Yeni evlenen arkadaşınıza hediye mi bakıyorsunuz? Ya da karı koca sevdiklerinize düğün hediyesi mi götürmek istiyorsunuz? Bu fikirler sizin için!

yeni evli çifte hediye
Yeni evlenen çifte ne hediye alınır
Hayatlarının o en önemli kararını alarak bundan sonra ortak bir yaşama imza atan arkadaşlarınız için ilk oturmaya giderken hediye götürülmesi toplumsal bir adettir. Yeni evlenen çiftler için en zor karar verilen konuların başında da alınabilecek hediyeler yer almaktadır. Herkes arkadaşının ihtiyacına en çok yarayacak ve onun çok beğeneceği hediyeyi almaya çalışırken yine toplu gidilen ziyaretlerde amaç en beğenilen hediyeye imza atabilmektir. Peki, yeni evli çifte ne hediye alınır?

Arkadaşınıza İhtiyacı Olan Bir Şey Olup Olmadığını Sorabilirsiniz

yeni evli çifte ne hediye alınır
yeni evli çifte ne hediye alınır
Evlenen çift yakın arkadaşınız ise bu durumda karı kocaya hediye seçiminde bulunmadan önce bir ihtiyaçları olup olmadığını sorabilirsiniz. Hatta büyük bir eksikleri varsa ortak arkadaşlarla beraber toplu olarak bu ihtiyacı da giderebilirsiniz. Evlenen çiftler sıfırdan ev kurdukları için maddi açıdan oldukça zorlanacakları için ev hediyesi olarak istedikleri takdirde ihtiyaç duydukları anda bozdurarak nakit paraya çevirebilecekleri çeyrek altın bile oldukça iyi bir seçenektir. 
yeni evli çift hediyesi
3D İsim Yazılı ve Mesajlı Çerçeve
Yani “yeni evlenen çifte ne hediye alınır?” sorusunun yanıtı aslında çiftin size olan yakınlığı, maddi durumu gibi kriterlere göre aslında oldukça değişkenlik gösterebilir. Ancak karar vermeden önce kesinlikle samimi bir arkadaşınız ise öncesinde neye ihtiyacı olduğunu sormalı, nakit paraya sıkışıklığı olduğunu biliyorsanız ev hediyesi olarak çeyrek altın gibi bozdurarak nakit paraya çevirebileceği bir hediye vermeyi tercih etmeniz gerekir. 

Süs Eşyaları Her Zaman En Gözde Hediyedir

Yeni Evlenen Çifte Hediye
Ev Süs Eşyaları
Yeni evlenen çifte hediye arayışında olan kişiler için ilk tercih edebilecekleri seçeneklerden biride süs eşyalarıdır. Bunun en önemli nedeni süs eşyasının sayısının ne kadar fazla olursa olsun daima kullanılabilecek olmasıdır. Yani süs eşyası her zaman kullanılabilir. Özellikle de son dönemde moda olan cam teraryum fanus olarak ta anılan cam bahçe modelleri oldukça etkileyici hediyelerdir. 
minyatür bahçeler
minyatür bahçeler
Ev hediyesi olarak ta götürülebilecek olan bu cam bahçeler hem salon hem de oturma odası gibi evin farklı alanlarında kullanılabilmekte olup oldukça etkileyici hediyelerdir. Sizde yeni evlenen arkadaşıma hediye arıyorum diyorsanız isterseniz boş olarak satılan cam fanuslardan satın alarak arkadaşınızın zevkine göre bu hediyeyi dizayn edebilir, ya da hazır olarak satılan cam teraryum modelleri arasından seçimde bulunabilirsiniz.
yeni evli çifte hediye fikirleri
Yeni Evli Çifte Özel Termos
Küçük bahçeler ile evlenen arkadaşınızın hayatına baharı taşıyabilir, herkese gururla gösterebileceği, en sevdiği hediyeyi bu seçimle siz satın almayı başarabilirsiniz. Cam fanus hediyelik eşyaların arayışında en çok seveceğiniz seçenekler arasında yer alırken büyüklüğüne göre değişen fiyatlarla size kendi bütçenize göre karar verme özgürlüğü de tanıyacaktır. 


Mutfak Eşyası Satın Alabilirsiniz 

yeni evli çifte hediye fikirleri
Mutfak Robotu
Kesinlikle evde en çok kullanılan eşyalar mutfak eşyaları olduğu için “yeni evli çifte ne hediye alınır?” sorusunun yanıtları arasında bu eşyalardan oluşan hediye seçenekleri de ilk sıralarda yer almaktadır. Bu nedenle yeni evlenen çifte hediye arayan kişiler mutlaka mutfak eşyaları seçeneklerini de değerlendirmeye almalıdır. Örneğin Türk kahvesi makinesi, blender seti gibi küçük elektrikli ev aletleri yakın arkadaşlarınız için alabileceğiniz oldukça kullanışlı hediyelerdir. Tabi bu tip bir hediye almadan önce arkadaşınızı bu tip bir eşyası olup olmadığını kontrol etmeniz ya da böyle bir imkânınız bulunmuyorsa içerisine değişim kartı koymayı unutmamanız gerekir. 
yeni evli çifte hediye fikirleri
Waffle Makinesi
Buna ek olarak karı kocaya hediye olarak birbirlerine hoş sunumlar yapabilecekleri mutfak aletleri de alabilirsiniz. Örneğin son dönemin en popüler tatlıları arasında yer alan waffle sever bir çift ile arkadaşsanız onlara hediye edeceğiniz bir waffle makinesi oldukça işe yarar bir hediye olacaktır. Bu hediye sayesinde arkadaşınız eşine romantik waffle çeşitleri hazırlayacak, yine gelen misafirlerine de pratik bir şekilde bu tatlıdan hazırlayarak ikram ederken her seferinde sizi mutlu bir şekilde anacaktır. 

Kahve Sunum Tepsileri İle Fark Yaratmasını Sağlayın 

yeni evli çifte hediye fikirleri
Otantik Kahve Fincanı Osmanlı Motifli
Son dönemde Türk kahvesi seven kişiler için oldukça etkileyici kahve sunum setleri satışa sunulurken yeni evlenen arkadaşıma hediye arıyorum diyen kişiler için bu setler oldukça etkileyici hediye seçenekleridir. Özellikle de sunum yapmayı seven arkadaşlarınız için alacağınız bu hediyeler onları oldukça mutlu edecektir. Tek başına kahve sunum tepsisi alabileceğiniz gibi aynı şekilde özel olarak hazırlanan 2 kişilik kahve takımı ve sunum setlerinden de alabilirsiniz. Bu şekilde arkadaşınızın her akşam eşi ile içeceği kahveleri çok daha özel bir hale getirebilir ve ona etkileyici bir hediye alma konusunda yardımcı olabilirsiniz. 
yeni evliler için hediye
Yüzlerinde Karikatürlü Gülümseme Oluşturun
Kahve setinin içerisine yazacağınız “ beraber içeceğiniz nice kahveleriniz olsun, ağzınızın tadı hiç bozulmasın” gibi notlarla vereceğiniz hediyeyi çok daha anlamlı bir hale de getirebilirsiniz. Yine ev hediyesi olarak bu tip bir hediye alıyorsanız “yeni evinizde beraber ağız tadı ile içeceğiniz nice kahveleriniz olsun, hep böyle mutlu olun. Yeni eviniz size mutluluk, huzur ve sağlık getirsin” şeklinde notlarda düşebilirsiniz. Kahve fincanı seti alırken yanında sunum yapılmasına olanak sağlayan ek alanların bulunduğu kahve fincanlarını tercih edebilirsiniz. Bu sayede arkadaşınızın ikramlarını çok daha etkileyici bir şekilde yapmasını sağlayabilir, yeni evlenen çifte hediye alma konusunda kalite farkınızı ortaya koyabilirsiniz. 


Şık Fotoğraf Çerçeveleri Hediye Edebilirsiniz 

evli çift için düüğün hediyesi
Evli Çifte Düğün Hediyesi
Yeni evlenen arkadaşıma hediye arıyorum diyorsanız onların resimlerini koyabileceği şık fotoğraf çerçeveleri arasından seçimde bulunarak hediye alabilirsiniz. Özellikle de resim çekilmeyi çok seven çiftler gerek düğün gerekse de balayı resimleri için oldukça fazla poz çekildikleri için onlara hediye edeceğiniz fotoğraf çerçeveleri oldukça sevindirici hediyeler olacaktır. Yeni evlenen çifte hediye konusunda sizde çerçeve almaya karar verdiyseniz bu noktada dikkat etmeniz gereken şey hediye edebileceğiniz kadar şık çerçeveler arasından karar vermektir. 
Yeni Evlenen Çifte Alınabilecek Hediyeler
Dekoratif Kanvas Tablolar
Örneğin gümüş resim çerçeveleri almak ya da ferforje resim çerçeveleri gibi çok daha şık bir görüntü sunan fotoğraf çerçeveleri sayesinde karı kocaya hediye seçiminde eşsiz bir başarıya imza atabilirsiniz. Eğer arkadaşınızın salon takımının rengini biliyorsanız bu renge uygun olan çerçeve seçiminde bulunmanız da onun hediyenizi daha severek kullanmasını sağlayacaktır. Örneğin beyaz pembe dekorasyonu bulunan bir salona sahipse bu renklerde çerçeve almanız isabetli bir karar olacaktır. Çerçeve seçiminde yine tüm resimlerini bir kolaj şeklinde takabilecekleri çoklu çerçevelerde işinizi görecektir. 

Hediye Alırken Aceleci Davranmayın 

evlenen çiftler için düğün hediyesi
Kişiye Özel Kanvas Tablo
“Yeni evli çifte ne hediye alınır?” sorusuna yanıt ararken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta aceleci davranmamaktır. Yani kesinlikle ilk beğendiğiniz hediyeyi hemen satın almayın ve farklı seçenekler değerlendirin. Karı kocaya hediye ararken ikisinin ortak zevki ve ortak ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmaya çalışın. Vereceğiniz hediye ile onların mutluluğuna ortak olduğunuzu hissettirmeye çalışın. Bunun için hediyenin içerisine mutlaka duygularınızı açıkça gösteren bir not yazmayı ihmal etmeyin. Bu notunuz ile satın aldığınız hediyenin sizin için olan gerçek anlamını da onlara hissettirebilirsiniz. Önemli olan yeni evlenen çifte hediye alma konusunda onların ihtiyaçlarını gözetmek ve mümkün olduğunca ihtiyaca yönelik bir hediye almaya çalışmaktır. Büyük hediye almak istiyorsanız ve bunun için maddi imkânlarınız el vermiyorsa bu durumda ortak arkadaşlarınızla görüşerek beraber bir hediye almak çok daha mantıklı olacaktır. Bu sayede arkadaşlarınızın gerçekten ihtiyaç duyduğu bir hediyeyi bireysel olarak maddi açıdan zorlanmadan sahip olmalarını sağlayabilirsiniz. 
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz