor. Melekler kadar iyi sevgilinize şahane bir yılbaşı hediyesi!
konuçizgisi
yeni yıl hediyeleri
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz