Kitapsever Arkadaşa Hediye Mühür Seti kitaplarını çok daha özel bir noktaya taşıyor olacak.

Kitapsever Arkadaşa Hediye Mühür Seti

Kitaplar bazı insanlar için çok daha fazla anlam ifade eder. Bir rahatlama aracı, bilgi kaynağı, stresi atma yöntemi ya da bir hayat yaşam stili olarak kabul edilebilir. Sizin de çevrenizde kitap okumaktan çok keyif alan arkadaşlarınız, sevdikleriniz ya da aile üyeleriniz varsa bu harika mühür setini alabilirsiniz. Kitapsever Arkadaşa Hediye Mühür Seti kitaplarını çok daha özel bir noktaya taşıyor olacak.

kitap okuma mühürü

Satın Almak İçin TIKLAYIN

Özellikle çok fazla kitap değişimi yapanlar için de harikam bir belirleyici olabilir. Bu kullanılan mühür sayesinde kitaplarda herhangi bir karşılılıkta söz konusu olmayacaktır. Oldukça şık ve elit bir baskı ile o kitabın kime ait olduğu kolaylıkla kanıtlanıyor olacak.

kişiye özel kitap okuma mührü

Kitap okuyanlar için ilgi alanına uygun bir hediye seçmeniz onlara verdiğiniz değeri gösteriyor olacak. Böylesine özel bir tasarım düşünerek ona bu hediyeyi vermeniz kimi mutlu etmez ki? Kitap okumak bir aşk ise bu harika Kitapsever Arkadaşa Hediye Mühür Seti o aşkın vazgeçilmez kahramanı olsa gerek. Doğum günü hediyesi için ya da elde edilen bir başarı sonrası kolaylıkla hediye olarak verilebilecek bir tasarım.

Kitapsever Arkadaşa Hediye Mühür Seti İle İlgili Bilinmesi Gerekenler

1 -) Kişiye özel mühür seti; 1 adet ahşap mühür sapı, 1 Adet ıstampa ve 1 adet ahşap kutudan oluşmaktadır.

2 -) Ahşap kutu, 12,5 cm X 12,5 cm X 5,5 cm. ölçülerinden oluşup, kutu içerisinde mühür ve ıstapma bölgesi bulunmaktadır.

3 -) Istapma mürekkebi olarak 3 renk bulunmaktadır. MAVİ, KIRMIZI, SİYAH renklerden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

4 -) Ahşap mühür ölçüleri: 3,50 cm çapında olup, yüksekliği 7,50 cm'dir. Mühür altında yer alan kauçuk, Eco line olup, çevre dostudur.

5 -) Kitapsever Arkadaşa Hediye Mühür Seti, hafta içi saat 14.00'a kadar verilecek siparişlerde aynı gün kargoya teslim edilmektedir.

Kitapsever Arkadaşa Hediye Mühür Seti

Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz