Kız Arkadaşınıza, değerli olduğu kadar, anlamlı da bir hediye satın almayı düşünüyorsanız, iç içe geçmiş kalpler ve üzerinde isimlerinizi taşıyacak olan İsimli Pırlanta İki Kalpli Kolye tam aradığınız hediye.

sevgiliye romantik hediyeler
İsim Yazılı Kalp Kolye
Kız Arkadaşınıza, değerli olduğu kadar, anlamlı da bir hediye satın almayı düşünüyorsanız, iç içe geçmiş kalpler ve üzerinde isimlerinizi taşıyacak olan İsimli Pırlanta İki Kalpli Kolye tam aradığınız hediye. Tüm dikkatleri üzerine taşıyacak olan romantik tasarımlı kalpli kolyeler ile, hem sevgilinize unutulmayacak şiir gibi bir armağan verecek, hem de aşkınızı bir kez daha hatırlatmış olacaksınız.
incele
İç içe geçmiş ve tıpkı sizin gibi birbirine tutunmuş iki kalp, aşkınıza tercüman olmaya geliyor. İsimli Pırlanta İki Kalp Kolye hediyesi ile kız arkadaşınıza hem sevgi kolu, hem de çok beğeneceği özel bir aksesuar  armağan etmenin mutluluğunu yaşayacaksınız. Bu harika ürünü ister sevgililer günü hediyesi, isterseniz de doğum günü hediyesi olarak sevgilinize armağan edebilirsiniz. Romantizmi doruklara taşıyacak olan özel tasarım dolu kolye, 0,01 ct Pırlantasıyla gümüşten üretilmiştir. 
İsimli Pırlanta Kolye
Bu harika ürün mücevher sertifikalıdır ve siparişiniz halinde son derece şık hediye kutusu içerisinde yollanmaktadır. 
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz