Kadın öğretmene hediye tercihi bir bakıma kolay olurken seçeneklerin bir hayli fazla olması işe işi zorlaştırmaktadır. Kadınlar için her türlü hediyenin anlamı büyüktür.

Bayan Öğretmene Hediye

Kadın öğretmene hediye tercihi bir bakıma kolay olurken seçeneklerin bir hayli fazla olması işe işi zorlaştırmaktadır. Kadınlar için her türlü hediyenin anlamı büyüktür.
Bu yüzden çok yüksek bedellerde hediyeler tercih etmeniz şart değildir. Kadınlar için hem kullanabilecekleri hem de hatıra olarak saklayabilecekleri bir çok hediye alternatifi vardır. Kadınlar için hatıra hediyelerin de kullanılabilecek hediyelerin de anlamı büyüktür. Bu yüzden bayan öğretmeninizin zevklerine ve ilgisine uygun bir hediye seçimi yapabilirsiniz. Kadın sınıf öğretmenine hediye almak için bir çok farklı özel gün değerlendirilebilmektedir. Öğretmenler için en anlamlı gün olan öğretmenler günü, yıl sonu karne günü ve doğum günleri hediye günü olarak tercih edilebilmektedir. Öğretmeniniz için doğum günü ya da diğer özel günler için çeşitli hediyeler alabilirsiniz.

Öğretmene Ne Hediye Alınabilir?


Bayan öğretmeniniz için alabileceğiniz bir çok hediye seçeneği vardır. Bayanların ilgi duyduğu ve sürekli olarak kullandığı bir çok ürünü hediye olarak satın alabilirsiniz. Bayanlar için hatıra olarak saklanabilecek ürünler de büyük önem taşımaktadır. Bayan öğretmen için alınabilecek hediye seçenekleri genellikle kişisel ürünler ile birlikte takı ve aksesuar türü ürün grupları olmaktadır. Her bayan çeşitli takılardan ve aksesuarlardan hoşlanmaktadır. Bayan öğretmene doğum günü hediyesi olarak da şık bir takı veya aksesuar alabilirsiniz.  Öğretmenime ne hediye alabilirim diye düşünenler için bir çok alternatif seçenek vardır. Bayanlar için kozmetik ürünleri her zaman önemli bir faktördür. Kozmetik ürünü gibi kalıcı olmayan bir hediye almak istemezseniz, takı ve aksesuar ya da kıyafet satın alabilirsiniz. Bunun haricinde çeşitli dekoratif eşyalar da bayanların beğenisini toplamaktadır.

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye


Bayan öğretmenler için çok şık ve iyi bir hediye seçimi olarak bu gümüş kolyeyi önerebiliriz. Kolyenin gerçek bir istiridye içinden çıkması şaşırtıcı bir özellik katmaktadır. Bununla birlikte gerçek su incisinden oluşması ve gerçek gümüş metaryele sahip olması ile uzun ömürlü hediye olacaktır. Bayanlar için ilgi çekici hediyelerden birisi olduğunu söylemek mümkün. Şıklığına ve kaliteye önem veren bayan öğretmen için bu hediyeyi satın alarak mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Doğal incili olan bu gümüş kolye, hem doğum günü hediyesi olarak hem de öğretmenler günü hediyesi düşünüldüğünde iyi bir alternatif olmaktadır.

Kitap Ayracı

Kişiye Özel Film Şeridi Kitap Ayracı


Kitap okumayı seven bayan öğretmen için mükemmel bir hediye seçimidir. Uygun fiyatı sayesinde de bütçenize zarar vermeden, öğretmeninizi mutlu etmiş olacaksınız. Öğretmenlerin hepsi kitap okumayı sevmektedirler. Öğretmeninizin kitap okurken kullanabileceği bu hediye ile onu mutlu etmeniz mümkün. Kitap ayracının kişiye özel olarak hazırlanması da ekstra anlam katmaktadır. Kitap ayracını, öğretmeninizin değer verdiği fotoğraflardan hazırlatabilirsiniz. Fotoğraf baskısı özelliğine sahip olan bu hediye ile öğretmeninizi mutlu edeceksiniz. Bayan öğretmen için çok iyi bir doğum günü ya da diğer özel gün hediyesi olmaktadır.

Fotoğraflı Çikolatalar

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar


Bayanlar için renkli ve duygular hediyeler her zaman dikkat çekmektedir. Özel olarak hazırlatabileceğiniz bu çikolata kutusu da öğretmeninizi mutlu edecektir. Kalp bir kutu içinde yer alan kişiye özel çikolatalar ile öğretmeninizi şaşırtabilirsiniz. Çikolataların kaplarına istediğiniz herhangi bir fotoğraf baskısı yaptırabilirsiniz. Ayrıca, öğretmeniniz için güzel ve anlamlı bir cümle yazdırabilirsiniz. Bayanlar için çikolata tutkusu vazgeçilmez bir durumdur. Çikolata yemeği seven bir öğretmeniniz varsa bu hediyeye çok sevineceğinden eminiz. Kahvesini yudumlarken sizin özel olarak hazırlattığınız çikolataları yiyerek keyifli zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambası

DIY Cup & Light - Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambası


Bayanlar için dekoratif süs ve eşyalar her zaman ilgi çekmektedir. Dekoratif eşyanın farklı bir tasarımı da var ise, bu ilgi daha da büyük olmaktadır. Bayan öğretmeniniz için çok şık bir dekoratif eşya satın alabilirsiniz. Bayan öğretmenlerin ilgi duyduğu dekoratif eşyalardan birisi de masa lambalarıdır. Bayan öğretmen için alınabilecek en kullanışlı hediyelerden birisidir. Gecenin karanlığında sizler için çalışmalar yapan öğretmeninize yardımcı olacak bir masa lambası almak çok iyi bir davranış olacaktır. Masa lambasının dökülen kahve görünümü de oldukça ilgi çekmektedir. Doğum günü ve öğretmenler günü için harika bir hediye olduğunu söyleyebiliriz.

Sonsuzluk Gümüş Kolye

925 Ayar Sonsuzluk Gümüş Kolye


Öğretmeninize sonsuz bir sevgi ile bağlıysanız, bu muhteşem hediyeyi tercih edebilirsiniz. Orjinal gümüş olan bu hediye ile öğretmeninizi mutlu etmek çok kolay olacaktır. Takılara meraklı olan kadınlar için gümüş takıların yer ise ayrı bir önem taşımaktadır. Gümüş bir kolye satın alarak, kaliteli bir hediye de vermiş olursunuz. Bayan öğretmeniniz için harika bir hediye seçimi olduğunu belirtmek isteriz. Sonsuzluk işaretine sahip tasarımıyla da çok anlamlı bir hediye olmaktadır. Hem doğum günü için hem de diğer özel ve anlamlı günlerde tercih edilebilecek mükemmel bir hediyedir.

öğretmenler günü hediyeleri

Kişiye Özel Notlu Kupa Bardak


Günün stresini çay ve kahve içerek geçirmeye çalışan öğretmeniniz için harika bir hediye olarak bu kupayı tercih edebilirsiniz. Kupa bardaklar, öğretmenlerin gün boyunca en çok kullandıkları ürünlerden olmaktadır. Kupanın kişiye özel tasarımıyla da dikkat çekmesi ayrı bir anlam katmaktadır. Kupa üzerindeki not tasarımlarının içine istediğiniz sözleri yazdırabilirsiniz. Öğretmeniniz için anlamlı olan cümleleri bu kupa üzerine baskı yaptırmanız mümkün. Bayan öğretmen için hem anlamlı hem de kullanışlı bir hediye olarak önerebiliriz. Şık ve zarif tasarımıyla da öğretmeninizin beğenisini toplayacağından eminiz.

Dekoratif Taksim Tünel Metal Tramvay

Dekoratif Taksim Tünel Metal Tramvay


İstanbul’u, Taksim’i seven bir öğretmeniniz varsa, bu hediyeye bayılacağını ve çok duygulanacağını söyleyebiliriz. Taksim’in en anlamlı özelliklerinden biri olan nostaljik tramvay modelini evin bir köşesine taşımak mümkün. Taksim nostaljik tramvayın birebir görünümünden oluşan bu dekoratif eşya ile öğretmeninizi mutlu edebilir ve duygulandırabilirsiniz. Bayanlar için dekoratif eşyalar her zaman önemli olmaktadır. Bu hediyeyle de öğretmeninizi mutlu edeceksiniz. Ayrıca, uzun yıllar boyunca evinin bir köşesinde yer verecek olan bu hediyeye baktıkça sizi hatırlayacaktır.

Karakalem Resim Efektli Kupa Bardak

Karakalem Resim Efektli Kupa Bardak


Kupa bardaklar her zaman çok iyi bir hediye seçimi olmaktadır. Günlük yaşantımızda sürekli kullandığımız kupa bardakları, öğretmene hediye olarak da tercih edebiliriz. Kişiye özel olarak hazırlanan bu kupa bardak, istediğiniz fotoğrafın kara kalem efekti ile bardağın üzerine baskı yapılması ile oluşturulur. Kişiye özel olarak hazırlanması büyük anlam katmaktadır. Bayan öğretmen için alınabilecek en iyi hediye seçenekleri arasında yer almaktadır. Kupa bardağın kara kalem tasarıyla oluşması da ayrı bir şıklık katmaktadır.

bayan öğretmene ilginç hediyeler

Gülümse Sürpriz Konserve Hediyesi


Gülümseyen emojiler, kadınlar için her zaman daha büyük ilgi çekmektedir. Gülümseyen emojilerden hoşlanan bir öğretmeniniz varsa, bu sevimli hediye konservesini onun için alabilirsiniz. Gülümseyen emojiler ile oluşturulmuş bir çok ürünün yer aldığı konserve ile öğretmeninizi şaşırtabilirsiniz. Gülümse notu bulunan bu konserve içinde; gülümseyen kitap ayracı, gülümseyen stres topu, emojili anahtarlık ile birlikte 2 adet bardak altlığı ve draje ile dolu mini şişe yer almaktadır. Bayan öğretmen için çok sevimli ve eğlenceli bir hediye olduğunu söyleyebiliriz. 

Kalemtıraş Kalemlik

Kalemtıraş Kalemlik


Kalemler, öğretmenlerin hayatında olmazsa olmaz malzemelerden birisidir. Çeşitli kalemleri bulunan öğretmeniniz için çok ilgi çekici bir kalemlik hediyesi satın alabilirsiniz. Kalemtraş tasarımına sahip olan bu kalemlik ile dekoratif bir hediye de vermiş olacaksınız. Bayan öğretmen veya erkek öğretmen için çok iyi bir hediye seçimidir. Hem dekoratif amaçla hem de kullanışlılığıyla tercih edilmektedir. Kalemlikle birlikte birkaç adet kalem de satın alıp, set halinde sunabilirsiniz. Bayan öğretmeniniz için çok anlamlı bir öğretmenler günü hediye olmaktadır.

Kişiye Özel Resimli Bardak Altlığı 4'lü Set


Öğretmeninizin instagram hesabındaki fotoğraflarından hazırlatabileceğiniz çok şık bir bardak altlığı seti ile karşı karşıyasınız. Bayanlar için küçük detaylar her zaman önemlidir. Kişiye özel fotoğraf baskısı ile hazırlanan bu hediyenin yanında kupa bardak da satın alabilirsiniz. Kupa bardak ve bardak altlıkları ile çok iyi bir kombinasyon oluşturabilirsiniz. Öğretmeniniz için önemli olan fotoğrafları bu bardak altlıkları üzerine baskı yaptırabilirsiniz. Fotoğraf baskısı ile çok duygulu ve özel anlamlı bir hediye olacağını söyleyebiliriz. Bayan öğretmeniniz için harika bir doğum günü hediyesidir.

Taş Plak Simgeli Kupa Bardak

Taş Plak Simgeli Kupa Bardak


Müzik ile yakından ilgili olan öğretmeniniz için müthiş bir hediye fikri ile karşınızdayız. Taş plak simgesi ve müzik notaları ile tasarlanmış olan bu kupa bardak harika bir hediye olacaktır. Öğretmeniniz, bu kupa bardakla çayını veya kahvesini yudumlarken sizi hatırlayacaktır. Öğretmeninize farklı ve dikkat çekici bir hediye vermek istiyorsanız, bu kupa bardak tasarımını önermekteyiz. Sarı renk tasarımıyla da çok şık bir görünüme sahip. Öğretmeniniz, sarı rengi de seviyorsa, bu hediye kesinlikle doğru bir seçim olacaktır. 

Çim Kalem

Pen Grass - Çim Kalem


Öğretmenlerin hayatında büyük yer edinen kalemler, farklı tasarımlarıyla da eğlenceli bir kullanım sağlamaktadır. Çim şeklinde tasarlanmış olan bu kalemler, kesinlikle ilgi çekici bir görünüme sahip. Öğretmeniniz için farklı ve ilgi çekici bir hediye almayı planlıyorsanız, bu çim kalemleri kesinlikle önerebiliriz. Çim tasarımlı kalemler ile öğretmeninizin kalbini fethedeceksiniz. Bayanların daha büyük ilgi gösterdiği bu tür tasarımları bayan öğretmene hediye olarak tercih edebilirsiniz. Bayan öğretmeniniz için öğretmenler günü hediyesi olarak bu ürünü tercih etmenizi öneriyoruz.

öğretmenler günü için ilginçş hediyeler

Düşen Kitap Tutucu


Kitaplar, öğretmenler için büyük anlama sahip ürünlerdir. Her öğretmenin onlarca kitabı bulunmaktadır. Bu kitapları dizdikleri bir raf da mutlaka yer almaktadır. Öğretmeninizin kitaplığında kullanabilecek çok harika bir tasarıma sahip kitap tutucudan söz etmek istiyoruz. Kitap tutucunun tasarımı kesinlikle ilgi çekmektedir. İlgi çekici dekoratif aksesuarlardan hoşlanan bayanlar için harika bir hediye seçeneği olacaktır. Bayan öğretmene hediye olarak bu ürünü düşünebilirsiniz. Tasarımı ile ilgi çeken ve fiyatıyla da bütçenizi sarsmayacak, ideal bir hediye olarak önerilmektedir.

makyaj aynası

İsme Özel Metal Yuvarlak Makyaj Aynası


Mesleği ne olursa olsun, bayanlar için makyajın ve bakımın anlamı her zaman önemli olmaktadır. Kişisel bakım ve makyaja önem veren bayan öğretmeniniz için harika bir hediye alternatifi sunuyoruz. Kişiye özel olarak hazırlanan bu makyaj aynası ile harika bir hediye vermiş olacaksınız. Hem düşük maliyetli hem de kişiye özel hazırlandığı için anlamı olan bir hediye seçeneğidir. Bayan öğretmenin yanından ayırmayacağı harika bir hediye seçeneği olmaktadır. Metal malzemeden üretilmiş olması da dayanıklılığını sağlamaktadır. Hem dayanıklı hem de çok şık ve kullanışlı bir hediye olarak bayan öğretmen için alabilirsiniz. Doğum günü ya da diğer özel günler için tercih edebilirisiniz.

Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz