Mesleklerinden ve çalışma koşullarından yola çıkarak hemşire sevgiliye hediye almak daha kolay olacaktır. Özellikle de onlarla özdeşleşmiş olan birçok şey bulunmaktadır.

hemşirelere ne hediye alınır
Ülkemizde bulunan çeşitli meslek gruplarından bir tanesi de hemşireliktir. Son derece kutsal bir görevi yerine getiren hemşirelere, özel hediyeler vermek mümkün. Hemşireye hediye seçiminde dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Elbette sevgilinize anlam yüklü birçok farklı hediye alabilirsiniz. Ancak bunun mesleği ile alakalı olmasını istiyorsanız, özel tasarımlara yenebilirsiniz. Mesleklerinden ve çalışma koşullarından yola çıkarak hemşire sevgiliye hediye almak daha kolay olacaktır. Özellikle de onlarla özdeşleşmiş olan birçok şey bulunmaktadır. Buradan yola çıkarak karar vermek daha kolay olacaktır. Sayfamızda hemşireye özel şeylerin anlam bulduğu pek çok tasarım bulunmaktadır. 

Yaklaşan sevgililer gününde, doğum gününde veya diğer özel günlerde ona hediye almak için derin düşüncelere dalmış olabilirsiniz. Bu noktada hemşireye ne hediye alınır sorusu akınızı bolca kurcalıyorsa doğru yerdesiniz. Alacağınız hediyeyi mesleği ile ilişkilendirerek farklı anlamlar yakalayabilirsiniz. Özellikle de bu alanla ilgili pek çok şey bulabileceksiniz. Bu tip özel tasarımlar sadece sevgililer günü veya doğum günü gibi özel günlerde değil, hemşireler günü içinde verilebilecek çok güzel hediye alternatiflerden olabilir. Hemşireler günü hediyesi olarak verebileceğiniz birçok örnekten bahsedeceğiz. Ayrıca burada göreceklerinizden çok daha fazlasına sayfamızı ziyaret ederek anında ulaşım sağlayabilirsiniz.

Özel Tasarım Hediye Seçenekleri

Hemşirelere Özel Çay Fincanı

Hemşireye ne hediye alınır
Günün temposunu kahve veya çay ile azaltan hemşireler için özel bir hediye olacaktır. Gerek tasarımı ile gerekse de üzerindeki motifleri ile ona çok beğeneceği bir fincan vermiş olacaksınız. Böylelikle sevgilinizin içeceği her kahve de çayda sizi hatırlamasını sağlayabilirsiniz. Bütün gün elinden düşürmek istemeyeceği bir hediye olacak.

Hemşireye Hediye Bardak Termos

hemşirelere özel hediyeler
Hemşirelere Özel Hediye Fikirleri
Yoğun tempoda çalışan hemşireler, çoğu zaman oturarak bir çay içmeye bile fırsat bulamazlar. Ne zaman niyet etseler acil çıkan bir işten dolayı yarım kalabilir. Alacağınız bu bardak termos ile artık yarım kalan çaylar soğumayacak. Aynı zamanda yanında bile kolaylıkla taşıyabilecek ve fırsat buldukça çayına / kahvesine devam edebilecek. Üzerinde serum ve şırınga motiflerinin bulunduğu hemşireye özel tasarımda, sevgilinizin ismi de unutulmadı. Yani sevgilinizin alacağınız bardak termos tamamen ona özel bir hediye olacak. Kaliteli malzemesinden dolayı uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilecek.


Hemşireye Hediye Telefon Standı

hemşireler için hediye seçenekleri
hemşire hediyeleri
Kişiye özel olarak hazırlanan telefon standı, sevgilinizin hoşuna giden ürünlerden bir tanesi olacak. Masa başında çalışan hemşirelerin, telefonlarını hep göz önünde tutmasını sağlayacak. Şık bir tasarıma sahip olan stant, sevgilinizin işlerini kolaylaştıracak. Mesleği ile alakalı motiflerin de bulunuyor olması, onu daha da anlamlı kılıyor. Şık tasarımı ve kaliteli yapısı ile uzun yıllar önemli bir yardımcısı olacak.

Hemşireler İçin Hediyelik Makyaj Çantası

hemşire sevgiliye hediye
hemşireler günü hediyesi
Kızların hiçbir zaman yanından ayırmadığı ender şeylerden bir tanesi de makyaj çantasıdır. Gittikleri her yerde, iş yerleri de olsa mutlaka yanlarındadır. Şimdi bu ürünü kişiselleştirme zamanı. Sevgilinizin adının yazılı olacağı çanta sadece ona özel olacak. Aynı zamanda çanta üzerinde; kalp atış grafiği, yapılacak listesi ve şırınga gibi motifler bulunuyor. Sevgiliniz bu çantayı çok amaçlı olarak ta kullanabilecek. Tasarımı itibari ile cüzdan veya kalem çantası gibi seçeneklere de dönüşebilir. Son derece kaliteli bej kumaştan üretilmiştir. 

Hemşireye Hediye İsme Özel Anahtarlık

hemşirelere alınabilecek küçük hediyeler
hemşirelere alınabilecek hediyeler
Anahtarlıklar hemen herkesin hayatında kullandığı aksesuarlardan biridir. Sevgilinize anahtarlık hediye etme fikri, ilk duyuşta basit gibi gelebilir. Ancak sadece ona özel bir anahtarlık hediye etme fikri, kulağa çok hoş gelecektir. Üzerinde ismi yazılı olacağı gibi mesleği ile tam uyumlu olacak. Bütün hemşirelerin hayran kalacağı anahtarlığı, sevgilinize hediye etmekten kendinizi almayacaksınız. Üzerinde serum, stetoskop ve bir şırınga bulunuyor. Hepsi hemşire yazısının üzerine özenle konumlandırılmış halde. Dayanıklı malzemeden, 5,5 cm çapında ve 3 mm kalınlıkta Üretilmiştir. 


Hemşirelere Özel Telefon Kapakları

hemşirelere hediye fikirleri
hemşirelere hediye fikirleri
Kadınların kullanmaktan da değiştirmekten de çok hoşlandığı telefon kılıflarını daha özel bir hale getirmeye hazır olun. Sevgilinize bugüne kadar kullanmadığı türden özel bir tasarım hediye etmiş olacaksınız. Artık hem mesleği ile alakalı hem de ismine özel bir telefon kapağına sahip olmuş olacak. Sıkça değişen kapaklar, bu şık tasarım ile birlikte bir daha değişmeyecektir. Birçok telefon ile uyumlu kapağı sayfamızda bulabileceksiniz. Aynı zamanda telefonu oldukça güvende tutacağını da belirtelim.

Hemşirelere Özel Masa Saati

Hemşirelere Özel Masa Saati
Hemşirelere özel saat
Saatler günün tüm bölümlerinde herkesin hayatında önemli bir yer tutar. Sizde sevgilinize her baktığında sizi hatırlayacağı özel bir saat hediye edebilirsiniz. Masasının en güzel yerine konumlandıracağı ve saate her ihtiyacı olduğunda bakabileceği benzersiz bir tasarım. Üzerinde sevgilinizin isminin yazacak olması, hediyeyi daha anlamlı hale getirmiş olacak. Serum ve şırınga detayı bu üründe de sizleri bekliyor. Bundan sonra zaman adeta sizinle akacak. Sevgilinizi özel hissettirecek bir hediye olacağına eminiz. Zarif tasarımının yanında kaliteli yapısı ile uzun süreli kullanma imkan tanıyor.

Hemşirelere Özel Kalem

hemşire kalemi
Hemşire tasarımlı kalem
Kalem hemen herkesin hayatında önemli bir yer tutan parçadır. Konu sağlık olduğunda ise görevi çok daha önemli bir hal alır. Çünkü parmak uçlarında olan şey basit hesaplamalar değil bir hastanın hayatıdır. Bu nedenle hemşirelerin ve doktorların hiçbir zaman elinden düşüremediği kalemleri çok daha özel bir hale getiriyoruz. El boyaması ile hazırlanan ürün, kusursuz detaylara sahiptir. Aynı zamanda sevimli ve esprili bir tasarıma sahiptir. Kullanılmaya başlandığı andan itibaren herkes tarafından çok beğenilecek.

Hemşireler İçin Hediyelik Taş Bardak Altlığı

hemşire hediyesi
hemşirelere hediye önerileri
Sevgilinize her zaman onu özel kılacak bir hediye vermek istiyorsanız, yine doğru seçimlerden biri olacak. Onun adına özel olarak hazırlanması ve hemşirelik mesleği ile tam uyumlu olması hediyenizi kusursuz kılıyor. Sağlık gibi temponun hep yüksek olduğu çalışma şartlarında, sevgilinizin bir az olsun dinleneceği anlarda kahvesini / çayını koyması için bu özel taş bardak altlığı ona hediye edebilirsiniz. Çok beğeneceğine ve hep kullanacağına emin olabilirsiniz. 10 x 10 cm ölçüleri ile tüm yerlere uyum sağlayacaktır.


Yılın En İyi Hemşiresi Kişiye Özel Butik Kurabiyeler

kişiye özel hemşire butik kurabiyeleri
kişiye özel hemşire butik kurabiyeleri
Size göre yılın en iyi hemşiresine vereceğiniz çok güzel bir hediye bulunuyor. Birbirinden özel tasarıma sahip kurabiyeler, aynı zaman çok özel lezzetler sunuyor. Tadına doyamayacağınız kurabiyeler özel olarak hazırlanıyor ve taze şekilde gönderiliyor. 8 adet olan kurabiyelerin hepsi farklı tasarımlardan oluşuyor. Belirlediğiniz sözler kurabiyeler üzerine yazılıyor. Hediye ettiğiniz kişi yemeye dahi kıyamayacak. Aynı zamanda yemeye de doyamayacak. En güzel tasarımları ve tatları bir araya getiriyoruz. Böylelikle ortaya muhteşem bir hediye çıkıyor.

Hemşireler İçin Güzel Hediye Sepeti

Hemşirelere Özel Hediye Sepeti
Hemşirelere Özel Hediye Sepeti
Özel olarak hazırlanmış, Sevgilinizi çok mutlu edecek bu sepetin içinde; 1 adet bardak, 1 adet taş bardak altlığı, 1 adet kitap ayracı, 1 adet yılın en iyi hemşiresi plaketi ve 1 adet anahtarlık bulunuyor. Hepsinin ismine özel tasarım olması yaşayacağı mutluluğu çok daha öteye taşımış olacak. Onu hayran bırakacak bu ürünler bir adım uzağınızda. Kariyerinde harika işler çıkaran ve kalbinizin en özel yerini alan sevgilinize, anlam yüklü bir hediye vermiş olacaksınız. En çok kullandığı eşyaları ona has hale getirerek özel kutusunda paketliyoruz.
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz