Daha önce bir DIY projesi yapmadıysanız endişelenmenize hiç gerek yok! Sizlere en ayrıntılı ve resimli bir şekilde bu mükemmel kavanozların yapımını anlatacağız!

El Yapımı Dekoratif Kavanozlar
Parıltılı kavanozlar nasıl yapılır? Ev veya ofis ortamında dekoratif etkisi düşünüldüğünde hiçbir şey parıltılı bir mason kavanozdan daha iddialı olamaz! O yüzden biz de sizlere parıltılı mason kavanozların nasıl yapıldığını öğreteceğiz! Bu harika bir el yapımı hediye projesi! Tam da süslü kızları ifade eden parıltılı mason kavanozlar bu yıla damgasını vuracak! Eğer evinizde eskimeye yüz tutmuş sıradan kavanozlarınız var ise onları değerlendirmenin tam zamanı! Bu parıltılı mason kavanozları dilediğiniz her yerde kullanabilirsiniz! Belki bir nişan töreni için mükemmel olabilir değil mi? Daha önce bir DIY projesi yapmadıysanız endişelenmenize hiç gerek yok! Sizlere en ayrıntılı ve resimli bir şekilde bu mükemmel kavanozların yapımını anlatacağız! Bu süslü kavanozlar ile ışıldamaya hazır mısınız? Haydi, bir an önce uygulamaya geçelim!

PARILTILI MASON KAVANOZLARI İÇİN MALZEMELER

• Sprey Boya (Parlak Siyah ve Metalik Altın ve Gümüş) 
• Parlak yapıştırıcı
• Boya fırçaları
• Parıltı

PARILTILI MASON KAVANOZLARI YAPILIŞI


El Yapımı Dekoratif Kavanozlar
1. Kavanozunuzu bir karton üzerine ters çevirin ve kavanozunuza sprey boya püskürtün. Püskürtürken kavanozdan en az 30 cm uzakta durun! Eğer boya kavanozu tamamen kaplamamışsa hiç endişelenmeyin! Kurumasına müsaade edin ve biraz daha boya püskürtün. 

2. Soğuksa 1 saat, sıcaksa 30 dakika kavanozları kurumaya bırakın.

3. Kavanoz kuruduktan sonra alt kısmını tutkallamak için 3 cm’lik boya fırçası kullanın ve parlatıcıyı serpin! Parlatıcınızı kapatmak isterseniz bir başka kat daha koyabilirsiniz Paıltı üzerine tutkal uygulayınca uzaktan baktığınızda parıltı görünümünü görebileceksiniz! 

Not: Parıltılı mason kavanozlarına boya püskürtürken oldukça dikkat edin. Boya püskürtüldüğünde kavanozun dış tarafını ıslatmamalısınız. Unutmayın ki bunlar dekoratif kavanozlar!

Ayrıca kavanozunuzda harika bir düz çizgi elde etmek için masanın üzerinde çalışma yapın! Kavanozun üzerine bir parça kâğıt koyun ve size rehberlik etmesine müsaade edin! Sprey boyayı sıktıktan sonra şeridi çıkarttığınızda oluşan şekli görebileceksiniz!

İşte bu kadar basit! Parıltılı mason kavanozlarınız hazır! Ev dekorasyonlarına ve en özel günlere ışıltı katacak olan bu kavanozları sadece kendiniz için değil sevdikleriniz için de mutlaka yapmalısınız!

El Yapımı Dekoratif Kavanozlar
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz