Sevgilinize özel günler için yapımı ve hazırlanması son derece kolay olan Kinder Sürpriz Yumurtadan şahane bir sürpriz hediye yapmak ister misiniz?

Sevgilinize sürpriz yapın
Doğum günü, evlilik yıl dönümü, yılbaşı ve sevgililer gününde herkes sevgilisine orijinal ve etkileyici bir sürpriz hediye vermenin telaşı içerisindedir. Ancak bugüne önereceğimiz hediye ile, sevgilinize sadece etkileyici bir sürpriz yapmış olmakla kalmayacak, aynı zamanda lezzetli de bir hediye vermiş olacaksınız. Sevgilinize özel günler için yapımı ve hazırlanması son derece kolay olan Kinder Sürpriz Yumurtadan şahane bir sürpriz hediye yapmak ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise, adım adım hazırlanması oldukça kolay olan Kinder Sürpriz Yumurta Sürprizini yapmaya geçebiliriz. 


Kinder Sürpriz Yumurtanın orijinalini mutlaka ki biliyorsunuz. Hani lu tavuk yumurtası şeklinde tasarlanmış olan ve oldukça lezzetli çikolatası olan yumurta var ya işte o! İşin sürpriz kısmı, içerisinden çıkan minik oyuncakları. Genellikle çocukları sevindirmek ve mutlu etmek için veriyoruz:) İşte şimdi bu lezzetli çikolatadan sevgilinize güzel bir sürpriz hazırlayacağız. Size bir tüyo vereyim mi? Sürpriz yumurta içerisinde bir tek taş yüzük olduğunu hayal edin:) Eğer sevgilinize unutamayacağı sürpriz bir evlenme teklifinde bulunmak istiyorsanız, Kinder yumurta  ile bunu pek ala yapabilirsiniz. 

Sevgiliye Kinder Sürpriz Yumurta Hediyesi 


Sürpriz hediye sevgiliye
1. Adım: Siz her ihtimale karşı yanınızda 2 tane Kinder Sürpriz Yumurta bulundurun. Dikkatli bir şekilde üzerindeki ambalajını açarak içerisindeki çikolatasını çıkartın. 
Sevgiliye sürpriz hediye
2. Adım: Ambalaj içerisindeki yumurta çikolatayı dikkatli bir şekilde kırmadan iki parçaya ayırın. 

Sevgiliye sürpriz hediye yapma
3. Adım: Aslında en güzeli böylesine orijinal bir sürpriz hediye ile sevgilinize evlenme teklifinde bulunmak. Elbette ki diğer özel günler içinde kesinlikle düşünülebilecek bir sürpriz. Şimdi sevgilinize aldığınız hediyeyi (Küpe, yüzük, kolye, veya yumurta içerisine sığabilecek küçük hediyeler) oyuncak kapsülünün içerisine yerleştirin. İçerisine küçük bir kağıda sevgi mesajlarınızı yazın. ( Örneğin doğum günü kutlama mesajı veya sevgililer günü için romantik bir aşk mesajı gibi) rulo haline getirerek ya da katlayarak kapsül içerisine yerleştirin. 
Sevgiliye sürpriz yumurta sürprizi
4. Adım: Kapsül içerisine hediyenizi koyduktan sonra ağzını kapatın ve yarım şekildeki yumurtalardan birinin içerisine koyun. Daha sonra çikolatanın diğer parçası ile birleştirin. Birleştirme işlemini yapmak için bir kibritten yararlanabilirsiniz. Yanan bir kibrit ile, çikolatanın etrafını gezdirin. Hafifçe eridikten sonra iki parçaya ayrılmış yumurta çikolataları yapıştırabilirsiniz.  
Kinder yumurta sürprizi

5. Adım: Artık eski haline gelen Kinder Yumurta Çikolatayı ambalajı içerisine dikkatli bir şekilde sarın. İşte hepsi bukadar. Sevgilinize Kinder Yumurta ile bu orijinal sürprizi mutlaka ama mutlaka yapın.
sevgiliye el yapımı sürpriz
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz