Erkek sevgiliye alınabilecek en şaşırtıcı, en ilginç, en yaratıcı ve romantik hediyeler burada. Sıra dışı erkek sevgili hediyeleri ile erkek arkadaşınızı mutlu edin.

erkek sevgiliye hediye
Bugüne kadar çeşitli özel gün ve nedenlerden dolayı sevdiğiniz insanlara hediye almış olabilirsiniz. Uzun süreli bir ilişkiye sahipseniz, birçok kez hediye alma deneyimi yaşamışsınızdır. Hatta artık ne alacağınıza karar dahi vermiyor olabilirsiniz. Konu birde erkeğe sevgililer günü hediyeleri olunca, doğru bir şey bulmak konusunda çok daha zorlanıyor olabilirsiniz. Çünkü kızlarda olduğu gibi klasik bir çiçek alma kültürü yoktur. Ayrıca düzenli olarak alabileceğiniz bir hediye olmadığının da farkındayız. Yani her seferinde yeni hediyeler ile sevgilinizi şaşırtmak istiyor olabilirsiniz. Bu durumda sizlere mükemmel önerilerde bulunacağız. Böylelikle hediye seçimlerinde konusunda zorlanmamış olacaksınız. Beklentileriniz karşılamaya yetecek olan hediyeleri bir arada bulabileceksiniz. Ayrıca zor beğenen biri iseniz ve kolay kolay hediye seçemeyenlerdenseniz, en doğru yerde olduğunuzu kolaylıkla söyleyebiliriz.


erkek sevgiliye hediye ne alınır

Tuttuğu Takıma Yönelik Logolu Hediyeler


Yaklaşan sevgililer günü öncesinde çiftlerin hemen hepsi için aklındaki tek sorunun “acaba ne alsam” olduğunu biliyoruz. Bu konuda çeşitli hediye türlerini sizin için bir araya getiriyoruz. Erkek arkadaşa sevgililer günü hediyeleri kapsamında bolca içeriği hemen incelemeye başlayabilirsiniz. bu sene çok güzel bir hediye almaya hazır olun.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >>

sevgiliye hediye erkek

Hobi ve Eğlence Anlayışına Göre Hediyeler


Uzun yıllardır kutlamış olduğunuz sevgiler günü sürprizlerini bir adım daha ileriye taşımaya başlayacaksınız. Seçmiş olduğumuz ürünler arasında ilginizi ve erkek arkadaşınızın ilgisini çekecek hediyeler bulacağınıza eminiz. Hatta içlerinden birini seçmek konusunda kararsızda kalabilirsiniz.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >>

erkek sevgiliye alınabilecek hediyeler

Kişiye Özel İki Fotoğraflı Sihirli Bardak


Hediye seçimlerinde önceliğiniz sadece sevdiğinize özel olacak bir hediye ise, bu bardak tam size göre olacak. Benzersiz bir deneyim sizleri bekliyor. Bundan sonra sevgilinizin içtiği bütün çayların, kahvelerin üzerinde olmak ister misiniz? Özellikle de sıkça bu içecekleri tüketen biri ise, hep sizi hatırlamasını sağlamış olacaksınız. 


erkek sevgili için hediyeler

Sen Başıma Gelen En Güzel Şeysin Kupa Bardak


Hayatı boyunca kullanabileceği ve bir tablo gibi sürekli yanında taşıyabileceği bu bardağı hediye vermek, doğru bir seçim olacaktır. Ayrıca fotoğraflarınızı üzerinde bulundurmanın yanında birde sihri var. İçi boş olduğunda kimse bir şey göremiyor. Sadece sıcakla resimleriniz ortaya çıkmaya başlıyor. Yani bardak sadece sevgilinizin elindeyken resimler ortaya çıkıyor olacak.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >>

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık


Sevdiğiniz erkeğin kafasını her yastığa koyduğunda sizi düşünmesini ister misiniz? Film şeridi şeklinde hazırlanan bu yastık sayesinde, geçmişten günümüze birlikteliğinizi kolaylıkla ifade edebilirsiniz. Seçeceğiniz üç tane fotoğraf, yastık üzerine baskı şeklinde uygulanmış olacak. Aynı zamanda isimlerinizi veya sevgi sözcüğü de yazdırabileceksiniz. Artık sevdiklerinizin rüyasına girmek çok daha kolay oluyor.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >>

erkek sevgiliye hediye ne alınır

Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Yastık


Erkek arkadaşınız gözünü kapatmadan önce son göreceği kişi siz olacaksınız. Aynı zamanda uyandığı zaman ilk göreceği kişi de yine siz olacaksınız. Böylesine anlamlı bir hediye, erkek arkadaşınız için son derece önemli olacak. Sizlerde her zaman kendinize başucunda bir yer ayırmak istiyorsanız, kesinlikle doğru tercihi yapmış olacaksınız.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >>

sevgiliye hediye erkek

Kişiye Özel Sonsuz Aşk 3D LED Lamba


Özel tasarım hediyelerden bir diğeri ise size özel hazırlanan bu LED lamba olacak. Büyük bir kalbin tam üzerinde isimleriniz ve sizin için özel olan tarih yazılı olacak. Aynı zamanda sonsuzluk işareti ile güçlendirilen tasarım, minimal bir görüntü sunuyor. Bu tasarım sevdiğiniz kişinin masasına çok yakışacaktır. Uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz ürün, kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Dilerseniz yansıtmak istediğiniz rengi de değiştirebilirsiniz.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >>

erkek sevgili hediyeleri

Sonsuz Aşkımız 3D Led Gece Lambası


Beyaz, kırmızı ve pembe seçenekleri sizleri bekliyor. En çok sevdiğiniz rengi, 3D LED lamba üzerine yansıtabilirsiniz. Odaya farklı bir hava katacak olan hediyeniz aynı zamanda derinlik verecek. Sevgililer gününe az bir zaman kala süper hızlı kargo seçeneği ile hemen adresinize teslimat talimatı verebilirsiniz.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >>

sevgiliye hediye erkek

Kişiye Özel Mutluluğa Giden Yol Kanvas Tablo


Artık sevdiğinize çıkan yol çok daha yakın. Kendinize özel bir haritanın sahibi olmak ister misiniz? Farklı şehirlerde yaşayan sevgililer için yol her zaman sorun olmuştur. Ancak gönüllerin bir olması bu sorunların üstesinden gelirken, şimdi yollarda yakın olacak. Bulunduğunuz şehirleri belirtin, size özel haritayı hemen oluşturalım. Aynı zamanda resimler ile güçlendirilen harita yalnızca size yol gösterecek. Kişiye özel pusula gibi de düşünebilirsiniz.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >>


erkek sevgili için hediyeler

İyi Günde Kötü Günde Kanvas Tablo


Bu haritayla yolun sonu sadece sevdiğiniz kişiye çıkıyor. Kullanmaya başladıktan sonra birbirinizi daha sık görmeye başlayacağınıza eminiz. Haritalara göre yollar uzun olsa da, mutluluğa giden haritanızda mesafeler sizin için çok kısalacak. Dilerseniz harita üzerindeki yazıları kendinize göre çok daha fazla özelleştirebilirsiniz.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >>

Sevgiliye Özel Web Sitesi

Sevgiliye Özel Web Sitesi


Sevdiğiniz kişiye benzersiz bir sürpriz yapmaya hazır olun. Ona hiç beklemediği bir hediye vermek istiyorsanız, kesinlikle doğru tercih olacak. Klişelerden çıkarak ona özel bir hediyeyi hemen tasarlamaya başlayabilirsiniz. Fotoğraflarınızı seçmeye başlayın size özel web sitesi oluşturuyoruz. Sizin için özel olan tarihi ve diğer yazmak istediklerinizi hemen belirtebilirsiniz. Adınıza site adı alınacak ve 2 yıl boyunca hizmette kalacak. Dilediğiniz zaman kolaylıkla görüntüleyebileceksiniz. Sitenin adresini kapınıza kadar özel tasarım zarflarda getiriyoruz.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >> 

erkek için sürpriz

Doğum Gününe Özel Web Sitesi


Böylelikle sürprize farklı bir hava katmış olacaksınız. Bütün beklentileri karşılayacak olan bu tasarım sayesinde muhteşem ayrıcalıkların tadını çıkarmaya başlayacaksınız. Oluşturulan bu sitenin, cep telefonlarınız ve tabletleriniz aracılığı ile girişe uygun olduğunu da belirtelim. Aynı zamanda dilediğiniz internet tarayıcısını kullanarak ulaşım sağlayabileceksiniz. Site üzerinde bütün detaylar sizin için özel olarak düşünüldü. Fotoğraf galerisinden etkileyici müziklere kadar bir arada olacak.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >>

erkek sevgiliye hediye listesi

İki İsimli ve Tarih Yazılı Kişiye Özel Bileklik


Bugüne kadar takmış olduğunuz bütün bilekleri bir kenara bıraksanız iyi olur. Çünkü bu özel tasarı ile beraber sadece bunu kullanmaya başlayacağınıza eminiz. Çünkü son derece şık tasarımı ile görenleri bir hayli memnun ediyor. Meta kısmı paslanmaz çelikten oluşan bileklik, uzun yıllar boyunca kullanıma uygundur.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >> 

sevgiliye hediye ne alınır

Roma Rakamlı 2'li Sevgili Bileklikleri


Unisex olduğu için erkek arkadaşınıza alırken, bir tanede kendinize almanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü bu şekilde çok daha güzel bir uyum yakalamış olabilirsiniz. Yazılan isimler ve tarih lazer ile silinmeyecek şekilde yazılmaktadır. Güvenle takabilir ve uzun yıllar gönül rahatlığı ile kullanmaya başlayabilirsiniz.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >>

erkek sevgiliye hediye

İsme Özel Beyaz Kutulu 2’li Kalem Seti


Sevdiğiniz kişi kalemler ile sıkça haşır neşir oluyorsa, tam size göre bir hediye diyebiliriz. Çünkü birçok kişi için kalem önemlidir. Bu kalemin üzerinde sevdiğinizi kişinin ismi yazılacağı için bir anda sıra dışı hale geliyor. Aynı zamanda özel bir kutu ile birlikte iki adet gönderiliyor. Mesajınızı kutu üzerine de ekleyebileceksiniz. Böylelikle daha özel bir hediye meydana gelmiş olacak. Sevgilinizin elinden düşmeyecek bir hediye olacağına eminiz. Sizlerde tercihlerinizi bu yönde kullanabilirsiniz.
FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >> 

erkek sevgiliye anlamlı hediyeler

Kişiye Özel Taba Renk Erkek Cüzdan


Erkeklerin vazgeçilmezlerinden bir tanesi de her zaman cüzdanlar olmuştur. Birçok kişi için önemli bir aksesuar olan cüzdanı şimdi çok daha özel bir hale getirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin isminden ve baş harfinden oluşan taba renk cüdan, hediyenizi çok daha özel kılacak. Aynı zamanda sevgilinize unutulmaz bir hediye vermiş olacaksınız.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >> 

sevgiliye hediye erkeğe

İsim Baş Harfli Pierre Cardin Cüzdan


Özel olarak deriden üretildiğini de unutmayın. Böylelikle yıpranma veya çizilme gibi sorunlar oluşturmayacak, hediyenin sahibi uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabilecektir. İç tasarımı ile de çok şık olduğunu belirtelim.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >>

hediye sevgiliye

Sevgiliye Özel Prestijli Hediye Seti


Sevgilinize mükemmel bir hediye paketi sumaya hazır olun. Bir erkek için önemli olan ihtiyaçları bir araya getiriyoruz. İçerisinde 1 adet deri kapaklı özel defter ve kalem, 1 adet kitap okuma ayıracı, 1 adet paslanmaz çelikten termos ve 1 adet zippo bulunmaktadır. Hepsi isme özel ve kaliteli malzemelerden üretilmiş. Sevgilinizin hepsini ayrı ayrı çok beğeneceğine emin olabilirsiniz.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >> 

Erkeğe Özel Havalı Hediye Seti

Erkeğe Özel Havalı Hediye Seti


Her zaman sahip olmak istediği ürünlerden özel bir tasarım meydana getiriyoruz. Hediyeyi güzel kılan en büyük neden ise tamamen ona has olacak olması. Çünkü hepsinin üzerinde adı yazıyor olacak. Kutunun üzerine ise canım sevgilim notunu ekleyebileceksiniz.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >>

erkek sevgili hediyeleri

Kişiye Özel İsim Yazılı Ahşap Tavla Seti


Ülkemizde neredeyse birçok kişin çok sevdiği tavla oyunu, şimdi isminize öze olarak hazırlanıyor. Son derece memnun kalacağınız bu ayrıcalık sayesinde benzersiz deneyimlerin tadını çıkarmaya başlayacaksınız. Özellikle de erkek sevgilinin çok dikkatini çekecek bu hediyenin malzemesinde ahşap kullanılmıştır.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >> 

Kişiye Özel Okey Takımı

Kişiye Özel Okey Takımı


Böylelikle estetikliği ile beraber sağlam yapısı ile de ön plana çıkmaktadır. Ayrıca tavlanın tam ortasına özel yazılarda ekleyebileceksiniz. Böylelikle tavlanın ustası olduğunuzu herkese kolaylıkla gösterebilirsiniz. Bunun dışında sevgiliniz için farklı notlarda kaleme alabilirsiniz.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >>

sevgili saatleri

Sevgili Kol Saatleri


Bu ürün birçok beklentiyi karşılamaya yetecek düzeyde hazırlanmıştır. Günümüzde birçok kol saatinin sahibi olmuş olabilirsiniz. Ancak böylesi ilk defa olabilir. Sevgililerin takım olarak kullanabilecekleri aksesuarların başında saat gelmektedir. Şık tasarımı ile beraber kadranında yazan isimleri önemli bir detay olarak karşımıza çıkıyor. Boyut farkı dışında en ufak bir farklılık bulunmamaktadır. Sevgilinizle beraber ömür boyu takabileceğiniz özel bir saatin sahibi olabilirsiniz. Bu hediye yaklaşan 14 Şubat öncesi hediye bulmakta zorlananlar için son derece güzel bir seçim olacaktır.
FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >> 

İsme Özel Sonsuz Aşk Kare Kol Düğmesi


Erkekler için olmazsa olmaz aksesuarlardan bir tanesi de kol düğmeleridir. Gömlekler için önemli bir tasarım olan kol düğmeleri, şimdi daha özel oluyor. İsimlerinizin yazılı olduğu bu kol düğmeleri çok daha anlamlı bir hal alacaktır. Üzerinde bulunan sonsuzluk simgesi, tasarımı çok daha güçlü bir hale getirmektedir. İsimleriniz lazer kazıma yöntemi ile yazılmakta olup, silinme gibi bir durumda söz konusu olmuyor. Uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >> 

erkek sevgiliye doğum günü hediyesi

Kişiye Özel USB Kalem ve Kartvizitlik Seti


Bu hediye sevgilinizin eşyalarını kişiselleştirmek için kullanacağı özel tasarımları bir araya getirmektir. Son derece şık bir şekilde hazırlanan kalem, kartvizitlik ve USB bir arada bulunmaktadır. Kullanmış olduğu USB cihazlarının bile özel bir kabı olacak. Sevgilinize alacağınız bu hediye, onu son derece özel hissettirecektir. Özellikle de çalışanlar için daha çok tavsiye ediyoruz. Kullanılan kaliteli malzemeler ve tasarımların son derece ilgi çekici olduğunu ve beklentilerinizi karşılayacağını belirtelim.
FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >> 

erkek sevgiliye hediye seçenekleri

Kişiye Özel İsim Yazılı Termos Mug


Birçok kişinin içmeden güne başlayamadığı veya gün içinde defalarca içmeden duramadığı kahvelerin yeri, şimdi bu özel termos mug oluyor. Benzersiz tasarımı ve kalitesi ile ortaya son derece şık bir ürün çıkmış durumda. Kullanmaya başladığınız andan itibaren son derece memnun kalacağınızı kolaylıkla söyleyebiliriz. Çünkü tasarımı itibari ile hatta üzerinde isim yazılı olması sayesinde, sevgilinizin çok beğeneceği bir hediye halini almış olacak.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >> 

Kişiye Özel Fotoğraflı Termos Bardak MUG

Kişiye Özel Fotoğraflı Termos Bardak MUG


Bütün gün elinizden düşüremeyeceğiniz özel bir termosa uzak kalmamalısınız. Şüphesiz erkek sevgiliye alınabilecek en güzel hediyelerden bir tanesi olarak hemen göze çarpıyor. Ürünün göze hitap etmesi kadar, kalitesi ile kahvenin sıcaklığına da yeterince etki ettiğini de belirtelim. Yani içecekler uzun süre sıcak kalabilecek.

FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN >> >>

Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz