Sevimli Ayıların Kalp Kutulu Hediye Kutusu, iki sevimli oyuncak anahtarlık ayı, iki kalp şeklinde mum, iki enfes lezzette kalp çikolata ve özenle hazırlanmış aşk dolu bir adet mesaj kağıdından oluşmakta.

Sevgiliye hediye
Sevginin romantik bir şekilde ifade edilişinin bir çok farklı yolu vardır. Ancak zannediyoruz ki, bir hanıma aşkı göstermenin en romantik yolu, içerisinde sevimli ayıcıkların olduğu oyuncaklarla mümkün! Sevimli Ayıların Kalp Kutulu Hediye Kutusu, işte tamamen bu romantik perspektif neticesinde tasarlanmış dopdolu hediyeliklerden oluşuyor. Siz de sevgilinize içinizden gelen en romantik sözleri kırımızı kalp hediye kutusu içerisinde anlamlı bir armağan ile göstermek istemez misiniz? Sevimli Ayıların Kalp Kutulu Hediye Kutusu, iki sevimli oyuncak anahtarlık ayı, iki kalp şeklinde mum, iki enfes lezzette kalp çikolata ve özenle hazırlanmış aşk dolu bir adet mesaj kağıdından oluşmakta.
Satın Almak için Tıkla
Sevgilinizle her görüşmenizde Ona söyleyecek çok sözünüz var ama, kelimeler ağzınızdan bir türlü dökülmüyor mu? Dert ettiğiniz şeye de bakın! Yanınızda Sevimli Ayıların Kalp Kutulu Hediye Kutusu varken, aşkınızı en şahane şekilde sevgilinize gösterebileceksiniz.
sevgiliye romantik hediyeler
Bu son derece özenle ve süslü bir şekilde hasırlanmış olan hediye kutusu 20 x 8 cm boyutlarındadır. İçerisine konulacak mesaj kağıdının içeriğini tamamen kendiniz hazırlıyorsunuz. İster sevgilinize bu mesaj kağıtları ile aşkınızı ilan edin, ister doğum günü için kutlama mesajınızı iletin, isterseniz de sevgililer gününde Onu ne kadar sevdiğinizi bir kez daha romantik sözlerle belli edin. Sevimli Ayıların Kalp Kutulu Hediye Kutusunu sipariş ederken, size özel mesajınızı yazmayı unutmayın!

Sevgilinize alabileceğiniz daha fazla hediye seçeneğine göz atmak isterseniz bu linke tıklayabilirsiniz: Lütfen TIKLAYIN: Sevgiliye Hediye Fikirleri
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz