14 Şubat Sevgililer Gününde romantik bir sevgiliye dönüşmek ve sevgilinize aşkınızı göstermek için ne hediye alabileceğinizi düşünüyorsanız, aşağıdaki hediyeler gerçekten çok hoşunuza gidecek!

sevgililer günü hediyesi
14 Şubat Sevgililer gününün bu yıl haftanın hangi gününde kutlanacağını bilmiyorsanız, o halde size güzel bir haber vererek konumuza giriş yapalım... Harika!!! Bu yıl 14 Şubat sevgililer günü tam da hafta sonuna yani Cumartesi gününe denk geliyor. Yani anlayacağınız sevgilinizle buluşmak için, patron ya da öğretmeninize hiçbir şekilde bahane uydurmak zorunda kalmayacaksınız:) Sevgililer gününün hafta sonu kutlanıyor olmasının bir güzel tarafı da, sevgililer günü hediyenizi kargo ya da kuryeye ihtiyaç duymaksızın kendi ellerinizle sevgilinize verebiliyor olabilmeniz. O yüzden bu yıl ve gelecek yıl (Pazar Günü) kutlanacak olan sevgililer gününü iyi değerlendirmek gerekiyor. 

Kimi aşıklar bu yıl ilk kez sevgililer gününü kutlarken kimileri ise adeta yıllanmış şarap gibi, 4. 5. sevgililer gününü kutluyor olacak. Daha önceki 14 Şubat'lardan tecrübeli olanlar sevgililer günü hediyesi olarak ne alacaklarını üç aşağı beş yukarı biliyorlardır da, henüz ilk defa sevgilisine 14 Şubat hediyesi araştıranların bir hayli zorlanacaklarını düşünüyoruz! Ama neyse ki ilk defa hediye verme heyecanını tadanlar için söylüyoruz; hiç meraklanmayın ve kedinize dert etmeyin! Çünkü bu yazımızda sevgililer günü için birbirinden romantik ve anlamlı hediyeler seçerek işinizi birazcık da olsa kolaylaştırmaya çalıştık! Bu yazımız hem tecrübeli olup de farklı bir sevgililer günü hediyesi düşünen çiftler, hem de ilk kez sevgililer günü hediyesi seçecek olmanın heyecanını yaşayan aşıklar için hazırlandı! 

14 Şubat Sevgililer Günü için hediye fikirlerimize geçmeden önce, ilk olarak şunu belirtmekte yarar görüyoruz. Lütfen hediye seçiminizi son güne bırakmayın! İkincisi; söz konusu sevgililer günü olunca, genellikle kızlara kırmızı gül hediye etmek adettendir. Siz de bu geleneği bozmak istemiyor ve sevgilinize gül hediye etmek istiyorsanız; çiçeğinizi mümkün olduğunca süslü ve üzerinde kendi el yazınızın olduğu bir hediye notu ile vermeye çalışın! Bunun dışında bir de sevgilinizin karşısında sadece kırmızı bir gül ile çıkmayacaksınız değil mi? Gül, belli bir süre sonra kuruyup yok olacağı için, sevgilinize 14 Şubat 2015 Sevgililer Gününü hatırlatacak daha kalıcı ve hatırlanabilir bir hediye de vermenin yerinde bir karar olacaktır. Kimse üzerine alınmasın ama yılın diğer günleri hadi neyse mazur görülebilir de, bari sevgililer gününde düz hediyelerden uzak durmaya gayret edin lütfen! Çünkü bu gün, yılbaşı, doğum günü ya da dini bayram filan değil! Gün romantik olma günü:) Sevgilinize doğum gününde alabileceğiniz hediyeleri doğum gününde alın! 14 Şubat'ta ise romantik bir sevgili olduğunuzu O'na romantik bir hediye vererek hatırlatmaya özen gösterin! 

Peki, 14 Şubat Sevgililer Gününde romantik bir sevgiliye dönüşmek ve sevgilinize aşkınızı göstermek için ne hediye alabileceğinizi düşünüyorsanız, aşağıdaki hediyeler gerçekten çok hoşunuza gidecek! İşte sizin için seçtiğimiz en romantik sevgililer günü hediyeleri.

Sevgililer Günü Hediyesi Bayan İçin


Sevgililer günü hediyesiSevgililer günü hediyesi bayan içinBayana sevgililer günü için hediye
bayana sevgililer günü hediyesisevgililer günü hediyelerisevgiliye hediye
sevgililer günü hediyesi100 Dilde Seni Seviyorum Hediye KutusuSevgililer günü hediyeleri
Bayana sevgililer günü hediyesi ne mi alınır? Elbette duygu yoğunlu olan, içerisinde aşkı doyasıya anlatan ve sevgilinize kendisini özel hissettirecek sevgililer günü hediyeleri. Yukarıda yer alan hediye sepetleri, 365 gün için her güne farklı romantik aşk mesajları, üzeri fotoğraflarınızla süslenecek kalp kutuda çikolatalar, içerisini kendi el yazınızla dolduracağınız sürpriz mesaj şişeleri, Seni Herşeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi, peluş minik ayıcıklar ve üzerinde bol bol "Seni Seviyorum" mesajları taşıyan romantik hediyeler! Kız arkadaşınıza sevgililer gününde hediye edebileceğiniz p kadar romantik hediyeler seçtik ki, hangi birini satın almaya kalksanız, aklınız diğerinde kalacak türden. 

Sevgililer Günü İçin Hediye Yastık Modelleri

kız arkadaşa sevgililer günü hediyesisevgiliye hediyebayana güzel sevgililer günü hediyesi
sevgiliye güzel hediyelersevgiliye hediye ne alınırsevgililer günü hediyeleri
Kız arkadaşınıza, yukarıda yer alan yastıklardan birini hediye ederek, 14 Şubat sevgililer gününü unutulmaz kılabilirsiniz. Düşünseniz de, sevgiliniz üzerinde romantik mesajınızın ya da fotoğraflarınızın olduğu bu yastıklardan birine sarılacak ve sisi düşünerek uykuya dalacak:) Hem kalıcı, hem de unutulmayacak bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, Kişiye özel yastık modelleri tam size göre. İsimlerinize, fotoğraflarınıza ve aşkınıza özel olarak hazırlanan kişiye özel yastıklar, kız arkadaşınıza, eşinize sevgililer günde alınabilecek en güzel hediyelerden.

İlginç Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgiliye ne hediye alınırsevgililer günü hediyesibayana sevgililer günü hediyesi
ilginç sevgililer günü hediyeleriilginç sevgililer günü hediyeleriİlginç sevgililer günü hediyeleri
ilginç ve romantik sevgililer günü hediyesisevgililer günü için ilginç hediyelerilginç sevgililer günü hediyeleri
Her ne kadar romantik hediyelerden yana tercihinizi kullanın desek de, yukarıda göreceğiniz hem ilginç, hem de romantik tarzdaki hediyelere de göz atmak isteyebilirsiniz. Özellikle Google, kupa bardak bizim çok hoşumuza gitti. BU kupa bardağın esprisi şöyle; Google'a "Dünyanın en güzel kızı?" diye soru yöneltiyorsunuz, cevap ise sevgilinizi mest edecek türden; "Sevgilinizin ismi yazılı olacak şekilde "Bunu mu demek istemiştiniz?" tarzında... Ayrıca altında da 4 adet sizin göndereceğiniz fotoğrafa özel olarak düzenlenecek kupa bardaklar. Diğer şaşırtıcı ve ilginç sevgililer günü hediyesi ise, Kişiye Özel Aşkıbiyotik! Bu sıra dışı hediye de yine, sevgilinizin daha önce eminiz ki pek de alış olmadığı türden! Hem mizah, hem eğlence, hem de romantik bir sevgililer günü hediyesi için Aşkıbiyotik de düşünülebilir. Bunlara ek olarak, OSCAR ödül hediyesi, sihirli kupa bardak, İstiridye içinden çıkan inci gümüş kolye, içerisinden aşk filizlenen sihirli yumurta ve yaprağında "Seni Seviyorum" yazısı açan sihirli bitki yine ilginizi çekebilecek ilginç sevgililer günü hediyeleri. 

Sevgililer Günü Hediyesi Erkek İçin

erkeğe sevgililer günü hediyesierkeğe alınabilecek sevgililer günü hediyelerierkeğe sevgililer günü hediyesi ne alınır
sevgililer günü hediyesi erkek içinKişiye Özel Kalp Mouse Paderkeğe sevgililer günü hediyesi ne alınır
erkeğe sevgililer günü hediyesierkeğe sevgililer günü hediyesierkeklere sevgililer günü için hediye
erkeğe sevgililer gününde ne hediye alınırerkekler için hediyeFotoğraflı Film Şeridi iPhone Telefon Kapağı
Erkeğe hediye almak, hele ki sevgililer günü için romantik bir hediye seçmek tam bir baş belası durum. Öyle ki hediye bulamama sıkıntısı bir noktadan sonra insanın uykularını bile kaçırır. Bunu nereden biliyoruz derseniz, özellikle iletişim bölümünde bizlere ulaşan bazı bayan takipçilerimizin "Sevgilime hediye arıyorum fikir verebilir misiniz?" ya da "Erkeğe ne hediye alınabilir, bu konuda tavsiyeleriniz nedir?" şeklinde sorularından ve e-postalarından rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz. İşte biz de bu nedenle, hem romantik, hem de erkeklerin beğeneceğini düşündüğümüz güzel sevgililer günü hediyeleri oluşturmaya çalıştık! Yukarıda örneklerini gördüğünüz üzere, masa saatleri, duvar saatleri, kişiye özel cep telefonu kılıfları, kişiye özel çakmaklar, sürpriz puzzle'lar, romantik ve eğlenceli aşk tapusu ile En iyi sevgili sertifikası bunlardan bazıları.

Bu yazıyı sabırla okuduğunuz için teşekkür ediyoruz. Erkeğe ve bayana özel hazırladığımız bu yazımızın da sonuna gelmiş bulunuyoruz. Eğer buradaki hediyeleri de beğenmediyseniz ve aha fazla sevgililer günü hediyesi görmek istiyorsanız, aşağıdaki linke göz atabilirsiniz... Herkese kucak dolusu selamlar! Sevgililer gününüzü can-ı yürekten kutluyoruz....
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

1 Bu Konudaki Yorumlar