24 Kasım öğretmenler gününe yönelik olarak hazırladığımız, erkek ve bayan öğretmene özel hediye fikirlerimiz ile, değerli öğretmeninize hediyelerin en anlamlısını, en güzelini ve de en özelini vereceksiniz.

Öğretmenler Günü Hediyesi

Türkiye'de hediye fikirlerinin bir numaralı adresi olan hediyegurmesi.com, tüm branşlardaki öğretmenlerimizin öğretmenler gününü saygı ve sevgiyle kutlar. Bildiğiniz gibi 24 Kasım Öğretmenler Günü çok yakın bir tarihte kutlanacak. Merak edenler için hemen belirtmekte yarar görüyoruz; bu yıl öğretmenler günü 24 Kasım 2014 Pazartesi günü kutlanıyor. Öğretmenler günü yaklaştığında tüm öğrencilerde ve öğrenci velilerinde her öğretmenler gününde görmeye alıştığımız aynı bilindik telaş yaşanır. Şöyle ki; Yaşanan şey "Acaba bu yıl öğretmenler gününde öğretmenimize değişik nasıl bir öğretmenler günü hediyesi alabiliriz?" heyecanıdır... Aslında bu telaşı bir yerde haklı görmek ve takdir etmek gerekiyor. Çünkü kalplerinde bu ortak heyecanı yaşayan aileler, çocuklarına eğitim veren sevgili öğretmenlerine karşı saygılarını ve sevgilerini en güzel şekilde sunma telaşı yaşamaktadırlar. Seçilecek güzel bir hediye ile de, hem öğretmenlerine teşekkür etmek, hem de bu kutsal mesleğe olan saygılarını bir kez daha yenilemek gayretindedirler. Hal böyle olunca 24 Kasım günü yaklaştığında, ailelerin bir numaralı gündem maddesi "Acaba Öğretmenlere ne hediye alınır?" sorusu oluyor. Bunun için başta anne ve babalar olmak üzere tüm çocuklar hem aile bütçesine uyabilecek, hem de öğretmenler günü için alınabilecek hediye fikirleri veya hediye seçenekleri araştırmaya başlarlar.

Şayet 24 Kasım tarihine yaklaştıkça henüz bir hediye bulunamamışsa aile içinde stres ve gerilim de artmaya başlar. Eğer siz de öğretmenler gününde ne hediye alabileceğinize henüz bir karar vermediyseniz ve öğretmenler gününe özel güzel hediye fikirleri istiyorsanız hemen söyleyelim tam da size uygun bir web sitesindesiniz. Çünkü önereceğimiz güzel öğretmenler günü hediyeleri ile kara kara düşünmenize neden olan "Erkek/Bayan Öğretmenlere ne hediye alınır?" çilesinden tamamen kurtulmuş olacaksınız. 24 Kasım öğretmenler gününe yönelik olarak hazırladığımız, erkek ve bayan öğretmene özel hediye fikirlerimiz ile, değerli öğretmeninize hediyelerin en anlamlısını, en güzelini ve de en özelini vereceksiniz.

İşte En Güzel Öğretmenler Günü Hediyeleri


Öğretmene Hediye & Öğretmenler Günü Çikolatası


Sevgili Öğretmeninizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en güzel şekilde geçirmesini sağlayacak ve Ona verdiğiniz değeri en iyi şekilde yansıtacak çikolatalar işte karşınızda. Kişiye özel olarak hazırlanan Öğretmenler Günü Çikolatası üzerine dilediğiniz mesajlarınızı yazdırabilir, Öğretmeninize özel hale getirebilirsiniz. Şık hediye kutusuna sahip ve içerisindeki taptaze çikolatalarla Biricik Öğretmeninizin ağzını tatlandırabilirsiniz.

Kimya Öğretmenlerine Özel Deney Önlüğü


Bazı dersler tahtada, bazı dersler ise en iyi laboratuvarda anlatılır. En çılgın deneyleri bile yapmaktan bir adım geri durmayan Biricik Kimya Öğretmeninize ne hediye alacağınızı düşünüyorsanız, işte Kimya Öğretmenlerine özel olarak hazırlanmış, üzerinde deney tüpleri bulunan esprili tasarımlı bu deney önlüğü tam size göre.

sonsuzluk kolye

Bayan Öğretmene Ne Hediye Alınır


Çiçekleri bayan öğretmenlere en çok hediye edilen armağanların başında gelmektedir. Ancak çiçek dışında farklı hediye fikirleri istiyorsanız, işte bu sevgi dolu kolye modeli de size gelsin! Bayan öğretmeninize sevginizi, kalıcı ve şık bir hediye ile göstermek isteyenlerin tercihi Sonsuzluk Kolye. Üzeri taşlarla süslenmiş olan ve sonsuz sevgiyi ifade eden sonsuzluk simgesiyle hazırlanmış olan 925 Ayar Sonsuzluk Gümüş Kolye, 24 Kasım Öğretmenler Gününün en anlamlı hediye seçeneklerinden de biri.

Öğretmenler günü için alınabilecek hediyeler

Müzik Öğretmenine Ne Hediye Alınabilir


Müzik öğretmenlerine özel olarak hazırlanmış bu kupa bardaklar, kulakların pasını silen Sevgili Öğretmeninize en keyifli hediyelerden birini verebilirsiniz. İsme özel olarak hazırlanan bu kupa bardak, notalar, sol anahtarı ile oldukça sade ve şık bir tasarıma sahip.

Öğretmenlere hediye

Öğretmenlere Özel Fotoğraf ve Mesajlı Plaket


Öğretmeninizin öğretmenlik gururunu okşamak ister misiniz? Gerçekten de bir öğretmene verilebilecek en değerli hediye; O'na ne kadar iyi bir öğretmen olduğunu hissettirebilmektir. Görevini layıkıyla yapan, çocuklarınıza daha fazlasını öğretmek için gecesini gündüzüne katan, hep çalışmayı düşünen sevgili öğretmeninize, klasik hediyelerin çok ötesinde farklı ve gurur verici hediyeler düşünüyorsanız, bu plaket ilginizi mazhar olacak. Kendi mesajınıza ve Öğretmeninizin isim-fotoğrafına özel olarak hazırlanacak Öğretmenler Günü Plaketi, anlamlı olduğu kadar Öğretmeninizin evinde gururla saklayacağı en güzel Öğretmenler Günü Hediyelerinden biri. 

Öğretmenler Günü Hediyeleri

Kişiye Özel En İyi Öğretmen Sertifikası


Sevgili öğretmeninize, yapmış olduğu mesleğin ne kadar kutsal ve önemli olduğunu hatırlatacak anlamlı öğretmenler günü hediyesi arıyorsanız, kişiye özel olarak hazırlanan bu ödüller & sertifikalar tam size göre. Seçeceğiniz modele bağlı olarak üzerine öğretmeninizin ismini ve aynı zamanda öğretmenler günü için kutlama mesajlarınızı yazdırabileceğiniz öğretmenler gününe özel hazırlanmış ödüller-sertfikalar ile, öğretmeninizi çok mutlu edebilirsiniz.

Öğretmenler günü hediyesi

İngilizce Öğretmenine Hediye Kupa Bardak


Dünya'nın en iyi İngilizce Öğretmenini, işte bu kupa bardakla acayip derecede çok mutlu edebilirsiniz. Üzerinde İngilizce metinle "The Best Of the Teacher World" yazan ve Sevgili Öğretmeninizin ismine özel olarak hazırlanacak Kupa bardak, Aynı gün kargoya teslim ve kapıda ödeme kolaylığıyla sipariş edebilirsiniz.

öğretmenler günü hediyeleri

Öğretmenimin Klasik Sözleri Duvar Saati


İşte karşınızda 24 Kasım Öğretmenler Gününü kahkahaya boğacak en esprili armağanlardan biri. Üzerine sevgili Öğretmeninizin en bilindik sözlerini ekletebileceğiniz cıvıl cıvıl kişiye özel bir duvar saati. Erkek ve bayan öğretmenler için, alınabilecek kişiye özel ödüller, hem anlam yüklü, hem de son derece dekoratif. Evinde, öğretmenler odasında gururla sergileyeceği bu ödüller ile, üzerinde yıllar da geçse sizi hatırlayabileceği ömürlük bir armağan vermiş olacaksınız. Mutlaka ki siz de defalarca öğretmenler gününde şuna şahit olmuşsunuzdur; Genellikle erkek öğretmene hediye olarak ya bir kitap, ya bir kalem, ya da ekseriyetle kravat hediye edilir.

anlamlı öğretmenler günü hediyeleri

Öğretmene Kişiye Özel Resim Çerçevesi


Bayan öğretmenler söz konusu olduğunda daha çok çiçek veya benzeri hediyeler düşünülür. Kişiye özel hazırlanan ödül, resim çerçeveleri ve sertifikalar, klasik öğretmen hediyelerinin çok ötesinde, daha anlamlı hediyelerden. Siz de hem öğretmeninize olan sevginizi göstermek, hem de O'na mutlulukların en büyüğünü yaşatmak için, kişiye özel hediyelerden yana hediye tercihinizi kullanabilirsiniz. Bu ürünleri sipariş ederken, gerekli alanları doldurmayı ihmal etmeyin:)

Öğretmenler Günü Hediyeleri

Fotoğraflı En İyi Öğretmen Madalyonu


Üzerinde, Öğretmeninize ait fotoğraf ve mesajınızla anlamına anlam katacak olan altın sarısı rengindeki bu madalyon, 24 Kasım Öğretmenler Gününün en anlam dolu hediye seçeneği. Velilerin özellikle ilk okul sınıf öğretmenlerine hediye seçme telaşı gerçekten de görülmeye değer. Çünkü yaşananlar tam bir birliktelik ve dayanışma örneğidir. Şöyle ki; daha günler öncesinden sınıf anneleri önderliğinde bir hediye fonu oluşturulur ve her aile, karınca kararınca bütçeleri ölçüsünde bu fona maddi destekte bulunur. Kişiye Özel En İyi Öğretmen Madalyonuyla, emektar Öğretmeninize gurur verici bir armağan hazırlatabilirsiniz. 

Öğretmenler Günü Hediyeleri

Öğretmenlere Özel Kitap Okuma Ayracı


Yılda sadece bir kez kutlanan ve baş aktörlerinin öğretmenler olduğu bu özel gün için işte bizim diğer fikirlerimiz. İster sınıfça, ister kendinizin satın alabileceği bu anlamlı ve özel hediyeler ile, öğretmeninize hem unutamayacağı bir gün yaşatacak, hem de hediyelerin en güzelini vermiş olacaksınız. Burada yer alan armağanlar sadece öğretmene alınabilecek türden. Dahası klasik hediyelerin çok ötesinde, orijinal, eşsiz güzellikte ve sürprizlerle dolu...

Öğretmenlere hediye fikirleri

Kişiye Özel Yılın En İyi Öğretmeni Yastık


İşte karşınızda, Öğretmenler Gününün en farklı, en orijinal hediye seçeneği olan Kişiye Özel En İyi Öğretmen Yastık. Zemininde Kara tahta resmi yer alan ve üzerine de dilediğiniz mesajlarınızı Öğretmeninizin Adı soy adıyla birlikte yazdırabileceğiniz bu özel yastıkla, sınıf arkadaşlarınıza hava atacağınızdan hiç kuşku duymuyoruz. Çünkü Sizin hediyeniz, kalem, çiçek veya çikolata dışında bambaşka ve Öğretmeninizin uzun yıllar saklayacağı türden!

Öğretmenler Günü Hediyeleri

Öğretmenler Günü Hatırası Duvar Saati


Bazı durumlarda veliler Öğretmenler günü için ortak bir hediye almaya çalışırlar. Dolayısıyla da ortak bir bütçe hazırlanır. Bu bütçeye dahil olmayan ve hediyesini tek başına almak isteyen aileler de çıkabiliyor:) Kendi aralarında para toplanmasının amacı, öğretmene daha güzel ve uzun yıllar kullanabileceği güzel bir hediye verebilmektir! Herkesten toplanan ve belli bir seviyeye ulaşan parayla, ortak (Sınıfça) öğretmene bir hediye seçilir. Ancak kargaşanın en fazla yaşandığı şey ise, Sevgili öğretmene seçilecek anlamlı hediyenin ne olacağı konusudur! İşte karşınızda Öğretmenler Günü Hatırası Duvar Saati!

Öğretmenler günü hediyesi

Canım Öğretmenim Resim Çerçevesi


Öğretmenler Günü Hediyesi Ne Alınır kargaşasına son noktayı koyuyoruz. İyisi mi, içerisinde Öğretmeninizle birlikte çektirdiğiniz en güzel fotoğraflardan birini bu özel çerçeve içerisine yerleştirerek sevgili Öğretmeninize unutamayacağı bir sürpriz yapın! Sınıfça ortak alınan hediyelerde çoğu zaman anlaşmazlıklar çıkar. Çünkü kimi sınıf öğretmenine hediye altın yaptırmayı teklif eder, kimi ise sınıf adına dev bir çiçek buketi almanın daha iyi olacağını savunur. Bir başkası ise öğretmenin evine yönelik örneğin elektronik bir eşyanın daha iyi olacağı düşüncesindedir. En nihayetinde bir orta yol bulunur ama, hediye belirleme süreci bir hayli karmaşa yaşatır:)

Anlamlı Öğretmenler Günü Hediyeleri

İnsanı insan yapan ve diğer canlılardan ayıran en önemli özelliği; akla, vicdana ve fikre sahip olmasıdır. Gerçi yaşadığımız dünyada gördüğümüz çatışmalar, felaketler, savaşlar ve insan eliyle yapılmış katliamlar göz önünde tutulduğunda ise, ne kadar çok sayıda akıl tutulması yaşayan insanların olduğu gerçeğiyle de karşılaşıyoruz. İnsanların sebep olduğu olumsuzlukların kaynağında ise cehalet, menfaat çatışmaları ve bilgisizlik olduğu da bir gerçek. İşte tam da bu noktada, toplumda kişilere insan olmayı öğreten, erdemli ve ahlaklı olmayı anlatmaya çalışan çok önemli ve kutsal bir görev üstlenen öğretmenlerimizle  karşılaşırız. Onlar, cehalete ve bilgisizliğe savaş açan bilgi ve ahlak savaşçıları. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir kez daha kutluyoruz.
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz