Her zaman bizlere ışık olmaya, yol göstermeye çalışan öğretmenlerimiz arasından fizik öğretmenine ne hediye alınır? diye merak eden öğrenciler için fizik temalı hediyeler arasından en ideal olanları sıraladık.

fizik öğretmenine ne hediye alınır
Hayatlarımızda iz bırakan en önemli insanların başında öğretmenlerimiz gelmektedir. Bazı derslerin öğretmenleri diğerlerine göre daha fazla sevilmekte ve mezun olsak bile unutulmamaktadır. Fizik dersi genel olarak birçok öğrencinin zorlandığı derslerden bir tanesidir. Ancak bir kez başarı sağlandığında çok sevilen derslerden birisi olan fizik, eğitim hayatımız için de önemli olan dersler arasında yer alır. Fizik öğretmenleri genel olarak bilim adamlarıyla özdeşleştirildiklerinden biraz çılgın oldukları düşünülmektedir. Bu bazı öğretmenler için doğru olsa da herkesi kapsayacak bir kural değildir. Dersin zor olması ve yeni buluşlara açık olması sebebiyle fizik öğretmenleri, analitik ve gelişmiş bir zekaya sahiptir. Bu da onları daha önemli insanlar haline getirmektedir. Her zaman bizlere ışık olmaya, yol göstermeye çalışan öğretmenlerimiz arasından fizik öğretmenine ne hediye alınır? diye merak eden öğrenciler için fizik temalı hediyeler arasından en ideal olanları sıraladık. Fizik öğretmeninize hediyelerimiz arasından beğendiğiniz hediyeyi alabileceğiniz gibi bu hediyelerden ilham alarak farklı fizik temalı hediyeler de seçebilirsiniz. 

Güneş Enerjili Solar Einstein

fizik öğretmeni için hediyeler
fiyat
Fizik öğretmenine ne hediye alınır? diye kara kara düşünüyorsanız ve bir türlü karar veremediyseniz, işte size öğretmeniniz için oldukça hoş bir hediye. Fizik dersiyle özdeşleşmiş olan Einstein’a ait olan bu biblonun özelliği solar enerjiyle yani güneş enerjisiyle çalışmasıdır. Güneşi gördüğü anda hareket etmeye başlayan bu biblo fizik öğretmenine hediye olarak düşünülebilecek en doğru hediyedir. Tamamıyla fizik temalı olan bu bibloyla öğretmeninizi mutlu etmenin yanı sıra fizik dersine ne kadar değer verdiğinizi de göstermiş olacaksınız. Kahverengi kıyafeti, beyaz saçları ve havada duran eliyle bu Einstein biblosu aynı zamanda bir öğretmen edasına sahiptir. Biblonun işaret parmağı güneşi gördüğünde hareket etmektedir. Öğretmeninizin masasının üzerine çok yakışacak olan bu biblo ile fizik temalı hediye seçerek, en özel gününde öğretmeninizi mutlu etmiş olacaksınız. Solar panele sahip olan biblo poliresin malzemeyle hazırlanmıştır. 18,5 x 5,2 x, 3,8 santimetre ebatlara sahip olan biblo fizik dersi öğretmenlerine özel hazırlanan hediye alternatiflerinden birisidir. 

Einstein Temalı Mousepad

Einstein Temalı Mousepad
fiyat
Birçok kişi tarafından para biriktirmenin atomu parçalamaktan daha zor olduğu söylenmektedir. Bu nedenle tasarruf yapmak herkes tarafından önemsenen bir durumdur. Öğretmeniniz için alternatif bir hediye arıyor, ancak bulamıyorsanız. Öğretmenlere hediye ne alınır? diye soruyorsanız. Alacağınız bu Einstein Money Bank tam öğretmeninizin ihtiyaçlarına yönelik bir hediye olacaktır. Fizik dünyasının deha isimlerinden birisi olan Einstein, bütün fizikçilerin idol kişilerinden birisidir. Bu sebeple fizik öğretmeninize Einstein temalı bir hediye almanız onu çok mutlu edecektir. Bu sıra dışı kumbara şık olasının yanı sıra dekoratif özelliğe sahip olmasıyla da fizik öğretmenlerine verilebilecek ideal bir hediyedir. 
Fizik Öğretmenlerine Hediye Anahtarlık
fiyat
Dünya üzerindeki gelmiş geçmiş en zeki bilim insanlarından birisi olan Einstein temalı kumbara sayesinde, öğretmeninizin bozuk paralarını biriktirebileceği şık bir kumbarası olacaktır. Fizik hediyeleri arasında yer alan Einstein kumbara seramikten üretilmiştir. Kumbaranın alt tarafından E= mc2 formülü yer almaktadır. Oldukça şık bir hediye olmasıyla fizik öğretmenine hediye olarak düşünülebilecek bu kumbarayı en özel gününde öğretmeninize hediye edebilirsiniz. Doğum günü, yılbaşı, öğretmenler günü gibi özel günlerin yanında okula başlama ve mezuniyet zamanlarında da öğretmeninize hediye vermek isterseniz Einstein temalı seramik kumbarayı satın alabilirsiniz. 


Fizik Öğretmenlerine Özel Defter ve Kalem Seti

fizik öğretmenine ne hediye alınabilir
fiyat
Fizik öğretmeni olan bir tanıdığınız bulunuyorsa ya da fizik öğretmeninize şık bir hediye almayı planlıyorsanız, bu set tam size göre. Öğretmenlerin en fazla kullandığı malzemeler olan kalem ve defter onlara verilebilecek en güzel hediyedir. Üstelik fizik öğretmenine hediye arayanlar için bu kişiselleştirilmiş hediye alternatifi oldukça ideal bir seçim olacaktır. Fizik öğretmeni için hediyeler arasında özel tasarıma sahip olan defter ve kalem seti, öğretmeninize teşekkür etmenin aracı haline gelecektir. Basit bir hediye olmaktan uzak, kişiselleştirilmiş defter ve kalem seti üzerinde öğretmeninizin ismi yazacak ve mesleki sembollerle dizayn edildiği için tam ona göre bir hediye olacaktır. Abartıdan uzak ve şık bir hediye olan bu set makul fiyatıyla da kesenizi zorlamadan öğretmeninize alabileceğiniz bir hediyedir. 
Fizik Öğretmenine Hediye Plaket
fiyat
Fizik temalı hediyeler arasında ön plana çıkan defter kahverengi şık dış kapının üzerinde siyah yazıyla tasarlanmıştır. Kalem ise siyah üzerine beyaz olarak üretilmektedir. Hem defterin üzerine hem de kalemin üzerine öğretmeninizin ismi yazılacaktır. Defterin kapağında tamamıyla fizik dersine özel semboller ve fizik öğretmeni yazısı bulunmaktadır. Set 1 adet ajanda ve 1 adet kalemden oluşmaktadır. Kalem mavi renk yazmaktadır ve tepesinde dokunmatik ekran başlığı bulunur. Deftere ve kalemin üzerine yazılacak olan yazılar lazer işleme teknolojisiyle yazıldığı için silinmez özelliktedir. 

Yalnızca Fizikçilere Özel Duvar Saati

Fizikçilere Özel Duvar Saati
fiyat
Fizik gibi oldukça zor bir derste başarı gösteremiyor olabilirsiniz. Ancak çok sevdiğiniz fizik öğretmenine ne hediye alınır? diye merak ediyorsanız, işte size öğretmeniniz için oldukça şık bir duvar saati. Üzerinde en meşhur fizik formüllerinin yer aldığı bu saat fizik öğretmenlerine özel olarak hazırlanmıştır. Ayrıca fizik hediyeleri arasında ön plana çıkan duvar saati öğretmeniniz için kişiselleştirilmektedir. Üzerine öğretmeninizin ismini yazdırabileceğiniz duvar saatinde, aynı zamanda onun için güzel bir mesaj yazdırmanız da söz konusudur. En Başarılı Fizik Öğretmeni, Yılın En Başarılı Fizikçisi, Yüzyılların En Başarılı Fizik Öğretmeni benzeri onore edici ve hoş bir mesaj yazdıracağınız bu hediye fizik öğretmeninizi çok memnun edecektir. 
fizik öğretmeni için hediye
fiyat
Bolca formülün kullanıldığı fizik dersi eğlenceli olmasının yanında bir o kadar da zordur. Bize bu dersi kolaylaştıran öğretmenimize özel olarak hazırlatabileceğiniz bu duvar saati yeşil zemin üzerine beyaz yazılarla üretilmektedir. Akrep ve yelkovanı siyah olarak tasarlanan saatin saniye çubuğu ise kırmızı renkte üretilmiştir. Renk uyumuyla göz kamaştıran duvar saatinin üzerine öğretmeninizin ismini yazdırmanız bu hediyeyi son derece özel bir hale getirecektir. Duvar saati 27 santimetre çapında olup, HDF malzeme kullanılarak üretilmiştir. Saatin üzerindeki yazılar sublimasyon tekniğiyle yapılmıştır ve uzun ömürlüdür. Öğretmeninize alacağınız bu duvar saati evine çok yakışacaktır. 

Kelvin Esprili Kahve Kupası

fizikçilere hediye
fiyat
Gerçek ismi William Thompson olan Lord Kelvin, İskoç kökenli dünyaca tanınmış bir İngiliz fizikçidir. Lord Kelvin fizikte ısı kuramı üstüne yazmış olduğu çeşitli makalelerle kendisini tanıtmıştır. Fizik tarihini ismini altın harflerle kazıyan bu ünlü bilim adamı, fizik öğretmenleri için de adeta bir idol niteliğindedir. Lord Kelvin’i en tanınan fizikçiler arasına sokan kuramı ise mutlak sıfır noktasını fiziğe kazandırmasıdır. Bu nokta maddenin artık hareket etmeyi terk ettiği yer olarak bilinir. Fizik öğretmeni için hediyeler arayanlara özel sunulan Kelvin Esprili Kahve Kupası, öğretmeninize alınabilecek en güzel hediyelerden birisidir. 
Fizik Öğretmenine Hediye
fiyat
Gün içerisinde tüketeceği kahve ve çayları rahatlıkla içeceği bu kupayla öğretmeninizin gönlünü alacak ve ona değerli bir hediye vermiş olacaksınız. Oldukça makul bir fiyatla sunulan kupa üzerinde Kelvin’e esprili bir söz olan “Celcius ne diyorsa 273 fazlası yazısı” söyletilmektedir. Bilim adamının bir resminin de yer aldığı kupa 40 ile 80 derece arasında yıkanmaya dayanıklıdır. Baskı kalitesinin korunması için elde yıkanması önerilmektedir. Seramik malzemeden üretilmiş olan kupa fizik temalı hediyeler arasında öne çıkmaktadır. 
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz