14 Şubat hediyeleri
14 Şubat Sevgililer Günü için sevgiliye ne hediye alınır?

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor! Bu özel gün için illa ki, kafanızda sevgiliniz için almayı düşündüğünüz güzel bir hediye vardır! Ancak, hala sevgilinize ne hediye alacağınıza bir karar vermediyseniz ya da bu özel gün için iddialı hediye fikirlerine ihtiyaç duyuyorsanız bu yazımız ilginizi çekebilir! Belki de şu dakikaya kadar onlarca hediye sitesi içerisinde gezinip durdunuz ama henüz sizi derinden etkileyecek ve "Tamam işte budur!" diyebileceğiniz romantik hediyeler ile karşılaşmadınız! O halde, burada yer alan sevgililer günü hediyeleri ilginizi çekebilir! Düşünce ufkunuzu açmak ve etkileyici sevgililer günü hediyeleri oluşturmak için, internetin altını üstüne getirdik! En güvenli, en kaliteli hediye siteleri içerisinden birbirinden güzel sevgililer günü hediyeleri seçtik! Bakalım iddialı bulduğumuz hediyeleri siz nasıl değerlendireceksiniz!

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri


Sevgililer günü hediyesi erkek için

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak


Erkek arkadaşınıza sevgililer günü hediyesi bulmakta zorlanıyor ve O'na ne hediye alabileceğiniz hakkında kara kara düşünceye dalıyorsanız, işte karşınızda üzerinde göndereceğiniz fotoğrafın baskısıyla hazırlanacak oldukça şık bir çakmak! Kişiye Özel çakmak, özellikle askerdeki sevgilinize veya sigara kullanan sevgilinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri.

Askerdeki sevgiliye hediye

Kişiye Özel Asker Künyesi


Asker yolu gözlemek, O'nun sevgisiyle ve özlemiyle gün saymak sabır gerektiren en özel durumlardan biri. Askerdeki sevgilinize 14 Şubat Sevgililer günü için anlamlı bir hediye vermeyi düşünüyorsanız, Üzerinde fotoğraf baskısı ve mesajınızın yer alacağı Kişiye Özel Asker Künyesi ilginizi çekebilir. Farklı bir şehirde, kilometrelerce uzakta olsa da, künye üzerinde yer alan fotoğrafınız ile erkek arkadaşınız size olan özlemini bir nebze de olsa gidermiş olacak. Kişiye Özel Asker Künyesi askerdeki erkek arkadaşınıza alınabilecek en romantik sevgililer günü hediyelerinden biri.

Sevgililer günü hediyesi

Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu


Sevginin üstesinden gelemeyeceği hiçbir engel yok! Önemli olan her koşulda kalp kalbe, gönül gönüle birlikte olmak! Sizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, O'na ihtiyaç duyduğunuz her an yanınıza koşar adım gelmeye çalışan, moral ve neşe kaynağınız biricik sevgilinize romantik bir sevgililer günü hediyesi vermek isterseniz Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu tam size göre. Kalp kutu içerisinde 365 adet romantik mesaj ile O'na tüm bir yıl süresince okuyabileceği dolu dolu bir sevgililer günü hediyesi verebilirsiniz.

Sevgililer günü hediyesi


14 Şubat Cumartesi günü sabah saatlerinde sevgilinize sıcak bir bardak çayla farklı ve unutulmayacak güzel bir sürpriz yapmak ister misiniz? Şöyle ki, Sihirli Kupa Bardak üzerine istediğiniz 2 fotoğrafınızı bastırıyorsunuz! Sihirli kupalar soğuk haldeyken simsiyah göründükleri için sevgiliniz masasında siyak bir kupa bardak gördüğünde henüz kendisine yapılacak sürprizden bihaberdir. Yalnız, kupa bardak üzerine basılacak fotoğrafları öyle özel, öyle sevgi dolu seçmelisiniz ki, sevgiliniz bu fotoğrafları gördüğünde mutluluktan havalara uçsun. Sihirli Kupa Bardak içerisine çay doldurduğunuzda gerçek bir sürpriz şov başlamış olacak.

sevgililer günü hediyesi

Bayana Sevgililer Günü Hediyesi & İnci Kolye


Bir bayana sevgililer günü için alınabilecek en anlamlı hediye nedir? Tabi ki de, en az kendisi kadar güzel, şık, göz kamaştırıcı ve zarif bir İnci Tanesi! Yan tarafta resmini gördüğünüz istiridye inci tanesi ile kız arkadaşınıza sevgililer günü için en zarif hediyelerden birini verebilir, aşkınızı bir kez daha O'na sunabilirsiniz. İstiridye içinde gerçek inci kolye, sevgililer tarafından da son dönemlerin en beğenilen, en dikkat çekici kolyelerinden biri. Bakalım sizin ilginizi çekmeyi başarabilecek mi?

sevgililer günü hediyesi

Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti


Yalnızca O'na kalbinizin kapılarını sonuna kadar açtıysanız ve hayatınızın her boşluğunu O'nunla doldurduysanız, Sevgililer günü için işte karşınızda O'na sonsuz sevgiyle verebileceğiniz en romantik hediye seçeneklerinden biri! Kız arkadaşınıza 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi olarak Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti vererek, aşkınızı romantik bir şekilde gösterebilirsiniz. Üzerinde "Seni Seviyorum" yazılı mini kırmızı kalp yastık, 365 adet kalpli mesaj kartları ve sürpriz mesaj şişesi ile acayip derecede romantik bir hediye sizi bekliyor.

sevgililer günü hediyesi

Romantik Pembe Kalpler Kare Yastık


Sevgilinize daha önce hiç kişiye özel yastık hediye etmiş miydiniz? Eğer etmediyseniz, bu sevgililer gününde başkaca bir hediye arayışına girmenize gerek yok! Neden derseniz, kişiye özel yastık hem kalıcı, hem romantik, hem de sevgilinizi kesinlikle çok mutlu edecek bir hediye seçeneği. Romantik Pembe Kalpler Kare Yastık ile kız arkadaşınıza sevginizi şaşırtıcı ve farklı bir hediye ile gösterebilirsiniz. Üzerine hem fotoğrafınızın, hem de isimlerinizin yazılı olacağı Romantik Pembe Kalpler Kare Yastık üstelik oldukça da uygun fiyata sahip!

Erkeğe ve Bayana Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

İncili Harf Kolye
İncili Harf Kolye: 14 Şubat Sevgililer günü için hem sevdiğinize verdiğiniz değeri gösterecek ve hem de üzerindeki inci tanesi ile, son derece özel olduğunu hissettirecek İncili Harf Kolye! Kız arkadaşınıza armağan edebileceğiniz en güzel sevgililer günü hediyesi! 

Kişiye Özel Kuşlu ve Harfli Bayan Cüzdanı
Kişiye Özel Kuşlu ve Harfli Bayan Cüzdanı: Kaliteli derisi ile, kız arkadaşınıza üzerinde isim baş harfleri yazılı bulunan şık bir cüzdan! Alış veriş merakları ile bilinen bayanlara en iyi sevgililer günü hediyelerinden biri siz ne dersiniz? 

My name is - Meleğim Kolye
My name is - Meleğim Kolye: Hem son derece anlamlı bir kolye, hem de O "Meleğim" diye hitap ettiğiniz biricik sevgilinize alınabilecek en romantik hediyelerden biri! 14 Ayar altın kaplama olan ve özel hediye kutusu içerisinde satışa sunulan Meleğim Kolye, sevgilinizin üzerinden yıllar geçse de asla unutamayacağı özel bir sevgililer günü hediyesi!

14 Şubat Hatırası Ürünleri
14 Şubat Hatırası Ürünleri: Birbirinden şahane hediyelik ürünler ile sevgilinize yaklaşmakta olan 14 Şubat 2014 tarihini unutulmaz kılabilirsiniz! MousePad, Duvar Saati, Masa Saati, Sihirli Kupa Bardak ve Puzzle ürünlerden oluşan bu hediyelikler, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel! Üzerinden yıllar geçse de 14 Şubat 2014 Sevgililer günü, bu hatıra ürünler ile anılardan hiç çıkmayacak! 

Kişiye Özel Fiyonklu Kalp Masa Saati
Kişiye Özel Fiyonklu Kalp Masa Saati: Sevgililer Günü hediyem, hem kullanışlı hem de romantik bir hediye olsun diyorsanız, kişiye özel olarak hazırlanan kalpli masa saati beğeninizi kazanacak cinsten! Üzerine isimlerinizi yazdırabileceğiniz ve aynı zamanda size özel fotoğraflarınızın yer alacağı Kişiye Özel Fiyonklu Kalp Masa Saati, pambe ve şirin tasarımı ile kız arkadaşınıza armağan edebileceğiniz harika bir sevgililer günü hediyesi

Kişiye Özel Deri Hediye Seti
Kişiye Özel Deri Hediye Seti: Bir çok hediye sitesinde genellikle şu yazıyı mutlaka okumuşsunuzdur; "Erkeğe hediye almak şöyle zordur, böyle sıkıntılıdır diye. Oysaki abartıldığı gibi bir surum yok aslında! Erkek için de pek ala güzel ve orijinal hediyeler olabilir! Örneğin Kişiye Özel Deri Hediye Seti! İçerisinde yer alan kaliteli deri aksesuar ürünler, tüm erkeklerin kesinlikle çok beğeneceğini düşündüğümüz bir armağan! Hediye seti içerisinde yer alan, deri kemer, deri cüzdan ve deri anahtarlık ile neredeyse erkeğin ihtiyaç duyabileceği tüm aksesuarları Ona hediye etmiş olacaksınız! Özel deri hediye kutusu içerisindeki Kişiye Özel Deri Hediye Seti, erkeğe unutulmaz bir sevgililer günü hediyesi olacaktır! 

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan
Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan: Erkeğe deri cüzdan hediye etmek de yine en güzel hediye fikirleri içerisinde yer alır! Çünkü sürekli üzerinde taşıyabileceği ve bu sebeple de sizi sevgilinize hatırlatacak özel bir armağan! Üstelik, kahve renk ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan bu deri cüzdanın isme özel düzenlendiğini de hatırlatmak isteriz! Üzerinde isim, soy isim ve isim baş harfi yazılı Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan, erkek arkadaşınıza çok uzun yıllar kullanabileceği bir armağan olacaktır!

Yılın Sevgilisi Belgesi
Yılın Sevgilisi Belgesi: 14 Şubat Sevgililer gününde kız arkadaşınıza farklı ve orijinal bir hediye düşünürseniz, Kişiye Özel olarak hazırlanan Yılın Sevgili Sertifikası düşünülebilir. hem duvara asılabilen, hem de masa üzerinde sergilenebilen bu sertifika ile, sevgiliniz ile ne kadar gurur duyduğunuzu göstermiş olacaksınız!

Melek Sevgilime Hediye Kulesi
Melek Sevgilime Hediye Kulesi: Pırlanta gibi kalbi ile adeta bir meleği andıran sevgilinize, çok klas bir diğer sevgililer günü hediyesi! Melek Sevgilime Hediye Kulesi bir hediyeden çok daha fazlası! Çünkü hem çok göz alıcı ve etkileyici bir görünüme sahip ( Üst üste 4 Kırmızı Kalp Kutu eşliğinde tül ve kurdele ile süslenmiş) hem de oldukça romantik hediyelikler var! Drajeler, bonbon şekerleri, kalp çikolatalar ve Melek Kolye! 

Seni Seviyorum Demek İstedim Hediye Kutusu
Seni Seviyorum Demek İstedim Hediye Kutusu: Metal hediye kutusu içerisinde, birbirinden etkileyici sevgi mesajları taşıyan bir hediye kutusu! Bu şık hediye kutusu içerisinde yer alan tüm ürünlerin üzerinde "Seni Seviyorum" yazılı! Sevgililer gününde bayan sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi bu hediye kutusu ile en şık şekilde ifade edebilirsiniz! Ürün ile ilgili detaylı bilgileri görmek için "Satın Al" butonuna tıklamanız yeterli!

Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta
Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta: Aşkı, çok romantik kıpkırmızı bir hediye kutusu içerisine yerleştirdiler! İçerisinde elinde "Love" yazılı yastığı taşıyan sevimli ayıcık, sevgilinize Onu ne kadar çok sevdiğiniz anlatmaya geliyor! Olağanüstü bir hediye kutusunu ise, sevgililer Gününde, sevgilinize en şık şekilde hediye edesiniz diye süsleyip püslediler!

Sevgiliye Özel Çerçeve Adını Taşlara Yazdım
Sevgiliye Özel Çerçeve Adını Taşlara Yazdım: Sevgilinize duyduğunuz aşkı, şiirlerle, şarkılarla, yazılarla Ona anlatmayı belki de çok defa denediniz! Peki hiç sevgilinizin ismini taşlara kazıdınız mı? 14 Şubat Sevgililer Gününde Sevgilinizin ismi ile birlikte kendi isminizi kalp şeklinde tasarlanmış olan taşa yazdırın! Üzerinde deniz taşları, deniz yıldızı gibi romantik figürler bulunan Sevgiliye Özel Çerçeve Adını Taşlara Yazdım, sevgililer gününün en romantik armağanı!

Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati
Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati: Sizde hatırası olan ve bakmaktan mutluluk duyduğunuz en güzel fotoğraf karesi, bu özel duvar saati üzerine işlensin! Üzerine bir de, sevgilinize iletmek istediğiniz sevgi mesajınızı yazın ve ortaya her şeyi ile dört dörtlük bir sevgililer günü hediyesi çıksın! Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati, sevgi dolu tasarımı ile göz dolduruyor! 

Pırlanta Melek Kanatlı Kalp Kolye
Pırlanta Melek Kanatlı Kalp Kolye: Kız arkadaşınızın kalbini saracak bir diğer sevgililer günü hediyesi ise, Kalp şeklinde tasarımı ve melek kanatları ile göz kamaştırıcı Pırlanta Melek Kolye! Bir kolye, sevgiyi, aşkı, iyiliği, güzelliği ancak bu kadar net ifade edebilirdi. üzerinde yer alan 0,01 karat pırlanta ile de, kız arkadaşınıza verdiğiniz değeri en şık hali ile göstermiş olacaksınız! 

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak
Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak: Sevgililer gününde erkek arkadaşınıza alabileceğiniz son derece güzel bir kupa bardak! Uygun fiyatı ile de göz dolduran bu kupa bardak üzerine 3 adet fotoğraf eklenebiliyor! Aynı zamanda Love yazılı kırmızı çerçevesi içerisine isimleriniz geliyor! Erkek arkadaşınızın çayını sevgi ile yudumlayabileceği ve her yudumda da sizi hatırlayabileceği harika bir kupa bardak!

Sevgiliye Özel Akrilik Kalp Ödül
Sevgiliye Özel Akrilik Kalp Ödül: Aşkınızı her fırsatta belli edip gösterdiğiniz sevgilinize, sevgililer gününde etkileyici bir armağan arıyorsanız, kalp şeklindeki tasarımı ve isim yazılabilme özelliği ile Kişiye Özel Akrilik Çerçeve ideal bir hediye seçeneği!

My Name is - İki Harfli Kalp Yüzük
İki Harfli Kalp Yüzük: Bir yüzük aşkı bu kadar mı güzel anlatır? Ortasında yer alan kalp şekli ve kenarlarında isim baş harfleri ile İki Harfli Kalp Yüzük, bayan sevgiliye alınabilecek en güzel hediye!

Sevgiliye Özel Akrilik Ödül
Sevgiliye Özel Akrilik Ödül: Bu şahane ödül, sadece romantik bir hediye olmayıp, sevgilinizin masasını da süsleyecek harika bir dekor aynı zamanda! Üzerine istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz Akrilik ödül ile, sevginizi tahminlerin çok ötesinde mutlu kılabilirsiniz! 

Sevimli Ayıcığın Dolu Dolu ‘Seni Seviyorum’ Mesajı
Sevimli Ayıcığın Dolu Dolu "Seni Seviyorum" Mesajı: Sevgililer gününde sevgilinize, binlerce veya milyonlarca kez "Seni Seviyorum" demek mi istiyorsunuz? Ancak bu şekilde mi sevginizin büyüklüğünü Ona anlatabileceğinizi düşünüyorsunuz? Bir de Sevimli Ayıcığın "Seni Seviyorum" hediye kutusuna göz atın! Çünkü bu hediye kutusu içerisindeki tüm ürünler "Seni Seviyorum" mesajları ile dolu! 

Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna
Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna: Erkek arkadaşınıza orijinal bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, diğer hediyelerden çok farklı ve sıra dışı Kişiye Özel Kalpli Ayna ile tanışmanızın zamanı gelmiş demektir. Aynaların en romantiği ve kişiye özel olanı dekoratif kalp ayna ile, erkek arkadaşınıza unutamayacağı özel bir sevgililer günü hediyesi verebilirsiniz. 
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz