Sayfamızdaki önerilere göz attıktan sonra yakın arkadaşa hangi kitap hediye edilir gibi kafanızda bir soru kalmayacaktır. O zaman sizler için en iyi hediye kitap önerilerine bir göz atalım.

arkadaşa özel kitap önerileri
Bir insana verilebilecek en güzel hediyelerden biri kitaptır. Kitap sayesinde ufkumuzu aydınlatır ve hayal gücümüzü geliştiririz. Maalesef ülkemizde kitap okuyan sayısı oldukça az. Eğer çevrenizde kitaba değer veren kitap kurdu olan arkadaşlarınız varsa kıymetini bilin. Peki, en yakın arkadaşınıza hediye alarak onu mutlu etmek ister misiniz? Yakın arkadaşlarınıza kitap hediye ederek aslında çok anlamlı bir hareket etmiş olursunuz. Arkadaşa hediye kitap almak istiyor fakat hangi kitabı tercih edeceğinizi bilemiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Sizin için harika kitap hediye önerilimiz mevcut. En yakın arkadaşa hediye kitap alarak onları çok mutlu edebilir ve kendilerini geliştirmelerini sağlayabilirsiniz. Arkadaşınıza doğum gününde kitap hediye ederek güzel bir sürpriz yapabilir veya yılbaşı hediye tercihinizi kitaptan yana kullanabilirsiniz. Üstelik bu hediye kitaplar sadece sizlerin bir tık uzağında! Zahmetsiz, yorulmadan hediye seçerek hem kendinizi mutlu edeceksiniz hem de sevdiklerinizi! Sayfamızdaki önerilere göz attıktan sonra yakın arkadaşa hangi kitap hediye edilir gibi kafanızda bir soru kalmayacaktır. O zaman sizler için en iyi hediye kitap önerilerine bir göz atalım.

arkadaşa hangi kitap alınır
SARAH JİO – KELEBEK ADASI

Kitapsever bir arkadaşınız var ve ona ne hediye alacağınıza bir türlü karar veremiyor musunuz? O zaman sizin için çok harika bir kitap önerimiz var. Bence bir arkadaşa Sarah Jio kitabı etmek çok güzel bir ayrıcalıktır. Her kitabı çok satanlar listesine giren ve çoğu zaman da 1. olan bu yazarın kitapları mutlaka okunmaya değerdir. Yazarın son kitaplarından olan Kelebek Adası, arkadaşınız için çok güzel bir hediye olacaktır. Sarah Jio’nun kitaplarını daha önce okumuşsa bu son kitabını gördüğünde eminiz ki çok sevinecektir. Umudu konu olan Kelebek Adası, soluksuz okunacak ve etkisinden uzun süre kurtulamayacağı bir kitap olacaktır. Beklentileri oldukça karşılayan Sarah Jio’nun bu kitabı mutlaka en yakın arkadaşınıza hediye olarak tercih etmeniz gereken kitaplardan biridir.

arkadaşa kitap önerileri
SABAHATTİN ALİ – KÜRK MANTOLU MADONNA

Sizin her zaman yanınızda olan, çok sevdiğiniz yakın arkadaşınız için en güzel hediyeyi almak istemez misiniz? Eğer ki bu arkadaşınız kitap okumayı seviyorsa çok güzel bir kitap önerimiz olacak! Sabahattin Ali’den Kürk Mantolu Madonna, mutlaka okunması gereken bir kitaptır. Bu edebi eseri en yakın arkadaşınıza hediye ederek ona gerçekten büyük bir iyilik yapmış olacaksınız. Yapı Kredi Yayınlarına ait olan bu eser, çok naif ve güzel bir aşk hikayesini konu almıştır. Edebi değeri oldukça yüksek olan Kürk Mantolu Madonna, çok satanlar listesine girmeyi başarmıştır. Okuyan herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği ve kendisine bir pay çıkarabileceği bu harika eseri yakın arkadaşlarınıza mutlaka tavsiye etmelisiniz veya hediye olarak tercih etmelisiniz! Eminiz ki arkadaşınız da bu kitabı okuduktan sonra sizlere teşekkür edecektir.

ANTOINE DE SAİNT EXUPURY – KÜÇÜK PRENS
ANTOINE DE SAİNT EXUPURY – KÜÇÜK PRENS

Küçük Prens aslında bir çocuk kitabı gibi gözükse de 7’den 70’e herkesin okuyabileceği bir kitaptır. Son zamanlarda epey popüler olan ve çok satanlar listesine giren Küçük Prens kitabı Antoine De Saint Exupury’e aittir. Okurken kendinizden bir şeyler bulabileceğiniz bu kitabı en yakın arkadaşınıza hediye etmeye ne dersiniz? Arkadaşınız, Son zamanların popüler kitabını hediye olarak gördüğünde çok sevinecektir. 100 temel eser arasında yer alan bu kitap her okuyucuya seslenmektedir. Bu yüzden arkadaşınıza hediye etmeye sakın çekinmeyin. Arkadaşınız bu kitabı okurken oldukça keyiflenecek ve eminiz tekrar tekrar okumak isteyecektir. Biraz fantastik olan Küçük Prens kitabını sadece arkadaşlarınıza değil tanıdığınız herkese armağan etmelisiniz bence.

arkadaşa kitap önerileri
GEORGE ORWELL – 1984

George Orwell’e ait olan 1984 kitabı, kült bir eser haline gelmiştir ve kitapta yazarın geleceğe yönelik bir kabus senaryosunu anlatmaktadır. Biraz felsefi olan bu edebi eser, topluma karşı olan bakış açınızı değiştirebilir. Kitapsever arkadaşlarınız için en güzel hediye olacak olan bu kitap, mutlaka tercih edilmesi gereken eserler arasındadır. Çok satanlar listesinde yer alan 1984, Can Yayınlarına aittir. Çok güzel ve etkileyici olan bu romanı, sevdiğiniz arkadaşınıza doğum gününde güzel bir hediye paketi yaparak hediye edebilirsiniz. Hediye edeceğiniz her türlü kitabı beğenecek olan arkadaşınız, 1984 adlı kitabı gördüğünde ayrı bir mutlu olacaktır. Ayrıca bu kitap çok satanlar listesinde yer aldığı gibi, çok hediye edilenler, çok yorum alanlar gibi listelerde de yer almaktadır. O zaman hala bu kitabı sevdiklerinize ulaştırmak için daha ne bekliyorsunuz?

GABRIEL GARCIA MARQUEZ – KIRMIZI PAZARTESİ

İlk öncelik olarak Kolombiya’da sonra ise yayımlandığı her ülkede çarpıcı etkiler yaratan bu kitap, yakın arkadaşınıza hediye edilebilecek en güzel kitaplardan biri olacaktır. Gabriel Garcia Marquez’e ait olan Kırmızı Pazartesi, herkesin bildiği fakat kimsenin engel olmadığı bir cinayeti konu almaktadır. Akıcı anlatımı ile soluksuz okunabilecek olan Kırmızı Pazartesi, en çok satanlar listesinde yer almaktadır. Kitap kurdu olan yakın arkadaşlarınıza bu olağanüstü edebi eseri muhakkak hediye olarak tercih etmelisiniz. Kitabın sonu bilinse bile yine de merakla ve durmadan okunan bu kitabı arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak tercih edebilirsiniz. Sıra dışı, çarpıcı ve tadı damakta kalacak olan bu edebi eseri sevdiklerinize hediye etmek için daha ne bekliyorsunuz?

ORHAN PAMUK – KIRMIZI SAÇLI KADIN
ORHAN PAMUK – KIRMIZI SAÇLI KADIN

En yakın arkadaşınızın doğum günü hediyesi olarak en güzel hediyeyi almak istiyor ve hala aradığınızı bulamıyor musunuz? O zaman sizler için çok güzel bir hediye önerimiz var. Bir dosta hediye verilebilecek en güzel şey kitaplardır. Kitap sayesinde ufkumuz açılır ve doğru düşünmeye başlarız. İşte bu yüzden yakın arkadaşınız için kitap hediyesi en uygunu olacaktır. Peki, hangi kitabı hediye etmeliyim diye soracak olursanız Orhan Pamuk’tan Kırmızı Saçlı Kadın çok uygun bir hediye olacaktır. Eskiden yaşanmış bir aşk hikayesini konu olan Kırmızı Saçlı Kadın, çok satanlar listesine girmeyi başarmıştır. Sizde yakın arkadaşınız için çok satanlar listesine girmiş bu kitabı hediye olarak muhakkak tercih etmelisiniz. Son derece akıcı ve güzel anlatımı ile bir solukta okunabilecek bu kitap, sevdikleriniz için en güzel doğum günü hediyesi olacaktır.

hediye kitap önerileri
ELİF ŞAFAK – HAVVA’NIN ÜÇ KIZI

En yakın arkadaşlarınız için çok anlamlı bir hediye almak ister misiniz? Arkadaşlarınıza kitap hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz. Sizlere kitap önerisinde bulunacak olursak, Elif Şafak’ın Havva’nın Üç Kızı adlı kitabı önerebiliriz. Avrupa ile Türkiye, dün ile bugün arasında gidip gelen güncel bir hikayeyi anlatan Elif Şafak, hediye olarak tercih edilebilecek en güzel kitaplar arasındadır. Çok satanlar listesine girmeyi başaran Havva’nın Üç Kızı, çok farklı karakterlere sahip üç kızın hikayesini anlatmaktadır. Temposu hiç düşmeyen ve uzun süre akılda kalacak olan bu romanı, en yakın arkadaşınıza doğum gününde veya farklı özel bir günde hediye olarak tercih edebilirsiniz.

arkadaş için kitap önerileri
HARPER LEE – BÜLBÜLÜ ÖLDÜRMEK

Kitapsever arkadaşlarınızı doğum gününde çok mutlu edecek bir kitap önerisi ile karşınızdayız! Harper Lee’nin kaleme aldığı Bülbülü Öldürmek Pulitzer ödüllü bir kitaptır. Amerika’nın güneyinde yaşanan ırkçılığı ve adaletsizliği bir çocuğun gözünden anlatan bu kitap okuyanları oldukça etkilemektedir. Kitabı hediye edeceğiniz arkadaşınız da eminiz ki kitabı çok beğenecektir. SEL yayınlarına ait olan bu kitap, yayımlandığı günden itibaren bütün edebiyatseverlerin beğenisini kazanmıştır ve kazanmaya da devam etmektedir. Sürükleyici ve sadece dili ile kendisini kolaylıkla okutturan bu kitap çok satanlar listesinde yer almaktadır. Edebi yönü yüksek olan bu kitabı, en yakın arkadaşlarınıza hediye etmeyi sakın ihmal etmeyin!


JOJO MOYES – SENDEN SONRA BEN
JOJO MOYES – SENDEN SONRA BEN

Senden Önce Ben kitabı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Jojo Moyes, bu kitabını bir filme bile konu ettirmiştir. Çok beğenilen ve çok satanlar listesinde yer alan Senden Önce Ben’in devamı niteliğinde olan Senden Sonra Ben kitabı da çok satanlar listesine girmeyi başarmıştır. Kendinize bir pay çıkarabileceğiniz bu harika romanı en yakın arkadaşlarınıza hediye etmeyi hiç düşündünüz mü? Çok güzel ve anlamlı bir hediye olacak olan Senden Sonra Ben, okuyan herkesin beğenisini kazanmıştır. Akıcı dili sayesinde soluksuz okunacak bir kitap olan Senden Sonra Ben, hediye edeceğiniz arkadaşınız tarafından eminiz ki çok beğenilecektir. İster doğum gününde isterseniz farklı bir özel günde en yakın arkadaşlarınıza bu kitabı hediye etmek için daha ne bekliyorsunuz?

JOHN STEINBECK – FARELER VE İNSANLAR
JOHN STEINBECK – FARELER VE İNSANLAR

Bir arkadaşa verilebilecek en güzel ve anlamlı hediyelerden birisi elbette ki kitaptır. Kitaplar, yaşamımızın olmazsa olmazları ve hayal gücümüzü geliştiren yapıtlardır. Eğer yakın bir arkadaşınıza hediye arayışı içerisindeyseniz John Steinbeck’ten Fareler ve İnsanlar adlı kitabını seçebilirsiniz. İki zıt karakterli mevsimlik tarım işçilerinin öyküsünü anlatan bu kitap, eminiz ki hediye edeceğiniz kişiye pek çok şey katacaktır. Çok satanlar arasında yer alan bu edebi eseri, yakın arkadaşınıza ister doğum gününde isterseniz farklı bir özel günde armağan edebilirsiniz. Herkesin okuması gereken bu klasiği arkadaşınıza armağan ederek onu memnun etmeniz oldukça mümkün.

hediye kitap
CHRISTY BROWN – SOL AYAĞIM

Kitap kurdu bir arkadaşa sahipseniz ona alabileceğiniz en güzel hediye kitap olacaktır. Hediye edeceğiniz arkadaşınızın zevkini göz önünde bulunduraraktan ona en güzel kitap hediyesini armağan edebilirsiniz. Eğer arkadaşınız ilham verici, umut dolu romanlardan hoşlanıyorsa Christy Brown’dan Sol Ayağım adlı kitabı hediye edebilirsiniz. Sol Ayağım adlı kitapta kendi yaşam hikayesini anlatan Christy Brown, verdiği yaşam mücadelesi ile herkese umut kaynağı olmuştur. Doğuştan beyin felci olan Christy Brown, okumayı, yazmayı, daktilo kullanmayı nasıl öğrendiğini ve bütün bunları sadece sol ayağı ile nasıl yaptığını anlatmaktadır. Cesaret dolu gerçek yaşam öyküsünü anlatan bu edebi eseri arkadaşınıza doğum gününde veya farklı bir özel zamanda hediye edebilirsiniz.


kitap hediyeleri
ADAM FAWER – OLASILIKSIZ

Kitap kurdu arkadaşlarınız için en güzel kitapları hediye etmek ister misiniz? Bizim sizler için çok güzel bir hediye kitap önerimiz var. Çok satanlar listesinde yer alan ve oldukça etkileyici bir kitap olan Olasılıksız, Adam Fawer tarafından yazılmıştır. April Yayıncılığa ait olan bu kitabı okumaya bir başladığınızda bırakamayacaksınız. Soluksuz bir şekilde okunacak olan bu kitabı en yakın arkadaşlarınıza hediye olarak mutlaka tercih etmelisiniz. İster doğum gününde ister yılbaşı hediyesi olarak tercih edebileceğiniz bu kitap, okuyan kişiye çok şey katacaktır. Hayatı yeniden sorgulamasına neden olacak bu kitabı hediye ettiğinizde arkadaşınız eminiz ki çok sevinecektir. Sizlerin bir tık uzağında olan bu şahane kitabı sevdiklerinize almayı sakın ihmal etmeyin!

el emeği hediye
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz