Üzerinde Hazreti Muhammed'in Arapça isminin yazılı olduğu ve arka tarafında ise size özel isim baş harflerinin yazılı olduğu 925 ayar bu zarif kolye, sevgilinize, eşinize ya da Annenize hediye edilmek üzere sizi bekliyor.

Sevgiliye dini hediyeler
Hz. Muhammed ve isim Yazılı 925 Ayar Gümüş Kolye

Üzerinde Hazreti Muhammed'in Arapça isminin yazılı olduğu ve arka tarafında ise size özel isim baş harflerinin yazılı olduğu 925 ayar bu zarif kolye, sevgilinize, eşinize ya da Annenize hediye edilmek üzere sizi bekliyor. Bu şık ve orijinal kolye üzerine dilerseniz "Allah" yazısı da yazdırabiliyorsunuz. Kolyenin arka kısımına da 12 karaktere kadar isim yazdırabilmeniz mümkün. Dini hassasiyetleri yüksek sevdiklerinize boyunlarında gururla taşıyabilecekleri özel bir hediye vermek isterseniz, Hz. Muhammed ve isim yazılı 925 ayar gümüş kolye hediye edebilirsiniz!

Son Peygamber ve Allah'ın insanlığa göndermiş olduğu en sevgili kulu Hazreti Muhammed (S.A.V) ismi bu zarif ve gümüşten yapılmış kolye üzerinde yazılı. Mükemmel şıklıktaki bu zarif kolyeyi sipariş etmeniz halinde özel kesesi içerisinde tarafınıza gönderilir. Sevdiklerinize, dostlarınıza, Annenize veya eşinize hem anlamlı hem de aksesuar olarak bir kolye hediye eteyi düşünüyorsanız, bu kolyeyi şık bir hediye seçeneği olarak aklınızın bir köşesinde bize göre bulundurmalısınız.

Hediye Al
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz