sevgiliye ilginç hediye
Hem romantik hem de kullanışlı bir hediye... Gelin bu defa sevgilinize sevginizi bambaşka bir şekilde Sihirli Kupa Bardak ile ifade edin. Sevgilinize belki de çok defa O'nu ne kadar sevdiğinizi dile getirdiniz ama bu sefer bu sevgi sözcüklerinizi daha dikkat çekici halde ve de sürekli olarak ifade etmeye ne dersiniz? Sevgiliye Sihirli Kupa Bardak ilk etapta simsiyah bir görüntüde. Ancak ne zaman ki, içerisine sıcak bir içecek konsun, işte o zaman ortaya inanılmaz güzel bir sürpriz çıkıyor. 

Sevgiliye Hediyelik Kupa biricik aşkınıza olan sevginizi dile getirmenin en kısa ve net yolu. Kişiye özel hazırlanan Sevgiliye Sihirli Kupa Bardak üzerine siz istediğiniz mesajınızı ekleyebiliyorsunuz. Sevgilinizin iş yerinde veya evde rahatlıkla kullanabileceği bu kupa bardak, sürekli olarak üzerinde sizin mesajınızı taşıyor olacak. Sevgiliniz çay ya da kahve içmek istediğinde sizin o şirin mi şirin sevgi dolu mesajınız ile keyiflenecek ve kendini özel hissedecek. Sevgiliye Sihirli Kupa Bardağın alt kısmına dilediğiniz mesaj ekleyebiliyorsunuz. 
fiyat bilgisi
Sihirli kupa içerisine sıcak su çay veya kahve gibi bir içecek konulduğunda sihirli bir şekilde beyazlamaya başlar ve gizli olan görüntü ortaya çıkar.
hediye kupa bardak

Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz