Size Aşkı layıkıyla yaşatan kız arkadaşınıza siz de özel bir hediye ile karşılık vermek istiyorsanız, Melek Sevgilime Hediye Kulesi her zaman baş vuracağınız en cici armağanlardan biri.

Sevgiliye hediye
Sevgilinize aşkınızı dolu dolu kırmızı kalp kutularından oluşan, romantik bir hediye ile göstermek isterseniz, Melek Sevgilime Hediye Kulesi tam aradığınız özelliklerde. Aşk hayatı güzelleştiren en özel duygu. Size bu duyguyu layıkıyla yaşatan kız arkadaşınıza siz de özel bir hediye ile karşılık vermek istiyorsanız, Melek Sevgilime Hediye Kulesi her zaman baş vuracağınız en cici armağanlardan biri.
Satın Almak için tıkla
Kız Arkadaşıma doğum gününde öyle bir hediye alayım ki, mutluluktan havalara uçsun! Eğer bu düşüncelere sahip bir şekilde Google'da hediye arıyorsanız, son durak maalesef Melek Sevgilime Hediye Kulesi! Neden derseniz? Çünkü içerisinde; Bayanların ellerinden düşürmediği şık bir aynadan, yemeye doyum olmaz çikolatalara ve melek tasarımlı kolyeye kadar her şey var. Sevgilinizin gelecekte de asla aklından çıkartamayacağı Melek Sevgilime Hediye Kulesi, üst üste konmuş ve her birinin içerisinde eşsiz hediyelikler olan 4 kalp kutudan oluşuyor.

sevgiliye romantik hediyeler
Sevgilinizi mutlu edecek tüm hediyeler kalpli kutulara yerleştirildikten sonra ise, üzeri kırmızı renkte bir tülle kapatılıyor ve ağzı kurdele ile sarılıyor.
  • 1.  Kutu içerisinde renkli üzeri çikolata kaplı badem drajeleri bulunmaktadır.
  • 2.  Kutu içerisinde Üzerinde "Seni seviyorum" yazılı 15 adet kaliteli çikolata yer almakta
  • 3. Kutu içerisinde kalp şeklinde kırmızı mum bulunmaktadır. 
  • 4. Kutu içerisinde sevgilinize çok yakışacak melek kolye ve şık bir ayna, yer almaktadır. 
Daha fazla hediyeye göz atmak için lütfen TIKLAYIN: Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler 
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz