En az telefonunuz kadar akıllı olan ve üzerinde kendi isminizin ya da hediye edeceğiniz kişinin isminin yazılı olacağı Kişiye Özel 5000 Mah Power Bank ile, "Şarjım bitti" sözü artık geçmişte kalıyor.

En ihtiyaç duyduğunuz anlarda telefonun şarjının bitmesi ne berbat şey! Şu akıllı telefonlarda da yok yok. Telefonlara o kadar bağımlı hale geldik ki, fotoğraf çekme, e-mail atma, navigasyon, oyun derken tüm işlerimizi akıllı telefonlarla yapıyoruz. Ancak en olmadık anlarda şarjın sıfırlanması kadar da sinir bozucu bir durum daha yok öyle değil mi? En az telefonunuz kadar akıllı olan ve üzerinde kendi isminizin ya da hediye edeceğiniz kişinin isminin yazılı olacağı Kişiye Özel 5000 Mah Power Bank ile, "Şarjım bitti" sözü artık geçmişte kalıyor. Kırmızı, mavi, siyah ve gri olmak üzere 4 değişik renk seçeneği bulunan Telefon Şarj Cihazı şimdi burada.
Satın Al butonu
Oyun oynarken, internette sörf yaparken, Facbook'da arkadaşlarınızın fotoğraflarını incelerken, tatilde, piknikte, okulda ya da iş yerinde biten telefonunuzun şarjı ile gerçek bir kabus yaşıyorsanız, üzülmeyin artık yanınızda Kişiye Özel 5000 Mah Power Bank var.

Kişiye özel olarak hazırlanan Kişiye Özel 5000 Mah Power Bank, şarja ihtiyaç duyduğunuz her anınızda imdadınıza yetişiyor. İki telefonu birden şarj edebilme özelliği sayesinde sadece sizin de değil, arkadaşlarınızın da yardımına yetişiyor. Aynı anda iki adet telefonu şarj eden Kişiye Özel 5000 Mah Power Bank isminizin üzerine yazılmasıyla daha da özel hale geliyor. Bu güzel ve kullanışlı ürünü kendiniz için satın alabileceğiniz gibi kız/erkek arkadaşlarınıza da hediye edebilirsiniz.
Kişiye özel cep telefonu şarjı
Siparişiniz halinde, ürün bir adet USB kablo ile gönderilmektedir. Cihaz Micro USB girişi bulunan tüm cihazlar ile uyumludur.
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz