Doğum günü sürprizi yapmak için en uygun mekanı kendiniz belirlemelisiniz. Doğum günü sürprizi organizasyonunda en önemli ayrıntı; mekanın doğru seçilmesidir.

doğum günü kutlaması yapılabilecek yerler
doğum günü kutlaması yapılabilecek yerler
Doğum günü sürprizi yapmak için en uygun mekanı kendiniz belirlemelisiniz. Doğum günü sürprizi organizasyonunda en önemli ayrıntı; mekanın doğru seçilmesidir. Hem doğum günü olan kişinin hem de konukların rahatsız olmayacağı bir mekan tercihi yapmalısınız. Doğum günü mekanı seçerken, doğum günü yapılacak kişinin yaşını da göz önünde bulundurmalısınız. Çocuk, genç ve olgun yaştaki herkes için ayrı özelliklere sahip mekan tercih etmelisiniz. Doğum gününü organize etmeye başlarken, öncelikle mekan seçimine karar vermeniz gerekmektedir.

Doğum Günü Sürprizi Nerede Yapılır?

Doğum Günü Sürprizi
Doğum Günü Sürprizi Nerede Yapılır?
Doğum günü sürprizinin yapılabileceği bir çok alternatif mekan mevcuttur. En çok tercih edilen mekan seçimi olarak evler tercih edilmektedir. Evde kutlanan doğum günü sürprizi de, dışarıdaki mekanlardan kutlanan kadar keyifli ve eğlenceli geçebilmektedir. Ev dışında, farklı mekan ve yerlerde doğum günü partisi gerçekleştirebilirsiniz.

Evde Doğum Günü Sürprizi

Evde Doğum Günü Kutlama
Evde Doğum Günü Kutlama
Evde doğum günü kutlaması yapmak için çok özenle hazırlanmanız gerekiyor. Eğer parti sürpriz olacaksa, doğum günü olan kişiye hissettirmeden tüm hazırlıkları yapmalısınız. Evde doğum günü kutlaması yapmak için kendi evinizi kullanabileceğiniz gibi, arkadaşınız veya yakınınızın evini de kullanabilirsiniz. Başkasının evini kullanırsanız eğer, doğum günü sürprizini hissettirmeden hazırlamış olursunuz. Doğum günü sürprizine dahil olan herkesin bu gizliliğe ve organizasyona saygı duyması gerekiyor. Sürpriz yapılan doğum günü partileri, haberli olanlara göre daha büyük bir heyecan yaşatmaktadır. Evde kutlanacak doğum günü sürprizinde de bu heyecanı yaşatmak için pür dikkat hazırlanmalısınız. 

Evde kutlanacak doğum günü partilerinde, mekanın ve konukların iyi biçimde planlanması gerekiyor. Mekana sığacak konuk sayısı ve partiye davet edilecek konukların listesi iyi biçimde hazırlanmalıdır. Doğum günü sürprizi yapılacak evin dekorasyonunda süsleme vs. tercih edilecekse, kişinin yaşına uygun malzemelerle hazırlanmalıdır. Olgun yaştaki ve ergenlik dönemindeki bir birey için çok fazla süslü dekorasyonlara gerek yoktur. Bu durumda daha cool dizaynlar elde ederek hazırlık yapmalısınız. Bir ikram masası ve konukların oturacağı alan ayarlanmalıdır. Konukların kullanabileceği sehpalara da önem verilmelidir. Evde kutlanacak doğum günü partisinde, müziklerin önemi de büyüktür. Doğum günü partisinde, eğlenmenizi sağlayacak müzik listesi hazırlamalısınız. Yabancı müzikleri bu konuda tercih edebilirsiniz. Yabancı müziklerin enerjisi her zaman daha yüksektir. Bunun nedeni de; konuklar sözlere takılmadan sadece müziğin ritmi ile dans etmelerini sağlamalısıdır. Ayrıca, DJ’lerin mix listelerinden de faydalanabilirsiniz.

Açık Alanda Doğum Günü Sürprizi

Açık Alanda Doğum Günü Sürprizi
Açık Alanda Doğum Günü Sürprizi
Açık alanda yapılacak doğum günü sürprizini planlarken, mevsim şartlarını ve hava durumunu göz önünde bulundurmalısınız. Açık havada kutlama yapmayı planlıyorsanız, havanın soğukluğu konukları rahatsız etmeyecek seviyede olmalıdır. Çok soğuk bir havada doğum günü partisini dışarıda yapmayı planlarsanız, konuklarınızın ve doğum günü sahibinin üşüyüp, partiyi erken bitirmelerine neden olursunuz. Yağmurlu bir havada da açık alan doğum günü partisini önermiyoruz. Yaz mevsiminde olsa dahi, yağmurlu günde dışarıda olmak pek mutlu etmeyebilir. Açık alanda yapılacak doğum günü partisini, sahil kenarı ya da orman, park, bahçe gibi alanlarda organize edebilirsiniz. Sıcak bir yaz akşamında, sahil kenarı doğum günü kutlaması oldukça enerjik bir ortam olacaktır. Orman ve park pikniklerinde de sürpriz doğum günü planlaması yapabilirsiniz.

Restoran ve Cafede Doğum Günü Sürprizi

Restoran ve Cafede Doğum Günü Sürprizi
Restoran veya Cafede Doğum Günü Kutlama
Doğum günü kutlama mekanları arasında restoran ve cafeler de yer almaktadır. Arkadaşlarınızla gitmekten hoşlandığınız bir restoran ya da cafede doğum günü planlaması yapabilirsiniz. Restoran veya cafede doğum günü kutlaması için önceden rezervasyon yaptırmalısınız. Eğer tanıdık bir mekan varsa, burası daha kolay hazırlanabilecektir. Önceden rezerve edip, mekanı istediğiniz şekilde süsletebilirsiniz. Rezervasyon yaparken kişi sayısını göz önünde bulundurmalısınız. Bu yüzden de rezervasyondan önce davetli kişi sayısını belirlemelisiniz. Restoranda yapılacak doğum günü etkinliklerinde, kişi sayısına uygun masa düzenlemesi yapılmaktadır. Davetliler mekana geldiğinde bu masaya yönlendirilir ve gece ya da gün boyunca özel hizmetler ile doğum gününü kusursuz geçirmenize yardımcı olunur. Restoranda yapılan doğum günü etkinliklerinde, yemek menüsü de planlanmaktadır. Özel bir yemek menüsü planlanır ve yemek servisi bittikten sonra da sürpriz bir şekilde pasta getirilip kutlama yapılır. Restoran doğum günü partilerinde servisle uğraşmadığınız için daha keyifli geçirilmesini sağlamış olursunuz.

Bar ve Gece Kulübünde Doğum Günü Partisi

Bar ve Gece Kulübünde Doğum Günü Sürprizi
Bar ve Gece Kulübünde Doğum Günü Sürprizi
Eğlenmeyi ve dans etmeyi sevenler için çok ideal bir doğum günü kutlama mekanı olabilmektedir. Bar ve gece kulüplerindeki yüksek ses eşliğinde dans ederek, doğum günü partisinin büyük bir heyecanla geçmesini sağlayabilirsiniz. Bar ve gece kulübü mekanlarında kutlanan doğum günlerinde pasta seremonisi yaptırmak için mekan işletmecisi ile önceden anlaşmanız gerekmektedir. Mekan işletmecisine vereceğiniz doğum günü parti detayları ve kişi sayısı bilgisi ile kusursuz bir parti organize etmeniz mümkün. Kalabalık kişi sayısı ile gidecekseniz ve gideceğiniz mekan sürekli dolu olan bir yerse, önceden rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Doğum gününü kutlayacağınız kişi gürültülü ortamlardan hoşlanmıyorsa, bu iyi bir seçim olmayacaktır. Doğum günü sürpriz partisini organize ederken, doğum günü sahibinin tercihlerini de göz önünde bulundurmak gerekmektedir.

En Güzel Doğum Günü Sürpriz Mekanları

En Güzel Doğum Günü Sürpriz Mekanları
En Güzel Doğum Günü Sürpriz Mekanları
En güzel doğum günü mekanları listemize İstanbul’da yer alan bir kaç önemli mekan ile devam etmek istiyoruz. Doğum günü kutlama mekanlarının seçimini yaparken, yaş farkını göz önünde bulundurmanız gerektiğini belirtmiştik. Yetişkin kişiler için tercih edilecek doğum günü kutlama mekanları ile gençler için tercih edilecek mekanlar farklı olmalıdır. Çocuklar için tercih edilecekler ise tamamen farklı olmalıdır. Aşağıda yer verdiğimiz doğum günü kutlama mekanlarından yetişkinler, gençler ve çocuklar için olanları inceleyebilirsiniz.

Yetişkinler için En Güzel Doğum Günü Kutlama Mekanları

 Yetişkinler için En Güzel Doğum Günü Kutlama Mekanları
Yetişkinler için doğum günü mekanı seçiminde; ortamın nezihliğine, mekanın hizmetine ve şıklığıyla menüsünün çeşitliliğine önem verilmelidir. Yetişkinler için doğum günü kutlamaları daha ağır bir havada geçmektedir. Bu yüzden de, çevreden rahatsızlık hissedilmeyecek mekan tercihleri yapılmalıdır. Yetişkin doğum günleri, akşam yemeği sırasında kutlanması önerilmektedir. Size özel olarak hazırlanan yemek menüsü sonrasında, şık bir doğum günü pastası ile doğum günü sürprizini gerçekleştirmiş olursunuz. Doğum gününü kutlarken alkollü ya da alkolsüz mekana gidebilirsiniz. Eğer alkol kullanıyorsanız, güzel bir rakı, balık, meze akşamında doğum günü kutlaması oldukça şık ve unutulmaz olacaktır. Bununla birlikte, hoş sohbetlerin edildiği mekanlar veya fasıl gibi müzikli eğlence mekanları da uygun olabilmektedir.
By Giritli Meze Balık Meyhane
By Giritli Meze Balık Meyhane
By Giritli Meze Balık Meyhane
Vişnezade Mh., Şair Nedim Cd. No:31 34357 İstanbul Türkiye

Yunan konseptinde hizmet veren bu mekanda, çok güzel bir fasıl gecesi yaşayabilirsiniz. Fasıl eğlencesi eşliğinde, dostlarınızla birlikte güzel bir doğum günü kutlaması gerçekleştirebilirsiniz. By Giritli mekanında doğum günü partisi organize edecekseniz, kişi sayısına göre önceden rezervasyon yapmanızı öneriyoruz. Rakı, balık ya da mezeler eşliğinde, güzel fasıl müziklerini dinlemek oldukça keyifli olacaktır. 
Tria Elegance
Tria Elegance
Tria Elegance
Cankurtaran Mahallesi Akbıyık Caddesi, 11 Sultanahmet 34122 

İsmi gibi elegance bir mekandır. İstanbul’un en şık mekanları arasında yer almaktadır. Şık bir akşam yemeği eşliğinde doğum günü kutlaması da ayrıca keyifli olacaktır. Tria Elegance mekanın eşsiz lezzetteki yemekleri ve muhteşem deniz manzarası karşısında büyüleneceğinizi belirtmek isteriz. Doğum günü organizasyonu için mekan müdürü veya işletmecisi ile önceden konuşarak rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ediyoruz.
Secret Garden
Secret Garden
Secret Garden
Büyükada-Maden Mh., Çiçekli Yalı Sk,. No:24, Adalar 34970 İstanbul 

Büyükada’nın tarih kokan dokusu eşliğinde doğum günü organizasyonu düzenlemek ise büyük bir keyif olacaktır. Hem sizin hem doğum günü sahibinin hem de konukların hoşnut kalacağı harika bir mekan diyebiliriz. 
Sahrap Beyoğlu İstanbul
Sahrap Beyoğlu
Sahrap Beyoğlu
Asmalı Mescit Mahallesi, Gen. Yazgan Sk No:13, Beyoğlu 34430 

Asmalı Mescit muhitinin en nezih mekanları arasında yer alan muhteşem bir işletmedir. Lezzetli yemekler eşliğinde gerçekleştireceğiniz hoş sohbetler ve sürpriz doğum günü kutlaması, kesinlikle unutulmaz bir anı olacaktır. 
Suda Kebap
İstanbul'da doğum  günü partisi yapılabilecek yerler
Suda Kebap
Kuruçeşme Mahallesi Suada Club Galatasaray Adası, Beşiktaş 35590 İstanbul Türkiye

Türk mutfağı lezzetlerinin en mükemmellerini yiyebileceğiniz, kusursuz mekanlar arasında yer almaktadır. Suada’da bulunmasıyla birlikte eşsiz bir manzaraya da sahip olacaksınız. Boğazın tam ortasında, harikulade bir doğum günü kutlaması yapılabilecek en iyi mekan önerisidir. Mekana rezervasyon ile gidilmektedir. Bu yüzden de, doğum günü kutlaması organizasyonu için önceden rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. 
Ali Ocakbaşı Karaköy
Ali Ocakbaşı Karaköy
Ali Ocakbaşı Karaköy
Kardeşim Sokak, 45, Karaköy, Beyoğlu 34433 İstanbul Türkiye

Ocakbaşı keyfini yaşayabileceğiniz en mükemmel mekanlardan birisidir. Hem ocakbaşı kültürünü doyasıya yaşayacak hem de dostlarınızla birlikte unutulmaz bir gece geçireceksiniz. Doğum günü sürprizi için en unutulmaz mekan tercihi olacaktır. Mekanda ocakbaşı masası için rezervasyon yapılması gerekmektedir. Bu detayı gözardı etmeden, davetli kişi sayısına göre rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ediyoruz.

Gençler için En Güzel Doğum Günü Kutlama Mekanları

doğum günü partisi yapılabilecek yerler istanbul
Gençler için gidilecek mekanın biraz daha gürültülü olması hiç problem yaratmayacaktır. Pub türündeki mekanlar oldukça revaçtadır. Bu yüzden de, doğum günü kutlaması yapılabilecek en iyi mekanlar listesini hazırlarken, son zamanların popüler olan Pub mekanlarına yer vermek istedik. İstanbul’da yaşayan ve İstanbul’u ziyaret eden gençlerin vazgeçilmez destinasyonları arasında yer alan bu mekanlarda doğum günü kutlaması yapabilirsiniz. Doğum günü kutlamasında pasta ve mum detayı olmasını istiyorsanız, önceden rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıca, çok kalabalık olacaksanız da, önden rezervasyon ile yer ayırtmanızı öneriyoruz.
Funk Karaköy
Funk Karaköy
Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi, Yuva Sokak, No 4/B, Beyoğlu, Istanbul

Karaköy sokaklarının son zamanlarda büyük bir cazibe merkezi haline geldiğini söyleyebiliriz. Çeşitli mekanların yer aldığı bu sokaklar, gençlerin en uğrak noktaları olmaktadır. Karaköy’de en çok tercih edilen mekanlar arasında ise Funk’ı önermekteyiz. Güleryüzlü hizmeti, hoş müzikleri ve ilgi çekici ambiyansı ile gençler için en doğru kararlardan birisi olacaktır. Arkadaşlarınızla birlikte eğlenerek güzel bir doğum günü kutlaması gerçekleştirmek için harika bir seçim olacaktır.
istranbulda parti mekanları
Tektekçi
Tektekçi
Tomtom Mahallesi, Acara Sokak, No 5/A, Beyoğlu, İstanbul

Tektekçi bar, gençlerin en çok tercih ettiğin eğlence mekanları arasında yer almaktadır. Bol kahkahaların ve trend müziklerin adresi olan Tektekçi bar’da güzel ve keyifli bir doğum günü kutlaması gerçekleştirebilirsiniz. Mekanda sadece içki menüsü yer almaktadır. Bu yüzden de, pasta ve mum üflemeyi tercih edecekseniz, mekan işletmecisiyle iletişime geçmenizi öneriyoruz.
istanbgulda doğum günü parti mekanları
Kafe Pi Asmalımescit Bomonti Brasserie
Kafe Pi Asmalımescit Bomonti Brasserie
Asmalımescit Mahallesi, Sofyalı Sokak, No 11, Beyoğlu, İstanbul

Asmalımescit’in Kafe Pi’sini bilmeyen yoktur diyebiliriz. Gece eğlenceleri konusunda uzmanlaşmış olan gençler için vazgeçilmez adresler arasında yer almaktadır. Kafe Pi Brasserie’de çok keyifli ve kusursuz bir doğum günü kutlama organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz. Diğer tüm mekanlarda olduğu gibi, Kafe Pi’den de doğum günü için rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.
istanbulda doğum günü kutlama mekanları
45'lik
45'lik
Tomtom Mahallesi, Yeni Çarşı Caddesi, No 38/A, Beyoğlu, İstanbul

Gençlerin içinde de tarihin tozlu sayfalarına ait birer anı yaşatacak muhteşem bir mekandır. Doğum günü kutlaması ve diğer tüm eğlenceli zamanlar için ideal bir tercih olacaktır. 45’lik mekanında doğum günü kutlaması için önceden iletişime geçmenizi tavsiye ediyoruz. Çok kalabalık olmadan birkaç arkadaşlık bir grubunuz için ideal bir mekan tercihi olacaktır.
doğum günü parti mekanları
Ayı Bar
Ayı Bar
Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi, No 60/A, Kadıköy, İstanbul

Arkadaş grubunuzla gidebileceğiniz ve hiçbir rahatsızlık hissi yaşamayacağınız nezih ama eğlenceli bir mekandır. Ayı Bar şubelerinin her biri aynı kalitede işletilmektedir. Arkadaş grubunuzun ulaşımına en uygun mekanı tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. 
Yazı Tura Barcade
Yazı Tura Barcade
Yazı Tura Barcade
Sinanpaşa Mahallesi, Şehit Asım Caddesi, No 38, Beşiktaş, İstanbul

Tam bir öğrenci kafası denilebilecek mekanlar arasında yer almaktadır. Genç arkadaşların bir araya gelerek oluşturduğu eğlenceli gruplar için ideal bir mekan tercihi olmaktadır. Doğum günü sürpriz kutlamasını da rahatlıkla yapabileceğiniz harika bir mekan seçimi olacaktır. İstanbul’un merkezi yerindeki konumu da bir diğer tercih sebepleri arasında yer almaktadır. Beşiktaşı bilenlerin mutlaka uğradığı, gençlik mekanlarından birisi olmaktadır.
Jolly Joker Doğum günü partisi
Jolly Joker
Jolly Joker
Hüseyinağa Mahallesi, Balo Sokak, No 22/A, Beyoğlu, İstanbul

Jolly Joker’in muhteşem eğlenceli atmosferini bilmeyene genç demiyoruz. Eğlenmeyi bilen gençlerin uğrak noktalarından birisi olan Jolly Joker, canlı müzik performanslarının da en keyifli biçimde geçirildiği mekanlar arasında yer almaktadır. Bir çok ünlü sarkıcının da etkinliklere dahil olduğu Jolly Joker, eğlenceli bir doğum günü partisi için kusursuz bir seçim olacaktır.

Çocuklar için Doğum Günü Kutlama Mekanları

doğum günü parti mekanları
Çocuklar için Doğum Günü Kutlama Mekanları
Çocuklar için doğum günü kutlanacak mekanların, mutlaka çocukların ilgisini çekecek bir konsepte sahip olması gerekiyor. Yetişkin mekanlarından kutlanan doğum günü sürprizleri, çocuklar için çok mutluluk verici olmamaktadır. Bu yüzden de, çocuk doğum günlerine özel olarak hazırlanmış olan mekanlar arasından tercih yapmalısınız. Çocukların doğum günü kutlaması için özel hizmet veren mekanlarda, hem eğlenceli aktiviteler hem de sürpriz bir doğum günü partisi organize edebilirsiniz. Çocuk doğum günü mekanlarının bir çoğunda özel eğlence hizmetleri verilmektedir. Süslemeler, çocukların eğlenceli zaman geçirmesi, annelerin sıkılmadan hoş sohbetler ederek vakit geçirmesi için ideal planlamalar yapılmaktadır. Çocuğunuzun doğum gününde eğlenmesini, sizin de huzurlu zaman geçirmenizi sağlayacak mekanlardan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Party Kids
Fulyalı Sokak No:33 Levent Beşiktaş / İstanbul

Play Cafe
İstanbul Atlı Spor Kulübü 3 yol mevki Maslak / İSTANBUL

Play Barn
Büyükdere cad.no 127 ASTORIA AVM Kat 2 no607 Esentepe,Şişli/İSTANBUL

Hoki Poki Enyjoy Club
Erenköy Mah. Çamlı Köşk Sok. Gardenya Çıkmazı No:6 34738 İlk Beş Köşkü – Kadıköy

Yoyo Kids Club
Yazmacı Tahir Sok. No:30 Bostancı – Kadıköy

SMN Tat Merkezi
Nuri Paşa Cad. No: 158 Yeniköy – Tarabya – Sarıyer

Ataşehir Bonbon Parti Evi
Meriç Cad. Kamelya Çarşı 2. Kat No: 20 Ataşehir – İstanbul

Yukarıda yer verdiğimiz çocuk doğum günü parti mekanlarının her biri, çocuklar için özel etkinlikler ve eğlenceler düzenlemektedir. Doğum günü çocuğu ve konuk çocukların eğlenceli zaman geçirilmesi için çok özenle hazırlıklar yapılmaktadır. Çocuklar için eğitici aktiviteler, eğlenceli oyunlar ve çeşitli animasyon gösterileri düzenlenmektedir. Doğum günü partisinin organizasyonu için mekanlarla iletişime geçerek rezervasyon gerçekleştirmelisiniz. Davetli kişi sayısına göre fiyat belirlenmektedir. Bu yüzden, davetli sayısını önceden planlamalısınız.
doğum günü hediyeleri
Doğum Günü Hediyeleri
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz