Çay içerken kendinizi çok ama çok özel hissetmek istemez misiniz? Üzerinde isim yazılı Kişiye özel çay bardakları ile bu pek ala mümkün!

isim Yazılı Çay BardaklarıÇay içerken kendinizi çok ama çok özel hissetmek istemez misiniz? Üzerinde isim yazılı Kişiye özel çay bardakları ile bu pek ala mümkün! Kendiniz için düşünebileceğiniz gibi, sevdiklerinize de armağan edebileceğiniz birbirinden şık çay bardakları burda sizinle...

Kahvaltının olmazsa olmazı çay. Çay olmadan insan gerçekte kahvaltı yaptığını bile anlayamıyor. Çay öyle özel bir sıcak içecek ki, yerini ne kahve, ne de bir başka şey alabiliyor. Çay, sadece kahvaltının mı vazgeçilmezi? Elbete ki hayır. Misafirliklerde, iş yerinde kısacası her yerde en fazla tercih edilen içecek! Eğer çayı çok seviyorsanız, çay olmadan başınıza ağırlıar giriyorsa, bu özel keyfi Kişiye Özel Çay Bardakları ile daha da özel hale getirebilirsiniz. Üzerinde kendi isminizi ya da sevdiklerinizin isimlerini yazdırabileceğiniz kişiye özel çay bardakları, Anneler gününde annenize, Hayırlı olsun derken sevdiklerinize yeni ev hediyesi olarak takdim edebileceğiniz en güzel hediye alternatiflerinden biri. İşte, sevdiklerinizle keyifli çay sohbetleri yaparken kullanabileceğiniz birbirinden özel Kişiye Özel Çay Bardak Modelleri.

İsim Yazılı Kişiye Özel Çay Bardağı Modelleri



Kişiye özel hediyelik çay bardakları

Sevgililere Özel Çay Bardağı Seti


Sevgililere Özel Çay Bardağı Seti, sizin ve sevgilinizin ismine özel olarak hazırlanıyor. Üzerindeki kalp sembolü ile daha da romantik bir hale getirilen bu bardak seti ile, çayın ve simiti tadına varacaksanız. Siparişiniz esnasında bu ürünü kişiye özel hale getirmeyi unutmayın. 

Satın Almak için tıklayın


İsim Yazılı Kişiye Özel Çay Fincanı

Kişiye Özel Çay Fincanı


Sabah kahvaltılarını daha özel hale getirmek isteyenler için tasarlanmış olan Kişiye Özel Çay Fincanı, sevdiklerinize en ideal hediye seçeneklerinden biri! Çay Tabağı ile birlikte 2 parça olarak satışa sunulan Kişiye Özel Çay Fincanı hem çok şık hem de sevgi dolu.

Satın Almak için tıklayın


İsim Yazılı Kişiye Özel Çay Bardağı

Kişiye Özel Çay Bardağı Seti


4 tane set olarak satılan Kişiye Özel Çay Bardağı Seti, Anneler Gününün en anlamlı hediyelerinden biri. Çayınızı daha keyifli bir şekilde yudumlamak için, her biri üzerinde sahibinin ismini yazdırabileceğiniz 'lü Çay bardağı seti, isimleriniz ile daha değerli hale geliyor. İçerisinde 4 tane isim yazılı bardak bulunan Kişiye Özel Çay Bardağı Seti, yeni ev hediyesi olarak da dostlarınıza götürebileceğiniz en iyi hediyelerden biri.

Satın Almak için tıklayın



Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz