Kaliteli, %100 hakiki deri ve üzerinde hediye edeceğiniz erkeğin isminin yazılı olması ile Kişiye Özel Cüzdanlar, hem erkeğe en güzel armağanlardan, hem de uzun yıllar kullanılabilecek ürünlerden biri.

kişiye özel erkek cüzdan modelleriKaliteli, %100 hakiki deri ve üzerinde hediye edeceğiniz erkeğin isminin yazılı olması ile Kişiye Özel Cüzdanlar, hem erkeğe en güzel armağanlardan, hem de uzun yıllar kullanılabilecek ürünlerden biri. Gerçekten de erkeğe özel günlerde hediye almak, kimi bayanlar tarafından adeta bir kabus gibi görülür. Çünkü, erkekler için tasarlanmış olan kıt sayıdaki hediyelik ürünleri bir çoğu ya çok pahalı olduğu gerekesiyle ya da beğenilmediği için hanımlar tarafından fazla ilgi görmüyor. Oysa ki, aşağıda bir çok modelini göreceğiniz isim yazılı cüzdanlar, hem çok hesaplı ve ucuz fiyatlara sahip, hem de bir çok erkeğin beğenerek kullanabileceği hediyeliklerden. İsim Yazılı Kişiye Özel Erkek Cüzdanları, doğum gününde, yılbaşında veya diğer özel günlerde erkek arkadaşına, babasına, kardeşine ya da eşine etkileyici bir armağan arama telaşında olan hanımların adeta imdadına yetişiyor.

Erkekler İçin Hediyelik Kişiye Özel Cüzdanlar


1-Erkeğe Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan

isim yazılı erkek cüzdanları
Satın Al Butonu
Her zaman bu kalitede, etkileyici bir cüzdan bulabilmek pek de kolay değil. Cüzdan deyip geçmemek lazım. Gerçekten de bir erkeğin tarzını yansıtan en önemli aksesuarlardan biridir cüzdanlar. Hele hele bir de üzerinde kendi ismi yazılı olursa, hem tarzına tarz, hem de prestijine prestij katacaktır. Son derece şık bir tasarıma sahip Kişiye özel isim Yazılı Deri Cüzdan, erkek arkadaşlarınıza, armağan edebileceğiniz en şık modellerden biri. %100 hakiki dana derisinden hazırlanmış olan bu cüzdanı sipariş verecekseniz, siparişiniz esnasında isim ve soy isim belirtmeyi unutmayın. 

2- Erkek İçin Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan Modeli

İsim Yazılı Cüzdan Modelleri
Satın Al Butonu
Dış görünümüne ve şıklığına önem veren erkeklerin yine çok beğenebileceği kişiye özel cüzdan modellerinden bir diğeri. Siyah-Lacivert, Siyah-Turuncu ve Siyah-Kahverengi iki renk birlikte kullanılarak tasarlanmış olan bu cüzdanlar hem klasik giyime, hem de spor giyime oldukça uygun! Daha spor çizgilerle tasarlanmış olan Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan Model 2, tüm beylerin çok severek kullanacağını düşündüğümüz hediyelerden biri. Üzerinde sahibinin isim ve soy isminin baş harflerini taşıyacak olan Kişiye Özel Cüzdan oldukça prestijli bir tasarım. Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdanın 3 renk seçeneği arasından zevkinize en uygun olanını seçin ve sevgilinize çok kaliteli bir cüzdan hediye edin. 

3-Babaya Özel Gerçek Deri Cüzdan

Kişiye Özel Cüzdan
Satın Al Butonu
Evinizin reisi, kalbinizin bir tanesi babanıza kendi ismine özel bir cüzdan hediye etmek ister misiniz? Üzerinde "Yılın Babası" yazılı Babaya Özel Gerçek Deri Cüzdan siyah ve kahverengi seçenekleri ile karşınızda. Babanızla ne kadar gurur duyduğunuzu bu hediye ile Ona çok güzel hissettirebilirsiniz. Kişiye Özel hazırlanan bu cüzdanın taba ve siyah renk seçeneklerine sahip olduğunu ve sipariş esnasında babanızın ismni yazmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz.

4-Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan Model 2

Kişiye özel isim yazılı cüzdanlar
Satın Al Butonu
Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan, klasik bir cüzdandan beklediğiniz her şeyi fazlasıyla karşılamaya yetiyor. Bir fazlasıyla tabi ki! O da üzerinde hediye edeceğiniz kişinin isminin yazılı olmasıyla. Yumuşacık dana derisi ile kusursuz bir tasarıma sahip olan bu cüzdanda çok sayıda kart bölmesi, nüfus cüzdanı cebi, kağıt ve bozuk paralar için özel kısımları bulunuyor. Erkek arkadaşıma ne hediye alayım telaşındaysanız, spor çizgilere sahip bu kişiye özel cüzdanı tavsiye ediyoruz.

Erkeğe Alınabilecek diğer hediyelere göz atmak isterseniz lütfen TIKLAYIN: Erkeğe Alınabilecek hediyeler  
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz