Eğer bir mucizeye yakından şahit olmak isterseniz, sihirli yumurtanın tepesinde filizlenen aşkı görmeniz yeterli. Sihirli Yumurtalar ile biricik sevgilinize duyduğunuz sınırları sonsuz aşkınızı farklı bir yolla gösterin.

magic egg
Gün be gün aşkınızın filizlenmesine şahit olmak ister misiniz? Sihirli Yumurtalar ile biricik sevgilinize duyduğunuz sınırları sonsuz aşkınızı farklı bir yolla gösterin. Eğer bir mucizeye yakından şahit olmak isterseniz, sihirli yumurtanın tepesinde filizlenen aşkı görmeniz yeterli.  Sevgiliniz sihirli yumurtanın tepesini kırıp bir kaç gün suladığında, yapraklarında beliren aşk yazıları ile adeta kendinden geçecek. Sihirli Yumurta, aşkını en orijinal yollarla göstermek isteyenler için tasarlanmış Süper bir Japon buluşu. Eğer Annenize, Babanıza, eşinize, kardeşiniz, sevgilinize duyduğunuz sevgiyi, olağanüstü bir hediye ile göstermek istiyorsanız, siz de sihirli yumurtalardan mutlaka bir kaç tane almalısınız.

Sihirli Yumurtadan Aşk nasıl filizlenir?

Aşk Yazan Sihirli Yumurta
Sihirli Yumurtanın tepesini herhangi bir sert cisimle hafifçe kırıyorsunuz. Altında yer alan sızdırma deliğini hafifçe açıyorsunuz. Yumurta içerisinden minnacık fasulye çıkana kadar sallıyorsunuz. Toprağı tamamen ıslak hale gelinceye kadar suluyorsunuz. 


Sihirli Yumurtalar
Sulama işlemi 2 gün boyunca devam ediyor. Daha sonra bu harika buluşu güneş ışığı alan bir yere koyuyorsunuz. Sihirli Yumurtanın yaprakları filizleninceye kadar her gün mutlaka suluyorsunuz. Ancak her gün en fazla 1 kez sulama işlemi yapıyorsunuz. 1 kereden fazla sulamayın. 1 hafta içerisinde yapraklar iyice belirginleşmeye başlıypr ve Sihirli Yumurta çiçek açmaya başlıyor. İşte aşkın ve sevginin en orijinal gösterilme şekli.
Satın Al Butonu

Sevgiliye sürpriz yumurta
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz