Paslanmaz Nikel Kaplama İsme Özel Kartvizitlik ile hem kartvizitlerinizi eğilme bükülme gibi sorunlar yaşamadan rahatlıkla yanınızda taşıyabilecek, hem de cebinizden daha ilk çıkardığınız anda bile tüm hayran bakışları üzerinizde toplayacaksınız.

İsme Özel Metal Kartlık SİYAH
Havalı ve Çok Zarif bir Kartvizitlik. Siz de, küçük bir kartvizitin hiç beklenmedik bir anda kariyerinizde veya iş yaşamınızda önemli sıçramalara neden olabilecek kadar etkili olabileceğini mi düşünüyorsunuz? O halde, İsme Özel Paslanmaz Nikel kaplama Kartvizitlik ile artık daha havalı ve karizmatik olacaksınız. Muhteşem parlak görüntüsü ile farkınızı her yerde kolayca fark ettirebileceksiniz. Yaşadığımız çağda imaj, fark edilebilirlik ve etiket yaşamın en önemli unsurları arasına girmiştir. Yeni nesil ekonomi ve ticaret anlayışı tamamen reklam, network  ve iletişim üzerine kuruludur. İşte böylesine imaj gerektiren bir dünyada, özellikle iş adamı, çalışanlar için kendilerini karşısındakilere tanıtacak materyaller bulundurmak son derece önemlidir. Müşteri portföyü oluşturmak, fark edilebilmek için üzerinde kişilerin kim olduğu, pozisyonu, iletişim bilgileri, kısacası adına "Kartvizit" denilen küçük kartlar taşımak kaçınılmaz olmuştur. 
Hediye Al
Paslanmaz Nikel Kaplama İsme Özel Kartvizitlik ile hem kartvizitlerinizi eğilme bükülme gibi sorunlar yaşamadan rahatlıkla yanınızda taşıyabilecek, hem de cebinizden daha ilk çıkardığınız anda bile tüm hayran bakışları üzerinizde toplayacaksınız. Son derece orijinal Nikel Kaplama Parlak Kartvizitlik, çalışan erkek ve bayanlar için ideal hediye ürünlerden biridir. Üzerinde isim yazılı olan bu şahane ürünü, kendiniz için düşünebileceğiniz gibi, patronunuza, erkek sevgilinize, ofis hediyesi olarak da düşünebilirsiniz. 
kişiye özel kartvizitlik
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz