Çayınızı kişiye özel almaz mısınız? Üzerine kendinizin ya da sevdiklerinizin ismini yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Çay Bardağı Seti ile, keyifli sabahlar sizi bekliyor.

Kişiye Özel Çay Bardağı
Çayınızı kişiye özel almaz mısınız? Üzerine kendinizin ya da sevdiklerinizin ismini yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Çay Bardağı Seti ile, keyifli sabahlar sizi bekliyor. Set içerisinde üzerinde isim yazılı 4 bardağın bulunacağı çay bardakları üzerine ister tek isim, isterseniz de 4 farklı isim yazdırabiliyorsunuz. 


Anneler gününde Anneme ne hediye alabilirim diye, karar kara düşünmekten sizi kurtaracak olan Kişiye Özel 4'lü Çay bardağı Seti, aynı zamanda sevdiklerinize güzel de bir ev hediyesi seçeneği.

Çay içmek, en güzel keyiflerden biri. Bu keyfi ailece yaşamak ise mutluluğun resmidir. İster ailenizle, ister sevdiklerinizle çay saatlerini daha da özel kılmak için size Kişiye Özel Çay Bardağı Seti yeter.

Üzerinde isim yazılı 4 adet çay bardağı ile herkesin bardağı kendine. Dilerseniz sadece isim, dilerseniz "Seni Seviyorum şeklinde kısa mesajınızı yazdırabileceğiniz çay bardağı seti, tüm özel günlerin en şahane hediye alternatifi.

Satın Almak için Tıklayın
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz