Annenize Özel El yapımı Yılbaşı Hediyesi

Kaç yaşlandığınızın bir önemi yok bunca yıldan sonra, anneniz hala size bakmak için çok şey yapıyor. Ona mümkün olan en düşünceli hediyeyi almak istiyorsun, değil mi? Bu, tamamen duygusal, hobileriyle ilgili veya sadece yararlı bir şey elde etmek anlamına gelir. Hangi rotaya giderseniz gidin (veya bütçeniz ne olursa olsun!) Annenize özel el yapımı yılbaşı hediyesi yapabilirsiniz. Hayatınızdaki o özel insan, anneniz için hediye almanız gerektiğini anladığınızda mağazalar dayanılmaz hale gelir ve en çok arzu edilen hediyeler tükenir. Bu yüzden, bu yıl, anneniz için benzersiz ve eğlenceli bir şeyler yapın. 

Annenize Özel El yapımı Yılbaşı Hediyesi

Elbette, zaman, enerji ve çaba harcarız, ancak ev yapımı hediyeleri bu kadar özel yapan da budur. Herkes mağazadan bir şeyler satın alabilir ve muhtemelen alıcınızın seveceği bir Noel hediyesi bulabilirken, el yapımı Noel hediyeleri biraz daha fazla anlam ifade ediyor gibi görünüyor. Bu nedenle, listenizdeki herkes için en iyi kurnaz Noel hediyesi fikirlerinin eksiksiz bir kataloğunu bir araya getirdik.

Püskül küpe

Annenize Özel El yapımı Yılbaşı Hediyesi

Püsküllü küpelerle annenize biraz eğlence ve ışıltı verin. (tıpkı kişiliği gibi, değil mi?). Biliyorsun yılbaşında her zaman daha fazla parıltı kullanabilir. Püsküllü küpeleri eş yapımı olarak oldukça basittir. Püsküllü küpeler yapımında öncelikli olarak malzemeleri temin ederek başlayın. 

Banyo tuzları

Annenize Özel El yapımı Yılbaşı Hediyesi

Beyninde gevşemeden başka bir şey olmadan küvette bir saat geçirmeyi hak edenlerin listesinde anneler kesinlikle ilk beştedir. Kendinizi bir dizi renkli, ev yapımı banyo tuzuyla biraz "ben" zamanı geçirmeye teşvik edin. Ne kadar harika olduğunu ona hatırlatmak için "Şimdiye Kadarki En İyi Anne" etiketini kullanın. 

Fotoğraf kolajı

Annenize Özel El yapımı Yılbaşı Hediyesi

Anlık bir kameraya erişiminiz varsa, kendinizle çılgınlığınızın birkaç fotoğrafını birlikte çekin ve ardından bunları ona tüm yıl boyunca ne kadar sevdiğinizi hatırlatacak tatlı bir fotoğraf kolajında derleyin. Annenize özel el yapımı yılbaşı hediyesi olarak anılarınızı saklayabilecek yapımı kolay bir hediyedir.

Taşlı sabunlar

Annenize Özel El yapımı Yılbaşı Hediyesi

Bu sabunlar çok güzel, annem onları gerçekten kullandığı için kendini kötü hissedebilir! Ama asla korkmayın. Hayatınızın mücevheri olan tüm kadınlar için kolayca bir set hazırlayabileceğiniz kadar basitler. 

El Yapımı Bilezikler

Annenize Özel El yapımı Yılbaşı Hediyesi

Annenize hayattaki tüm güzel şeyleri alabilmeyi dilersiniz, ancak bazen bütçeniz maalesef buna izin vermez. İşte bu el yapımı hediyelerin devreye girdiği yer burasıdır.  Bilezikler 14 karatlık olmayabilir, ama kalpten geliyorlar, zaten annemin gerçekten önemsediği şey bu derseniz malzemelerinizi alarak yapmaya başlayabilirsiniz. Annenize özel el yapımı yılbaşı hediyesi olarak takı yapmak kendi kişisel zevklerinizi de kullanabileceğiniz bir durumdur. 

Kapalı bitki bahçesi

Annenize Özel El yapımı Yılbaşı Hediyesi

Taze otlar, annenizin pişirdiği her şeyi her zaman çok daha iyi yapar. Bir sade iç mekân bitki bahçesi ile tazelik armağan edin. Kapalı bitki bahçesi oldukça şık bir hediyedir. 

Makrome kova çanta

Annenize Özel El yapımı Yılbaşı Hediyesi

Anneniz, nerede olursanız olun, her zaman tam olarak ihtiyacınız olan şeye sahip gibi görünen kişidir. Yeni ayakkabılarınız su toplamaya başladığında yara bandı ya da alerjiniz aniden ortaya çıkmaya başladığında bir mendil olsun, anneniz sizi korur. Yeni, el yapımı makrome bir kova çantasıyla ona tüm bu temel özellikleri taşıması için şık ve eğlenceli bir yol verin. Annenize özel el yapımı yılbaşı hediyesi makrome kova çanta belki de ihtiyacı olan bir eşya olacaktır.

Preslenmiş çiçek bardak seti

Annenize Özel El yapımı Yılbaşı Hediyesi

Preslenmiş çiçekler, anneniz için taze bir buketin neşesini hala tatmak için harika bir yoldur, hem de çok daha uzun süre dayanır. Öyleyse, en sevdiklerinden bazılarını seçin ve bir parlak bardak altlıklarını bir araya getirin. 

Yılbaşı Tasarımlı İsme Özel Defter

Annenize Özel El yapımı Yılbaşı Hediyesi

Annenizin tarifleri, onları oldukları hazine gibi sergileyecek şekilde saklanmayı hak ediyor. Ve bugünlerde çoğu tarifi çevrimiçi olarak alabilseniz de annenizin el yazısıyla yazdığı tüm notları ve ipuçlarını alabileceğiniz tek yer, olarak desenli tarif kutusu yapabilirsiniz. 

Hasır Şapka

Hasır Şapka

Herkes güneş banyosu yaparak geçirilen bir öğleden sonrayı sever. Ama cildinize verilen hasar ve potansiyel güneş yanığı kötü gözükebilir. Yıllık bir elyaf ile olabilecek kesin olan güneş şapkası ile annenizi tüm yaz boyunca koruyun. Annenize özel el yapımı yılbaşı hediyesi olarak hasır şapka yapmak oldukça pratik ve masrafsızdır.

Yılbaşı Hediyesi

Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz